Kipa 3M
Aslında 3M olduğunu düşünmüyorum :)
Arabanın mat plastik yerleri bem beyaz cikti sorsan biz yapmadık ama ne sıktılar sa çıkmadı aylarca :)
Printable View
Açıkcası biz hasta kafalı arkadaşların kendi araçlarını ekipman sorunu yaşamadanda yıkayabilecekleri bir yerde oluşturuyoruz. Her gelenden öneri alacağız; Hangi ürünleri kullanalım, detailing deneme videoları çekelim. Efsane olan ürünler varsa biz patlatalım, gerçeklermi. aracın dışı ayrı, göğüslüğü ayrı hatta jantları ayrı bezlerle silinsin. Beğenmedin birdaha geçilsin. vsvsvs. Kar amaçlı olamayacak biryer yani :)
Ben genelde ya evin önünde yada mavişehir PO'da kendim yıkarım. Nadirdir yıkamacıya gittiğim. Bi akşam denizden döndük yorgunlukla yıkamak zor geldi Automatic'e girdik yakın diye cıktım evin önünde bi daha yıkadım arabayı, o derece ki kapı içlerini sildiği bezle camları sildi leke kaldi diyorum abi cıkmıyo o camın kendinde var diyo tamam dedim bitirde ben gideyim..
Arabama benim kadar deger verecek, benim sevdigim kadar sevecek bi yikamaci lazimdi bana :D Soyle gittigimde iki muhabbet edebilecegim, duzgun yikanmamis yeri gordugumde mizmizlanmadan tekrar temizleyen, ozenle ve ozellikle on cami icerden cok iyi silebilen adam lazim...
piskopatlığın sonu yok :) dolapda veriyormusun müşterilere malzemelerimizi koyarız
Müşteri kilitli dolabı olacak abi evet :) Tabi aslında genelde müşterilerin kullanmayı sevdiği ürün ve markalarda olacakki iş yarım kalmasın. İçecek zaten mümkün olduğunca bedava olur yahu ondandamı para alalım :)
Eylül başı itibari ile oraya geçiyoruz. Herşey yavaş yavaş olacak tabiki. Zaten müşteri odaklı olacağımız için sürekli istek ve dileklerinizi alacağız.
mekanın adı ne olacak Tarkan abi?
Daha adı belli değil. Hala düşünüyoruz.
Tarkan abi , yer ne tarafta olacak belli mi ?
Yardım edilecek bir iş olursa gelelim :) Daimi müşteri olacağız , açılışta da emek vermek lazım..
Yardıma herzaman varım.
Sadece yıkama olmayacakki, lift alıyorum şimdi. Yani ufak tefek elinin yettiği kadar ister detailing yapılsın ister parça almışsın tamak istersin. vs vs çok ama çok farklı şeyler var kafamda. Benim kafama şuan sadece bonzai içenler gelebiliyor.
Yer srk shop işte. Serkanım çıkıyor biz giriyoruz işlem tamam.
Tarkanim, mekani ac da bizim oglani sana gondereyim bari, yem olmasin kurtcuklara :D
Tarkan abi ne zaman gerekirse yazabilirsin , geliriz artık bir dal verirsen belki aynı düşünebiliriz :D
Ekim ayına kadar yıkama ücretim 30 TL.Ekimden sonra tekrar 40 TL olacak
Rekabet başlamış bile vayy
Özay tek rakibim var oda kendim :) Allah herkese hayırlı bol kazanç versin. Ekipmanları güncelliyorum o yüzden kampanya yaptım.:icon_tup:
merakla bekliyorum hadi bakalım.