User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İzmir'de oto yıkama tavsiyesi

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balçovada pitstopvar egeparkın altında wurth kullanıyor memnunum..... coşkun veya Mehmet yıkasın..........

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdem mekanım yok.Apartman garajım yada sokakta yıkıyorum.Benim için ilk önce işin düzgün yapılması müşterinin memnuniyeti önemli kazanç sonra..Kil isteği olursa 50 olur vs.Kendi yaptığım işi anlatmak hoşuma gitmiyor.Yarın öğlen saat 13.00 kadar cumartesi full boşum beklerim.Memnun kalırsan sen yorum yaparsınn doğrusu budur.Girne caddesi civarındayım.
    Abi adres ver geleyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada carrefourda vip platin var

orada sadece hüsamettin dayı var orta yaşlarda bir abimiz sadece o yıkar benim aracımı ve götürdüğüm araçları

carwash mıdır nedir sonaxın yanında bir yer var MET ile beraber gittik böyle bi rezil yıkama yok arabaya camur değil meteor külü düşse son yer olsa yıkatılmaz öyle rezil

sonax pazar gittim kapalıydı

her yıkamadan sonra kendım arabayı sılıyorum zaten kesin acil bir işim olmadıkça
    hala kendıme göre yıkama bulamadım bıkkınlık geçiricem en fazla 3 kereden sonra bozuluyor yıkama kalitesi .

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada carrefourda vip platin var

orada sadece hüsamettin dayı var orta yaşlarda bir abimiz sadece o yıkar benim aracımı ve götürdüğüm araçları

carwash mıdır nedir sonaxın yanında bir yer var MET ile beraber gittik böyle bi rezil yıkama yok arabaya camur değil meteor külü düşse son yer olsa yıkatılmaz öyle rezil

sonax pazar gittim kapalıydı

her yıkamadan sonra kendım arabayı sılıyorum zaten kesin acil bir işim olmadıkça
    hala kendıme göre yıkama bulamadım bıkkınlık geçiricem en fazla 3 kereden sonra bozuluyor yıkama kalitesi .
    Automatic mekanın adı. Çiğli yolunun üzerinde. Bedavaya yıkasalar yine gitmem. Çalışan eleman bildiğin trip attı bize.

Kendi mekanımızı açıcaz kanka en temizi

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz kendi mekanınızı açın..
    1 adet banko müşteri hazır

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdem mekanım yok.Apartman garajım yada sokakta yıkıyorum.Benim için ilk önce işin düzgün yapılması müşterinin memnuniyeti önemli kazanç sonra..Kil isteği olursa 50 olur vs.Kendi yaptığım işi anlatmak hoşuma gitmiyor.Yarın öğlen saat 13.00 kadar cumartesi full boşum beklerim.Memnun kalırsan sen yorum yaparsınn doğrusu budur.Girne caddesi civarındayım.
    abi bi telefon numarası alabilir miyim? müsait zamanda haberleşmek, tanışmak isterim...

Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Automatic mekanın adı. Çiğli yolunun üzerinde. Bedavaya yıkasalar yine gitmem. Çalışan eleman bildiğin trip attı bize.

Kendi mekanımızı açıcaz kanka en temizi
    Valla yolunacak kaz değilde insan muamelesi yapılan her türlü mekana gelirim
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

mertypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dükkanımda kendim yıkıyorum stres atmak için birebir bayraklıda hasta işi var 2. sanayiye de açtı sanırsam abim sürekli ona gider çok memnun her yerde anlatıyor deneyin isterseniz

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Eylül itibari ile biz 3. sanayide yer açıyoruz. Kişi isterse kendi yıkamasınıda yapabilecek.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Eylül itibari ile biz 3. sanayide yer açıyoruz. Kişi isterse kendi yıkamasınıda yapabilecek.
    3ncü sanayi ama neresi abicim

gerçekten izmir yıkama konusunda cok vasat bir hal aldı .

