Gel benim malibunun kaputunu parlat ta göriim![]()
ahahaha Bahçeşehir'le alakam kalmadı![]()
Kanka bunda uygulama yok sadece yıkama yapılıyor![]()
Yazdığım gibi otelde kıçımda boza pişiyor hergün doluyuz nefes almıyorumhergün 13-14 saat mesai. Ne zaman yaparız inan şu gün diyemiyorum kankacım
![]()
Abi açalım ama kendi arabam gibi yıkarsam batarız biz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
Kanka arabayı yıkadın Bath'la bitti duruladın. Kurulamadan önce şampuanı uygulama pedine veya süngere neyse artık 1-2 damla döküp ıslak arabaya iyice yediriyorsun şampuanı. Sonra tekrar duruluyorsun. Varsa wetcoat'unu atıyorsun tekrar duruluyorsun ve işlem bitiyor![]()
Yani toplamda 4 defa durulamış oldum ben uygulamada![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Wetcoat icin bir deneme de ben yaptım bugün.. Hiç koruması olmayan bir araç üzerinde denedim..
Gyeon WetCoat Test on Paint and Wheel: Gyeon WetCoat Test on Paint and Wheel - YouTube
Berkay- xorcan testler icin tesekkurlerkoraya zorla yolladik urunleri ama bu kadar begendigine cok sevindim. Su airblaster midir nedir bende alacagim karar verdim
Bathe+ korumali olan bathe glasscoat ve nano korumalar icin kalinti birakmayan sampuanbasliga bathe+ degisikligi yapmak lazim
Su kompresoru kullanmadan yapilan yikamada ( bildigin hortum su).
Wetcoat etkili olur mu, bir de nasil aliyoruz, site acildi mi.
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)