elınıze emegınıze saglık...
mukemmel bı ıscılık..
teche ozel bı fıyat alabılrmıyım..tskler
Çok çok iyi olmuş elinize sağlık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Cümleten eyvallah
pm gönderiyorum..
Aynen opak candırEllerine sağlık
Araba akşam bitti. Fotoğraftaki ışıkların hare ve hologramları göstermesi için yeterli olduğunu düşünüyorum. Sahibi yabancı değil isterseniz hafta içi rica eder güneşte de fotoğraflarını çekerim.![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
o ışıklar güneşin gösterdiklerini göstermiyor mu zaten Ali, bilmediğimden soruyorum...
eğer göstermiyorsa niye kullanıyorsun o ışıkları![]()
![]()
elinize sağlık çok güzel olmuş kuş pislikleri için ne kullanıyorsunuz acaba nasıl çıkartıyorsunuz o lekeleri
Hakkı Can Eryüzlü...
Ali selam. Öncelikle eline sağlık.
Siyah tek kapı Polo için bi çizik-hologram-hare giderici pasta işlemi ve taş izlerini (10 yerde falan var bazıları 1 cm falan) giderme dahil iyi bir fiyat alabilir miyim ?
Bnde bi fiyat alabilirmiyim bmw f10 için, maşallah ellerinize sağlık..
Ellerinize sağlık s3 adalet olmuş![]()
mapped by EcuTuned
Bir arkadaşimin golfü için iç(koltuklar tavan kapı döşemeleri komple) dış uygulaması için fiyat alabilirmiyim![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
çok güzel olmuş maşallah sahibi görünce ne tepki verdi merak ettimbi de hangi ürünleri kullanıosunuz merak ettimm
pm ler gönderildi.
eyvallah emre
Ankarada bu işi hakkıyla yapan insanlar var. size çok uzak olmasalar gerek
Sahibi arabayı bize vermeden önce boyatmayı düşünüyorduSon halinden epey memnundu haliyle
Meguiars ve HD ürünlerini kullanıyorum pasta olarak.. Wax duruma renge bağlı olarak collinite, fk1000p, m21 veya nano olarak gtechnic exo v2 kullanıyorum.
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)