Butik uygulamalar için yardımcı olabilirim bende. Erenköy tarafına gelebilicek olanlar pm ile ulaşabilirler![]()
Butik uygulamalar için yardımcı olabilirim bende. Erenköy tarafına gelebilicek olanlar pm ile ulaşabilirler![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Ümraniye'de Çok yakın abilerim bu iş üzerindeler Würth ve Meguiars kullanılıyor sadece gidecek olan arkadaşlara fiyatta yardımcı oldurturum..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Anadolu Yakası / Libadiye Cad. üzerinde açılan uygulama merkezi var. butik hizmet veriyor. Komple Detaylı Temizlik hizmeti için 1 gün boyunca başka araç bile almıyorlar içeri. meguiar,s cleanplus ve nanolex malzemeleri kullanıyorlar. gidecek olanlara yardımcı olabilirim..
Wax & Stuff
Car Care Solutions
Powered by Nanolex, Meguiar's, 3M and Cleanplus.
aynen. arkadasim bilgisayardan girip yazmis. bende duzeltmesini yaptim. gayetde guzel oldu![]()
Wax & Stuff
Car Care Solutions
Powered by Nanolex, Meguiar's, 3M and Cleanplus.
Dün aracıma iç dış kuaför yaptırdım 500 liradan başlıyor. (Maltepe Meguiars)
Sonuç : baya iyi
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
marka olan yerler 400 ila 600 tl arası içeriğe göre değişiyor oda.. deri yenileme boyama falan oluyor bazısında misal carwax.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benim aracımda çok fazla fırça izi var, önceki sahip ve peder beyin özensiz seçiminden kaynaklı bu da.
Aracın hangi uygulamaları görmesi gerekiyor?
Instagram: mutusgarage
banada iç detaylı temizlik , ve dış boya cila koruma çizik vs olarak fiyat lazım.Bilindik referanslı biryer olması kaydıyla teklif alabilirim.Yer anadolu yakası.Hani techturkey indirimi falan yapabilecek uçuk fiyatlar olmayan teklifler olursa sevinirim o fiyatları zaten tanımadıgım bir meguarsa girsemde alabiliyorumFiyat iyi olursa muhtemelen kuzenimin aracı ile gelebilirim 2 araç yani.Biri citroen c4 biri civic..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Gidip görmedim fakat merter meguiars baya reklam yapıyor ve gold diye adlandırdıkları iç dış motor paketi 350 tl yazıyor facebooklarında.
İstanbul içi fiat doblo ve f30 bmw icin kılcal çiziklerin giderilmesi, boya koruma vs vs. Daha doğrusu dış yüzeye yapılan bütün işlemler için pm alabilir miyim bende işçiliği güzel olan kişilerden...
Edit: ne tür işlemler yapılıyor hiç bilmiyorum, mesela dby detailingin yaptığı tarzda işlemlerden bahsetmek istedim.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)