balçovada pitstopvar egeparkın altında wurth kullanıyor memnunum..... coşkun veya Mehmet yıkasın..........
balçovada pitstopvar egeparkın altında wurth kullanıyor memnunum..... coşkun veya Mehmet yıkasın..........
Bu arada carrefourda vip platin var
orada sadece hüsamettin dayı var orta yaşlarda bir abimiz sadece o yıkar benim aracımı ve götürdüğüm araçları
carwash mıdır nedir sonaxın yanında bir yer var MET ile beraber gittik böyle bi rezil yıkama yok arabaya camur değil meteor külü düşse son yer olsa yıkatılmaz öyle rezil
sonax pazar gittim kapalıydı
her yıkamadan sonra kendım arabayı sılıyorum zaten kesin acil bir işim olmadıkça
hala kendıme göre yıkama bulamadım bıkkınlık geçiricem en fazla 3 kereden sonra bozuluyor yıkama kalitesi .
ben dükkanımda kendim yıkıyorum stres atmak için birebirbayraklıda hasta işi var 2. sanayiye de açtı sanırsam abim sürekli ona gider çok memnun her yerde anlatıyor deneyin isterseniz
![]()
Bu Eylül itibari ile biz 3. sanayide yer açıyoruz. Kişi isterse kendi yıkamasınıda yapabilecek.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
SRK nın olduğu yere geçiyoruz inşallah. Sadece yıkama olmayacak. Ama detailingin farklı versyonları ile dost çevreye hizmet vereceğiz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Hayır o daha güzel bir yer yapıyor kendine. Biz taamına geçiyoruz. Konsept değişiyor tabiki![]()
Carrefourun ordaki yikamaya bi kere biraktim bi daha ugramam... Bravoda goguslukte solar sensor var klimanin. Araci teslim alinca bi baktim onun uzerindeki kapak ucmus. Dedim kapak yok, saga sola bakindilar soyle ustunkoru, sonra klasik "abi o geldiginde yoktu" moduna girdiler. Dedim baslatmayin carkiniza, dedektif gibi aradim heryeri, supurgenin falan icini bosalttirdim, ta ordan cikti parca... Taktim kapagi ordan ciktim sinirle, sonra bi de baktim km gostergesinin ustu cizilmis 2 cm falan... Iyice sinir oldum bi daha da ugramam...
Kardesim kipaya goturuyormus artik fena degil diyordu...
V8
Ben memlekette olmadigim icin kardes ilgileniyor artik o isle... Ben ondan duydum sorun gorurse ugramaz bi daha... Ben zamaninda sirf benden habersiz teybi actilar diye bi daha ugramamistim bi yikamaciya...
V8
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)