User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Meguiars Ürünleri ve Bilgi ?

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Meguiars Ürünleri ve Bilgi ?

Az önce meguiars bayisini aradım ama ne ben derdimi anlatabildim ne de arkadaşlar yardımcı olabildi en son karşılıklı gülerek çaresizce kapattık telefonu

Öncelikle aracım metalik siyah ve sürekli cilalı şampuanla yıkatırım hiç aksatmadan fakat ben daha da ıslak görüntü ve parlaklık elde etmek istiyorum. Zamanında Forum yöneticisi Ranthor abi sağolsun bayağı ilgilenerek fk1000p önermişti ama ben bir farklılık görememiştim. İşin özü sanırım ben uygulayamadım diyim

Fazla uzatmadan kıssadan hisse madde madde sorulara geçmek istiyorum;

1-) Cilalı şampuanla yıkadıktan sonra araç ıslakken üzerine sıkıp durulayaleceğim bir sprey cila var mı ?

2-) Aracı yıkayıp kuruladıktan sonra uygulayabileceğim sprey cila var mı ?

3-) Sprey cila benim isteğime olumlu yanıt verir mi ? Vermez ise ped ile uygulayabileceğim hangi cilayı önerirsiniz ?

4-) Yardımlarınızı Meguiars ürünleri çatısı altında önerirseniz çok daha memnum olurum

Şimdiden bilgi ve tecrübeleri neticesinde fikirleriyle yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.
    .

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2) turtle wax ın var ıslakken kullanılan var ama sunuç iyi olsun diosan meguairs ultimate sprey cilası var üzerinde sarı araba resmi olan çok başarılı. turtle waxın ki biraz tırt geldi bana
    3) meguiars nxt wax en iyi sunucu verir ama öncesinde meguiars ultimate compound veya scrach x 2.0 kullan mutlaka boyanın durumuna göre

uzun zamandır hemen hemn çoğu ürünü denedim
    en iyi sonuç için
    1ultimate compound
    2 nxt wax ) Meguiars
    3 ultimate sprey cila
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

krm106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pedle meguiars nxt
    Islak olarak kullanip durulayabilicegin nanolex washcoat var
    Daha bilgili arkadaslarda yardimci olucaktir.
    Nxt 60 TL civari
    Washcoat 130 TL

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    QUOTE=E46;7407254]1-2) turtle wax ın var ıslakken kullanılan var ama sunuç iyi olsun diosan meguairs ultimate sprey cilası var üzerinde sarı araba resmi olan çok başarılı. turtle waxın ki biraz tırt geldi bana
    3) meguiars nxt wax en iyi sunucu verir ama öncesinde meguiars ultimate compound veya scrach x 2.0 kullan mutlaka boyanın durumuna göre

uzun zamandır hemen hemen çoğu ürünü denedim
    en iyi sonuç için meguiars ın
    1ultimate compound
    2 nxt wax
    3 ultimate sprey cila
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2) turtle wax ın var ıslakken kullanılan var ama sunuç iyi olsun diosan meguairs ultimate sprey cilası var üzerinde sarı araba resmi olan çok başarılı. turtle waxın ki biraz tırt geldi bana

uzun zamandır hemen hemn çoğu ürünü denedim
    en iyi sonuç için
    1ultimate compound
    2 nxt wax ) Meguiars
    3 ultimate sprey cila
    Alıntı krm106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pedle meguiars nxt
    Islak olarak kullanip durulayabilicegin nanolex washcoat var
    Daha bilgili arkadaslarda yardimci olucaktir.
    Nxt 60 TL civari
    Washcoat 130 TL
    Sayın abilerim değerli yorumlarınız için teşekkürler...

Şu an bir garip çıkmazın içindeyim önerileriniz içinde benim aklımdakilerde var fakat bir türlü karar veremiyorum.

Sıvı olarak Meg NXT mi yoksa Meg Ultimate Liquid Wax mı ?

Sprey olarak Ultimate Quik Detailer mı yoksa Ultimate Quik Wax mı ?

Kısaca nasıl bi kombinasyona karar kılmalıyım hala anlayamadım. Sizinde yardımınızla bugün sipariş geçicem inşallah şu çıkmazdan kurtulup, inanın Meguiars sitesi açık bekliyorum
    .

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meg liquid wax

Ultımate quik wax

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meg liquid wax

Ultımate quik wax
    Öyle mi diyorsun abi ? Peki diğer iki ürüne göre artıları ve eksileri nelerdir ?
    .

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Nxt 2.0 Kullanıyorum tavsiye ederim. hem fiyatı uygun hem uygulanışı kolay hemde çok az miktarda kullansan dahi çok iyi sonuç veriyor. bir kutu (60 tl) ile belki 20den fazla uygulanabilir.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Fazla uzatmadan kıssadan hisse madde madde sorulara geçmek istiyorum;

1-) Cilalı şampuanla yıkadıktan sonra araç ıslakken üzerine sıkıp durulayaleceğim bir sprey cila var mı ?

2-) Aracı yıkayıp kuruladıktan sonra uygulayabileceğim sprey cila var mı ?

3-) Sprey cila benim isteğime olumlu yanıt verir mi ? Vermez ise ped ile uygulayabileceğim hangi cilayı önerirsiniz ?

4-) Yardımlarınızı Meguiars ürünleri çatısı altında önerirseniz çok daha memnum olurum

Şimdiden bilgi ve tecrübeleri neticesinde fikirleriyle yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.
    Meguiars'ın ürün gamında, araç ıslakken uygulanabilen cila yok. Eğer öyle bir ürün istiyorsan Bauhaus'da satılan turtle Wax Wet'n Wax ürününü tavsiye ederim.
    Yurt dışından da Naviwax'ın araç ıslakken uygulanabilen katı cilasını alabilirsin ki bu ürün Turtle wax'ın yukarıda bahsettiğim ürününden daha iyidir. Ayrıca, Naviwax'ı boyasız plastiklere de sürebilirsin.

