Bendeki Mini'de de bu tarz ufak tefek göçükler var ama, bir türlü cesaret edipte yaptıramıyorum.
Bu tarz konuları gördükçe de gaza geliyorum,elinize sağlık güzel işçilik.
Bendeki Mini'de de bu tarz ufak tefek göçükler var ama, bir türlü cesaret edipte yaptıramıyorum.
Bu tarz konuları gördükçe de gaza geliyorum,elinize sağlık güzel işçilik.
Maşallah emeğinize sağlık güzel çalışmalar olmuş,bu işi yağlı çekiç konusu adı altında Melih Özlem arkadaşımızda yapıyor diye biliyorum kendisi de böyle bir konu açmıştı foruma
Aydın'da böyle bir yer görmek sevindirici. Benim Honda Civic'in de marşpiyel'i göçük durumda. Yarın bir fotoğrafını çekip atayım.
Edit: Yolumun üzeriymiş dükkan. İncirliova'da çalışıyorum ben. Fotoğraf atana kadar uğrayayım bari.![]()
aydındakı meşur olan sizsiniz ozamandükanın yeri tam olarak nerde kuşadasında sanayide oldugum için yonlendırmem iyi olur hem bide telefon numaranızı alırsam sevinirim
tamam dır 106 gti kapısı vardı bilseydik boyasız sekılde ne guzel yaptırırdık 2 hafta kafayı yedirtti burdaki ustalar bize ama ogrendıgımız ıyı oldu artık bılıyoz yerini
Şefim,
Yapılan işçilik ve sonuçlar mükemmel. Maliyet hakkında da kısaca bilgi verebilir misin?
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
İnsanın resimlere inanası gelmiyor valla Maaşallah işçilik süper görünüyor.
Bu işi bu ayarda istanbulda yapan yerler varmı?
PSN:dohcvtec99
Yoğunluktan ötürü uzun zamandır yeni yaptığımız araçların fotoğraflarını ekleyememiştim. Buyrun güncel
Citroen C5 Arka çamurluk
Öncesi
Sonrası
![]()
Telefon numarası alabilir miyim ? Bir aracımızı geri geri direğe giydirdik bagaj kapağında göcük oldu.
merhaba rakamlar nedir pazar günleir çalışıyormusunuz