User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Toz yapışması

yukcell88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok hiçbir zararı olmuyor sirkeli suyun.bide yarı su yarı sirke su yap bu fıs fıs lar varya camsil spreyleri falan ona koy jantlara püskürt leke varsa hemen çıkartıyor.
    Alıntı berdoz76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan 25 sene evvel Çimento fabrikası yanında arabayı bırakmış ve sonrasında aracın her tarafının çimento tozu ile kaplı olduğunu görmüştük. Yıkama ile çıkmayan araca yapışmış bu tozları kimdi hatırlamıyorum birisinin tavsiyesiyle sirkeli bez ile silerek çok kolay şekilde çıkarmıştık. Yurdumun güzel insanı yokluktan her çareye başvurmuş ve her zamanki gibi neticeye ulaşmıştı. Sana tavsiyem lokal bir alanda deneyerek sonucuna bakarsan sevinirim.
    Hangi sirke bu abiler? Elma mı üzüm mü? İçinizden "Lan ne farkeder?!" dediğinizi duyar gibiyim ama yanlış yapmayayım diye soruyorum kusura bakmayın

Benim de elektrostatik toz boya artığı ile başım dertte. 1 ay geçince sanki arabamın üstü zımpara gibi oluyor. Ayda 1 kille temizlemeye başlamıştım, üstüne de sonax cila atıyordum son 2 aydır. Pasta cila-boya koruma yaptırdım 1 haftada eski haline döndü... Pederin arabaya Autoking boya mükemmelleştirme yaptı 3 yıl garantili, 3. günde toz tutmaya başladı...

Sirke yararsa çok iyi olacak, kil çok zaman alıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nano diye tabir edilen urunlerle bu tarz sorunlara karsi daha kolay cozum alabilirsiniz. Koray in arabasi iki hafta agac altinda kaldi fakat ilk yikamada cogu cikti. Kendi otomobilimde ayni sekilde otoparkimin basina sonuna agac diktikleri icin zeki arkadaslar; her gun yagiyor uzerine fakat yikamalarda normal yikama ve bezle silinmesi yetiyor.

Meg NXT bu is icin yeterli degil, belki colli yada FK tarzi bir cila denerseniz biraz daha fazla korunursunuz.

Recine olayinin da en pratik yontemi kildir. COK BOL kil kaydirici, sabunlu su vs kullanin ve bastirmayin usul usul sakin sakin sabirli bir sekilde yaparsaniz bir problem olmayacagini dusunuyorum.

Sirke ise yarayabilir ***** asidik bir yapisi vardir, az birsey bekletin biraz cozsun ama uzerinde kurumasina izin vermemenizi tavsiye ederim.

yukcell88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nano diye tabir edilen urunlerle bu tarz sorunlara karsi daha kolay cozum alabilirsiniz. Koray in arabasi iki hafta agac altinda kaldi fakat ilk yikamada cogu cikti. Kendi otomobilimde ayni sekilde otoparkimin basina sonuna agac diktikleri icin zeki arkadaslar; her gun yagiyor uzerine fakat yikamalarda normal yikama ve bezle silinmesi yetiyor.

Meg NXT bu is icin yeterli degil, belki colli yada FK tarzi bir cila denerseniz biraz daha fazla korunursunuz.

Recine olayinin da en pratik yontemi kildir. COK BOL kil kaydirici, sabunlu su vs kullanin ve bastirmayin usul usul sakin sakin sabirli bir sekilde yaparsaniz bir problem olmayacagini dusunuyorum.

Sirke ise yarayabilir ***** asidik bir yapisi vardir, az birsey bekletin biraz cozsun ama uzerinde kurumasina izin vermemenizi tavsiye ederim.
    Cevabınız için teşekkür ederim, kil bir çözüm, uyguluyorum ama üstüne cila da atmama rağmen 1 hafta içerisinde yeniden yapışmaya başlıyor. Ve kil cidden zaman alıyor.

Eğer ki sirke çıkaracaksa her hafta yapmaya razıyım. En fazla yarım saate temizlenir araç diye düşünüyorum.

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu gördükten sonra boya koruma yaptırcaktım meguarsla vazgeçtim.
    Adı üstünde "boya koruma" yaptırıyoruz.Araç 10 gün yıkanmayınca üzeri sert sert oluyor.Demekki boya korunmuyor.
    Ve ben 2 günde bir aracımı yıkayamam ki.
    Şimdi söyleyin bakalım.Bu gibi durumlarda boyanın zarar görmemesi için hangı ürünle boya koruma yaptırcaz?

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben meg antalya'nın işçiliğindende memnun kalmadım açıkcası.ne bant çekmişler ne maske yapmışlar.ön kaputa pasta atarken sileceklerin ordaki plastik bakalite bulaştırmışlar hiç bi şekilde çıkaramadım.bir daha ki sefere koch'a gidicem.aslında ilk oraya gitmek aklımdaydı ama meguiars'i duyunca oraya gittim.pişmanda olmadım değil.ürün kalitesi tabi ki önemli ama işçilikte bi o kadar önemli.işçiliğine güvendiğiniz bi yere götürün aracınızı bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)