Eline sağlık cem. Yaptığın uygulamaları görünce bırak arabayı kendimden soğudum![]()
Eline sağlık cem. Yaptığın uygulamaları görünce bırak arabayı kendimden soğudum![]()
Dünya çapında kabul görmüş en iyi ürünler ile en iyi hizmeti vermek tek amacım. Menzerna, autofinesse, schooll Concepts,3d. Detailboxtr ye teşekkürler.Yakında adams polishes ürünleri de gelecek
![]()
Nadirde olsa istek üzerine yıkama uygulaması da yapıyorum.Boya korumasını yaptığım mazda mx 5 yıkandı.Hızlı cila uygulaması yapıldı.Yıkama makinesi araç sahibine ait
Malzemeler;
Şampuan:3D Wash and wax.
Yıkama Eldiveni: Meguiras wash mitt
Kurulama: Uber blue havlu
Hızlı Cila: Auto Finesse Finale
Gyeon mikrofiber bez.
![]()
mx5 hala ok gibi maşallah 200km üstü süratlere çıktığım ilk araba![]()
Evet eniştedeydi arastı adı galiba izmire gitti![]()
İçi, motoru, yürüyen aksamı düzgün ancak boyası işini bilmeyen ustaların elinde kötü duruma gelmiş olsada elimden geldiğince düzelttim.Araç alınmadan önce uygulama yapılmış ancak boya yüzeyinde ki kusurlar olduğu gibi kalmış. Uygulama sonrası abi siyah araba böyle oluyor düzelmez denilmiş.Motor kısmına eski sahibi plasti dip uygulaması yaptırmış.Aracın yeni sahibi plasti dip istemeyince plastik üzerindeki plasti dip malzemeyi kendi sökmüş bende emme manifoldunun üzerindekini söktüm.Araç ile ilgili yapılacaklar boya yüzeyindeki kusurları en az seviyeye getirmek ve motoru açtığımızda temiz ve güzel bir görüntü yakalamak.
Motorun ilk hali,
Yavaş yavaş söküyorum,
Kalan parçaları bulaşık süngerinin yeşil kısmına valet pro citrus tar and glue remover sıkıp ovalayıp temizleyip polisaj yapıyorum.
Birazda temizlik yapalım, Kullandığım ürün 1/10 sulandırılmış meguiars degreaser ve sensei apc, buhar makinası ve çeşitli fırçalar.
Final fotoğrafları,
Plastik koruma kapağımızı Valet pro black to the future ile korumaya alıp kendine getiriyorum.
BittiÖncesi
Sonrası,
Boya durumumuza geçelim, 3D HD cut+ magic yün ped ardından menzerna polishing ped ve s30.
Kapıdan 50/50
![]()
Final,
Son kat ve wax uygulamasına geçmeden önce güzelce yıkanıyoruz. Jant temizliği için valet pro dragon's breath.Wheel woolies.
Son kat scholl concepts s40 ve fk 1000p ile uygulamayı bitirdim.
Gölgede yansımalarımız,
Güneşte yansımalarımız,
Zaman ayırdığınız için teşekkürler![]()
Araba sıfırlanmış elinize sağlık...
Abi merhaba
en yakın zamanda muhabbete uğramak istiyorum
son araçtaki lastik matlıgı dıkkatımı cektı
parlatma yerıne mat ve sıyah gorunum mu tercih ediyorsun kullandıgın urunlerde ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)