Arabamı satsamda arkasında durmaya devam ediyorum
AY Golfüm, İbrahime verdiğim söz ve gelecek ay nişanlandığı için güzel bir bakımdan geçti bugün. Kendine geldi ilkdefa polisaj yapıldı sıfır alındığından beri.
İşlem sırası;
Fairy ile yıkandı, kile ihtiyaç duymadık. Kurulandı.
Menzerna 203S ve Meguiars Diamond Polishing pad ile tek kat geçildi.
Pad kopma yapınca tavan ve kaput Lake Country pad ile yapıldı.
Daha sonra araç silinip PoorBoys Black Hole glaze düşük devirde Meg. Mirror Glaze Finishing pad ile uygulandı.
En son Colli 476S ile wax uygulamasını tamamlayıp trimleri İPA ile silip, Meg. Trim Detailer ve Meg. Endurance ile uyulamayı tamamladık.
Golfümüzü yıkıyoruz;
Batuhan yüksek ışıkta spot test yaptı, sonuç başarılı 203S yeterli.
Sonra Batuhan kebap yaptı sıra bana geldi;
Yapım aşaması fazla yok foto ama final olarak İphone 4 ile ancak bu kadar makinayı almayı unutmuşum;
Not: Makina olarak Rupes kullandık. Gerçekten hiç yormayan ve çok başarılı bir makina kesinlikle benim eski Makitaya kıyasla çok daha iyi. Çalışma şekli gereği fazla baskı yapmamak gerekiyor, alışmak lazım. Pad olarak ise kendi padleri ile en başarılı sonuçlar alınıyor.
Not2: Malzeme seçimleri klasik ve basit, elimde olanları kullanıp bitirmek istedim o yüzden farklı ürünler kullanmadık.
Not3: Batuhan'a misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum, gerçekten ADAM GİBİ ADAM. İzmir'de Detailing Point olarak Batuhana kefilim.
Not4: Yoruldum![]()