Açıkcası biz hasta kafalı arkadaşların kendi araçlarını ekipman sorunu yaşamadanda yıkayabilecekleri bir yerde oluşturuyoruz. Her gelenden öneri alacağız; Hangi ürünleri kullanalım, detailing deneme videoları çekelim. Efsane olan ürünler varsa biz patlatalım, gerçeklermi. aracın dışı ayrı, göğüslüğü ayrı hatta jantları ayrı bezlerle silinsin. Beğenmedin birdaha geçilsin. vsvsvs. Kar amaçlı olamayacak biryer yani![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ben genelde ya evin önünde yada mavişehir PO'da kendim yıkarım. Nadirdir yıkamacıya gittiğim. Bi akşam denizden döndük yorgunlukla yıkamak zor geldi Automatic'e girdik yakın diye cıktım evin önünde bi daha yıkadım arabayı, o derece ki kapı içlerini sildiği bezle camları sildi leke kaldi diyorum abi cıkmıyo o camın kendinde var diyo tamam dedim bitirde ben gideyim..
Arabama benim kadar deger verecek, benim sevdigim kadar sevecek bi yikamaci lazimdi banaSoyle gittigimde iki muhabbet edebilecegim, duzgun yikanmamis yeri gordugumde mizmizlanmadan tekrar temizleyen, ozenle ve ozellikle on cami icerden cok iyi silebilen adam lazim...
V8
piskopatlığın sonu yokdolapda veriyormusun müşterilere malzemelerimizi koyarız
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Müşteri kilitli dolabı olacak abi evetTabi aslında genelde müşterilerin kullanmayı sevdiği ürün ve markalarda olacakki iş yarım kalmasın. İçecek zaten mümkün olduğunca bedava olur yahu ondandamı para alalım
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Eylül başı itibari ile oraya geçiyoruz. Herşey yavaş yavaş olacak tabiki. Zaten müşteri odaklı olacağımız için sürekli istek ve dileklerinizi alacağız.
Daha adı belli değil. Hala düşünüyoruz.
Tarkan abi , yer ne tarafta olacak belli mi ?
Yardım edilecek bir iş olursa gelelimDaimi müşteri olacağız , açılışta da emek vermek lazım..
-Fırat
Yardıma herzaman varım.
Sadece yıkama olmayacakki, lift alıyorum şimdi. Yani ufak tefek elinin yettiği kadar ister detailing yapılsın ister parça almışsın tamak istersin. vs vs çok ama çok farklı şeyler var kafamda. Benim kafama şuan sadece bonzai içenler gelebiliyor.
Yer srk shop işte. Serkanım çıkıyor biz giriyoruz işlem tamam.
Tarkan abi ne zaman gerekirse yazabilirsin , geliriz artık bir dal verirsen belki aynı düşünebiliriz![]()
-Fırat
Rekabet başlamış bile vayy
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Özay tek rakibim var oda kendimAllah herkese hayırlı bol kazanç versin. Ekipmanları güncelliyorum o yüzden kampanya yaptım.
![]()
merakla bekliyorum hadi bakalım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)