Çok güzel yorumum bulunsun benimde detailing zamanım gelince yardım isterim![]()
Hocam maşallah,bu işlerde amatörmüsünüz bilmiyorum ama profesyollerle eş değer olmuş.
Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.
Bayılıyorum böle şeylere olursa yolum düşer yanına yolun düşer yanıma beklerim) böle yalnış anlama kırık kafalılarla manyak bişi çıkartırız
![]()
![]()
Tesekkurler hocam. Tabiki her zaman elimden geldigince yardim ederim.
Sglasin, baya ugrastirdi gercekten ama degdi valla, insan bitirince acaip mutlu oluyor
Tesekkurler hocam. Amator olarak elimden geldigince yapiyorum bisiler.
Tesekkur ederim.
Beklerim hocam her zaman, aslinda bi rs bulusmasi planlaniyordu haziran ayinda ama kaldi sanirim. İmkan olsaydi yapardik sizin aracada beraber.
Vayy kamer hocam daha almadin mi bi typeriyi dayandin valla, satalim sana RS i
![]()
Maşallah abi nokta olmuş yapcaklarımı benden önce yapmışsın işin enteresan yanı bende garaj yokAğlamak istiyorum nası altından kalkcam ben bunun hata da kabul etmiyor meret.Boyada kırmızı olunca Sıctık
Arabamın üstünde tam 13 aydır var çok çok memnunum kullandığınız şampuan da iyi olursa 1 yıldan fazla sizi de memnun edecektir.
Tesekkurler dostum sgl. Hata kabul etmiyor, dikkat etmek lazim uygularken. Kapali garaj yoksa bence ugrasma nano ile, yap polisajini, al bitane kaliteli bi wax, ayda bir waxla gec yeter
Bende suanlik cok memnunum hocam. Parlakligi, su kaydiriciligi ve dokundugunuzdaki o purussuzluk hissi super. Sampuan olarak sonax turuncu kullaniyorum, surekli basincli su + cift kova + yikama eldiveni ile yikiyorum. Yikamalari ise 3 haftadan once yapmamayi planliyorum. Bide reload icin metal coat aldim 4 ayda bir uygulama yapicam. Arac kapali garakda duruyor bide. Bu sekilde 1 seneyi asarim gibime geliyor a bakalim hayirlisi hocam.
Sanırım fsm'de aracınızı görmüştüm, güzel gözüküyordu maşallah
Ben de merak saldım detailing işine ama sadece quick wax atabiliyorum![]()
Bunu haftaya benim megane'a uygulayayım diyorduk, 1 gün önceden yıkatıp köşeye koyacaktım aracı ki aracı poşetlemek gayet mantıklı olmuş. Bakalım siyahda neler yapabileceğiz![]()
.
Adamin dibisin. Seviyorum seni
Poset cok ise yariyor. Aracin tozlanmasini engelliyor. Siyah mrs nin boyasi cok guzeldir aslinda. Duzgun polisaji yapildiysa acaip tatli, simli bir boyasi oldugu daha net anlasiliyor. Uygulamayi yaparken su ve ter olayina dikkat edin. Ayrica havalar cok sicak, hemen kurlesecektir. Bana kalirsa uygulamayi gece yapin. İdeal sicaklik 15-30 derecedir. Yuzeye ilk surdugunuz anda itibaren 1 dk gecmesi yeterli, ustu bu sicakta gercekten riskli olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)