Bunu burada bulmak biraz zor![]()
Internet üzerinden alışveriş yapılabilir.
CarPro UK
Bu ve sonax brilliant shine super ya..
Hic bir suru para vermrye gerek yok aslinda. Kaplama yapacaksin 6. Aydan sonra bu ürünlerle yeniden kaplayacaksin. Refresh diyorlar...
Onun yerine 3 ayda bir reload uygula geç. Eskisi bile çok iyi üründü, yedi şişe mi ne almıştım.
Built to fall....
Yeni ürünleri, değişik şeyleri merak ediyoruz güzel paralar verip alıyoruz eyvallah ama iş fiyat/performans gelince; Reload iyidir iyi.![]()
Bu Carpro çakalı Güney Kıbrısta ama ürünü almak için mecbur dingiltere üzerinden almanız gerekiyor.
bu reload nano üzerine mi uygulanıyor sadece ?
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bende bir Gyeon Cure videosu cekeyim madem oyle![]()
cek tabi de, Hakan'in videolari gibi olmasin.
Benim videolar gibi yakisikli olsun
Built to fall....
Bu satış taktiği mi gerçek mi bilmiyorum.
6 aydan sonra bu yeni teknoloji ürünlerin su boncuklanması hatta kimilerinin su itme özelliği kısmen kayboluyor, sonra sen bu refresh diye pazarladıları ürünleri sürüp, 3-4 ay daha iticilik sağlıyorsun.
Ha hiç ürün olmasa da 2-3 ay su iticilik sağlayacak bu ürünler o da bir gerçek. Arabayı 2 sene koruyor, 3 sene koruyor argümanları genelde bu sebepten pek tutmuyor.
Piyasayı o sebepten pek allak bullak edemediler, küçük bir zümre kullanıyor hala
6 ayda bir katı wax kullanmakta pratikte aynı kapıya çıkıyor..
Ha belki bir ürün vardır bir sürdün mü 1 sene hiç refreshe gerek kalmıyordur, onu da alıp kullanırız inşallah. Zr53 ve aquartz 1 sene dayanmıyor onu biliyorum.
Built to fall....
Oyunu kuralına göre oynarsan o argümanlar veya vaad edilenler aslında tutuyor. 2 senedir tüm camlarda Japon menşeeli bir ürün var, ilk günkü performansına oranla çok çok az değişim var. 1 set silecek değiştirdim, yeri geldi apc ile yıkadım, defalarca ipa ile sildim, apc'den daha ağır ürünü sulandırmadan sıktım banamısın demedi.
Keza, yine japon menşeeli bir ürün, boya üzerinde 1 sene hiç refresh etmeden kalabilmişti, ki o süre içerisinde şampuan bile kullanmama neredeyse hiç gerek kalmamıştı.
Aquartz ve Zr53 konusunda haklısın, onlar 1 sene dayanmıyor, sürekli refresh edilmeleri gerekiyor.
İspanya'da herifin biri var, 18 aydır jantlardan Carpro Dlux'u sökemedi. Düşün, jantlarda ne biçim ısı oluşuyor, ürün 18 aydır banamısın demedi. Üstelik o adamda jantlarda temizleyici kullanıyor, hoş kullanmasada olur ama performansını göstermek için her yıkamada jant temizleyicisi kullanıyor, ürün inatla jantlarda duruyor.
japon menseeli ürün ne demek yahu, crystal concept mi?
gtechniq cam kaydırıcı da 1,5 sene aktifti arabayı sattım sonra zaten..
Built to fall....
Cam urunleri, ozellikle japon mensei li urunler ve bir kac avrupali urunu zaten kimyasallarla sokmeye calismayin. PH falan fark etmez, yok apc imis bilmemneymis etkilemez. Nanolex de sadece fiziksel olarak sokulebiliyor camlardan, kimyasalla sokene hediye ederim.
Jant: Bende jantlara 22PLE uygulamistim 1 sene oldu, efektini biraz kaybetti ama varligi orada fark ediliyor.. Pist gunlerine ragmen cikmadi. Gyeon Rim 300+ dereceye kadar dayaniyor, bir dahakine onu deneyecegim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)