Hiç unutmuyorum
    istanbulda sagolsun jettacı arkadasım batuhan benı sonaxa götürdü o gün arabadan damla su akmadı böyle bir yıkama ilk defa orada gördüm

sanırım göztepe sonax tı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SRK nın olduğu yere geçiyoruz inşallah. Sadece yıkama olmayacak. Ama detailingin farklı versyonları ile dost çevreye hizmet vereceğiz.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SRK nın olduğu yere geçiyoruz inşallah. Sadece yıkama olmayacak. Ama detailingin farklı versyonları ile dost çevreye hizmet vereceğiz.
    SRK nereye taşınıyor peki bilgin varmı abicim ?

Yoksa SRK bünyesine mi geçiyorsunuz camlı kısma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır o daha güzel bir yer yapıyor kendine. Biz taamına geçiyoruz. Konsept değişiyor tabiki

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi senin mekanı da görmek, denemek isterim. tam olarak hangi gün açılıyor? şimdiden hayırlı olsun...

edit: urlalı mehmet usta var boyacı, onun sokağında sanırım ? geçende hummalı bir çalışma vardı dükkanda srk'nın yerini tam olarak bilemediğimden böyle tarif etmek istedim
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dükkanımda kendim yıkıyorum stres atmak için birebir bayraklıda hasta işi var 2. sanayiye de açtı sanırsam abim sürekli ona gider çok memnun her yerde anlatıyor deneyin isterseniz
    Hasta işi yeni yerinde sadece detailing yapıyor zaten mekan yıkama için uygun değil.. Ancak araç yıkama sadece h.sonları yeni yerin karşında yapacakmış bunun için randevu almak gerek zira sadece gün araç yıkanacak..
    Hasta işi Uğur iyidir, işini özenli yapar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SRK yabancı değildi, hatta yanındaki Aral Otomotiv bizim sevdiğimiz bir ustanın.. Eğer oraya geçecekseniz yolumuz muhakkak düşecektir ve muhakkak yıkatırız.. İnşallah bu iyi yıkanan araç özlemine son verirsiniz.. Ardından bir daimi müşteri yazın listeye

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carrefourun ordaki yikamaya bi kere biraktim bi daha ugramam... Bravoda goguslukte solar sensor var klimanin. Araci teslim alinca bi baktim onun uzerindeki kapak ucmus. Dedim kapak yok, saga sola bakindilar soyle ustunkoru, sonra klasik "abi o geldiginde yoktu" moduna girdiler. Dedim baslatmayin carkiniza, dedektif gibi aradim heryeri, supurgenin falan icini bosalttirdim, ta ordan cikti parca... Taktim kapagi ordan ciktim sinirle, sonra bi de baktim km gostergesinin ustu cizilmis 2 cm falan... Iyice sinir oldum bi daha da ugramam...

Kardesim kipaya goturuyormus artik fena degil diyordu...
    V8

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim süper haber bu beklediğim mekan geliyor umarım mangalda olucakmı arasıra
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mythos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Carrefourun ordaki yikamaya bi kere biraktim bi daha ugramam... Bravoda goguslukte solar sensor var klimanin. Araci teslim alinca bi baktim onun uzerindeki kapak ucmus. Dedim kapak yok, saga sola bakindilar soyle ustunkoru, sonra klasik "abi o geldiginde yoktu" moduna girdiler. Dedim baslatmayin carkiniza, dedektif gibi aradim heryeri, supurgenin falan icini bosalttirdim, ta ordan cikti parca... Taktim kapagi ordan ciktim sinirle, sonra bi de baktim km gostergesinin ustu cizilmis 2 cm falan... Iyice sinir oldum bi daha da ugramam...

Kardesim kipaya goturuyormus artik fena degil diyordu...
    kipadan uzak durun hepsi kasap elemanların aman diyim kipayı gec sağa dön ılk dukkan genelde çok kalabalık oluyor erken giderseniz yıkarlar ama işçilik fena deyil .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben memlekette olmadigim icin kardes ilgileniyor artik o isle... Ben ondan duydum sorun gorurse ugramaz bi daha... Ben zamaninda sirf benden habersiz teybi actilar diye bi daha ugramamistim bi yikamaciya...
    V8

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)