elınıze emegınıze saglık...
mukemmel bı ıscılık..
teche ozel bı fıyat alabılrmıyım..tskler
Printable View
elınıze emegınıze saglık...
mukemmel bı ıscılık..
teche ozel bı fıyat alabılrmıyım..tskler
Çok çok iyi olmuş elinize sağlık :)
S3 iyi ugrastirdi ama degdi cok guzel oldu masallah
Opak siyah seviyoruz :D
Cok guzel olmus. Ellerinize saglik :)
Güneşe çıkarıp bir de öyle fotoğrafını cekseydin keşke. Eline sağlık on numara olmuş.
ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Cümleten eyvallah :)
pm gönderiyorum..
Aynen opak candır :) Ellerine sağlık :)
Araba akşam bitti. Fotoğraftaki ışıkların hare ve hologramları göstermesi için yeterli olduğunu düşünüyorum. Sahibi yabancı değil isterseniz hafta içi rica eder güneşte de fotoğraflarını çekerim.:icon_tup:
o ışıklar güneşin gösterdiklerini göstermiyor mu zaten Ali, bilmediğimden soruyorum...
eğer göstermiyorsa niye kullanıyorsun o ışıkları :p
:D
elinize sağlık çok güzel olmuş kuş pislikleri için ne kullanıyorsunuz acaba nasıl çıkartıyorsunuz o lekeleri
Ali selam. Öncelikle eline sağlık.
Siyah tek kapı Polo için bi çizik-hologram-hare giderici pasta işlemi ve taş izlerini (10 yerde falan var bazıları 1 cm falan) giderme dahil iyi bir fiyat alabilir miyim ?
Bende kırmızı tek kapı punto için fiyat alabilirmiyim? :)
Bnde bi fiyat alabilirmiyim bmw f10 için, maşallah ellerinize sağlık..
Ellerinize sağlık s3 adalet olmuş :)
hay masallah cok guzel olmus benım de arabaya yaptırmam lazım ama ankaradayım:)
Bir arkadaşimin golfü için iç(koltuklar tavan kapı döşemeleri komple) dış uygulaması için fiyat alabilirmiyim :)
çok güzel olmuş maşallah sahibi görünce ne tepki verdi merak ettim :D bi de hangi ürünleri kullanıosunuz merak ettimm
Elleriniz dert gormesin :) Syah ayna yapmissiniz :D
pm ler gönderildi.
eyvallah emre :)
Ankarada bu işi hakkıyla yapan insanlar var. size çok uzak olmasalar gerek :)
Sahibi arabayı bize vermeden önce boyatmayı düşünüyordu :o Son halinden epey memnundu haliyle :)
Meguiars ve HD ürünlerini kullanıyorum pasta olarak.. Wax duruma renge bağlı olarak collinite, fk1000p, m21 veya nano olarak gtechnic exo v2 kullanıyorum.