Olm arabayı mat folyo kaplttım aklım kalmasın böyle şeylerde diye ama sökesim geldi layn...
Nası güzel bişeymiş bu maşallah. Güle güle kullan.
Olm arabayı mat folyo kaplttım aklım kalmasın böyle şeylerde diye ama sökesim geldi layn...
Nası güzel bişeymiş bu maşallah. Güle güle kullan.
Aynen etkili oluyor, water magnet stili calistinmi. Fakat suyu kisman gerekiyor yoksa yine boncuk boncuk oluyor
Mat folyolar icinde Nanolex Matte Professional var. Kil uzerine Nanolex paint cleaner ve prof atarsan matligi durarak koruma altina alabilirsin ; )
Yıkama makinesi kullanmadan da aynı şekilde etkili olur Wetcoat. Ama bol su ile iyice durulamak lazım.
Ürünü aşağıdaki linkten de satın alabilirsiniz..
Gyeon WetCoat 50 TL Sanalpazar.com'da (kodu:26053880)
Perşembe gunu denedim onurcan abiden aldığım ürünü hiç polisaj yapılmamış araçtanormal hortumun ucunda tabanca var bizde hiç sıkıntı olmadı, su tutmak o kadar keyifli ki..
![]()
Tekrar teşekkür ederim abi uğraşlara değdi)
Bugün ben de gri arabama uyguladım. Su iticiliği muazzam. Hava tabancası yetti neredeyse kurulamaya. Parlaklık konusunda araba gri olduğu için ne yapsam boşhafta içi kırmızı arabaya uygulayacağım bakalım onda parlaklık açısından fark edecek mi
Yorumlar icin tesekkurler arkadaslarUrunlere biraz daha alisin hem daha guzel sonuclar alacaksiniz hemde daha az sarfiyat yapacaksiniz. Ozellikle Koray olm yarim sise nedir ya
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)