Gel benim malibunun kaputunu parlat ta göriim :D
Printable View
Gel benim malibunun kaputunu parlat ta göriim :D
Vee Koray icin saganak yagmur baslar :D
bu wetcoat atınca bezle kurulanmayacakmı araba ?
Bomonti'de düşen damla yok henüz :)
Kanka benim yıkamacı paraya kıymış bundan almış :) yıkama sonrası sadece bununla tüm suyu ittim arabanın üstünden bezle kurulamaya gerek kalmadı :)
http://qpcpv.tripod.com/masterblaster_H.jpg
Sonuç gerçekten mükemmel.Batman'a dönmeden önce benimde alacağım arabaya bi uygulama yaptırmam şart :)
Kanka Maşallah en son otelde yapmışdık, 1 sene olacak artık zamanı geldi telefonu bekliyorum :)
ahahaha Bahçeşehir'le alakam kalmadı :D
Kanka bunda uygulama yok sadece yıkama yapılıyor :)
Yazdığım gibi otelde kıçımda boza pişiyor hergün doluyuz nefes almıyorum :) hergün 13-14 saat mesai. Ne zaman yaparız inan şu gün diyemiyorum kankacım :(
Abi açalım ama kendi arabam gibi yıkarsam batarız biz :hehe:
Kanka arabayı yıkadın Bath'la bitti duruladın. Kurulamadan önce şampuanı uygulama pedine veya süngere neyse artık 1-2 damla döküp ıslak arabaya iyice yediriyorsun şampuanı. Sonra tekrar duruluyorsun. Varsa wetcoat'unu atıyorsun tekrar duruluyorsun ve işlem bitiyor :)
Yani toplamda 4 defa durulamış oldum ben uygulamada :)
Wetcoat icin bir deneme de ben yaptım bugün.. Hiç koruması olmayan bir araç üzerinde denedim..
Gyeon WetCoat Test on Paint and Wheel: Gyeon WetCoat Test on Paint and Wheel - YouTube
bathe mi koruma yapiyor oteki mi tam anlamadim ben ya..
Berkay- xorcan testler icin tesekkurler :) koraya zorla yolladik urunleri ama bu kadar begendigine cok sevindim. Su airblaster midir nedir bende alacagim karar verdim ;)
Bathe+ korumali olan bathe glasscoat ve nano korumalar icin kalinti birakmayan sampuan ;) basliga bathe+ degisikligi yapmak lazim
Su kompresoru kullanmadan yapilan yikamada ( bildigin hortum su).
Wetcoat etkili olur mu, bir de nasil aliyoruz, site acildi mi.