Buradan almayı düşünüyorum ben. El ile uygulama yapacağım. Araç beyaz honda. Araçta örümcek ağları gibi kılcallar var. Buraya bakılırsa benim işime yarayacak gibi. Havalar düzelince biraz sipariş edip uygulayacağım. Teşekkürler.
Printable View
abilerim birazdan bu ürünü uygulamaya ineceğim garaja , aracım opel astra boyasının sertlik durumu sertmidir bilmiyorum , nasıl anlayabilirm ve bu ürünü uyguladıktan sonra kaç dk beklemem gerek silmem için , sildikten sonra cila atmadan önce aracı bathe+ ile yıkayabilir miyim
benim corsa için sert demişlerdi astrada serttir ozaman
Bu ürünü ben aldım fakat beceremedim 1-2 kere kullandım şişe hemen hemen full çakılı olarak duruyor isteyen olursa satarım :)
dun elektrikler kesilmisti dolayisiyla uygulayamadim , suan uygulama halindeyim 5 parca kaldi uygulamadigim , once on kaputu 2 ye ayirdim farki gorebilmek icin , etkili bir urun ama uygulamasi da bayagi zahmetli , hakan abinin dedigi gibi parex in mf sungeriyle uyguluyorum , ururunu iyice bastirarak uyguluyorum bir sure surtunme sesi geliyo , o ses gelince tekrar damlatiyorum , saga sola yukari asagi sekilde yapiyorum , ama sildikten sonra cizikler azalmis oluyo ama geride kalan ciziklerin yonu degisiyo gibi hissediyorum , foto koymak isterdim ama telefonumun kamerasi kotu ondan dolayi belli olmuyo , urunu uyguladiktan.sonra araci tekrar yikayacagim , onuda bu gece yaparim artik
Bu gidişle bulunduğunuz yerlere gelip nasıl yapmanız gerektiğini göstereceğim gibime geliyor :D :D
Arkadaşlar, bütün ağırlığınızı tek elinize verip kaportayı delecekmiş gibi pedi bastırıp polisaj yapmayın. Ürünün özelliği başta compound gibi davranması ve çalıştıkçada küçük parçalara bölünüp polish gibi davranmaya başlamasıdır. Yani, az bir baskı ile başlarsınız, ürün kaybolmaya veyaz azalmaya başladıkçada baskıyı azaltırsınız ve çalışmaya devam edersiniz. Bez ile silinebilir veya kaporta pastanın puslu görüntüsünden arınıp görünür olduğunda ürünü silersiniz. (baskı uygulamadan silin, nazik olun :D :D )
Moraliniz bozulmasın, ilk seferde çiziklerin tamamı gitmeyebilir; bu tamamen çiziklerin ve boyanın durumu ve hatta özelliği ile ilgilidir( sert boyada 2 sefer yapmanız gerekebilir, yumuşak boyada (Honda, Dacia...vs) tek seferde çizikler gidebilir)
hakan olmuyor olmuyor olmuyor!!!
bir de ürünü bulabilsek ...
hakan abi yanında staj yapmaya gelceğim bu gidişle sen zahmet edip gelme :)
abiler bilmem biliyormusunuz , nalburdan maskemeleme bandı almıştım 2 tane biri bozuk çıktı öteki de bantı kaldırınca yapışkan bırakıyordu ve parça parça kalkıyordu , dün gece araştırdım bende nasıl gider filan diye wd 40 boyaya zarar vermeden alıyormuş , denedim aldı ve tesadüfen arabanın üzerine rüzgarda serpilen duvar boyası damlalarını aldığını da farkettim bilginize ....
hakan abi acaba bu urunu g technic in tri foam el padiyle uygularsak daha iyi sonuc alinabilir mi
tamamdır çok teşekkür ederim abicim :)
Ellerine sağlık :)