Aracını kuruladıktan sonra uygulayabileceğin hızlı cilalar hemen hemen tüm markalarda mevcut. Meguiars'da Quik Wax, Quik Detailer ürünleri bu sınıftadır.

Bence illede Meguiars'da takılı kalma, çok daha iyi ürünler ve markalar var.

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    liquid wax piyasaya Nxt den sonra girdi. Geliştirilmiş bir ürün diye biliyorum. Önerdiğim iki üründe de sus tutmama hidrofobik denilen olay var. Sprey olan ultimate ile de 2-3 yıkama sonrasında hızlıca aracı geçmen için ideal.

Ps: Daha bilen abilerimden özür dileyerek bişeyler açıklamaya çalıştım

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meg. ultimate liquid wax kullanıyorum...bence nxt den bi tık daha iyi...zaten arkadaşın dediği giibi nxt den daha sonra çıktı...çok memnunum...tavsiye ederim..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Nxt 2.0 Kullanıyorum tavsiye ederim. hem fiyatı uygun hem uygulanışı kolay hemde çok az miktarda kullansan dahi çok iyi sonuç veriyor. bir kutu (60 tl) ile belki 20den fazla uygulanabilir.
    Teşekkür ederim abi kesinlikle aklımda
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meguiars'ın ürün gamında, araç ıslakken uygulanabilen cila yok. Eğer öyle bir ürün istiyorsan Bauhaus'da satılan turtle Wax Wet'n Wax ürününü tavsiye ederim.
    Yurt dışından da Naviwax'ın araç ıslakken uygulanabilen katı cilasını alabilirsin ki bu ürün Turtle wax'ın yukarıda bahsettiğim ürününden daha iyidir. Ayrıca, Naviwax'ı boyasız plastiklere de sürebilirsin.

Aracını kuruladıktan sonra uygulayabileceğin hızlı cilalar hemen hemen tüm markalarda mevcut. Meguiars'da Quik Wax, Quik Detailer ürünleri bu sınıftadır.

Bence illede Meguiars'da takılı kalma, çok daha iyi ürünler ve markalar var.
    Sayın abim çok teşekkür ederim aslında illede Meguiars'da takılma diyerek güzel birşey söylediniz fakat bir takıntıdır gidiyor malesef eve geçtiğimde turtle wax ürününe de bir göz atıcam çünkü sırf benim konumda değil diğer konularda da görmüştüm kulanıc memnuniyetini.

Tekrar teşekkür ediyorum bir sakıncası yoksa da detailing bölümü başkanı olmanız açısından kısa sürede bi pm atıcam

Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    liquid wax piyasaya Nxt den sonra girdi. Geliştirilmiş bir ürün diye biliyorum. Önerdiğim iki üründe de sus tutmama hidrofobik denilen olay var. Sprey olan ultimate ile de 2-3 yıkama sonrasında hızlıca aracı geçmen için ideal.

Ps: Daha bilen abilerimden özür dileyerek bişeyler açıklamaya çalıştım
    Peki bu liquid wax'ı el ile uygulayabilir miyim yoksa sadece polisaj makinası ile mi oluyor ? Ayrıca sonradan sıkılan sprey wax ı silmek için meguiarsın mf bezi uygun mudur ? Bayağı uzun oldu

Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meg. ultimate liquid wax kullanıyorum...bence nxt den bi tık daha iyi...zaten arkadaşın dediği giibi nxt den daha sonra çıktı...çok memnunum...tavsiye ederim..
    Teşekkür ediyorum Apo abi, eve geçtiğimde sizinde önerilerinize dayanarak kesin bir sonuca varıcam
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence senin ilacın, Meguiars 7 veya 66.Sarı el pedi ile uygularsın, fiyatları da makul.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence senin ilacın, Meguiars 7 veya 66.Sarı el pedi ile uygularsın, fiyatları da makul.
    Onlar hakkında polisaj makinesine daha yatkın ürünler olduğunu duymuştum ama yanılıyor da olabilirim, teşekkürler.
    .

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meg ürünleri demişsiniz ama washcoat u bi inceleyin derim

ardaydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba ıslaklakken Meguiars hızlı sprey cila sonrasında Meg 66 en son olarak Meg NXT uygulayın keyfini sürün araca pasta cila şart ise Meg 105 Meg 205 Meg 66 uygulayın çiziklerin çoğu gidiyor özellikle Meguiars anti bakteriyel bezi ile aracınızı yıkayın bazı antibakteriyel bezlerde aracınızı silerken çiziyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meg ürünleri demişsiniz ama washcoat u bi inceleyin derim
    washcoat hakikaten çok güzel ürün kendi pompam olsa 1 dakika düşünmede alırım, teşekkürler bu bilgi için
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardaydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba ıslaklakken Meguiars hızlı sprey cila sonrasında Meg 66 en son olarak Meg NXT uygulayın keyfini sürün araca pasta cila şart ise Meg 105 Meg 205 Meg 66 uygulayın çiziklerin çoğu gidiyor özellikle Meguiars anti bakteriyel bezi ile aracınızı yıkayın bazı antibakteriyel bezlerde aracınızı silerken çiziyor
    Araba ıslakken meg hızlı cila uygulayın dediğiniz hızlı ciladan kastınız hangi üründür acaba ?
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Washcoat uzmanı @Onrcn abi konuyu inceliyor bakalım yorumu ne olacak
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)