User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Detailing önerisi

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

- Bilt hammer kesinlikle alin.

- ben megin hic vir waxini tercih etmem, parlaklik guzel ama koruma zayif. Ama dilerseniz alabilirsiniz.

- autoglym Srp makine kullanmayacaginiz icin bence gereksiz. Elle uygulamasi cekilecek cile degildir.

- yazdiklariniz icinden en alinasi wax bence. Parlakligi makul derecededir. Uygulamasi biraz ugrastirir. Cok cok ince bir tabaka surmeniz lazim. Yoksa cikmiyor. Isiya dayanimi var. Her hafta yikasaniz bile 1 ay korumasi devam eder. Bulabilirseniz Collinite 915 size daha uygun. FK 1000 acik renklerde daha cok ise yariyor.

Ancak wax konusunda benim siddetli tavsiyem fusso coat 12 dark colours....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz aracımda bile srp yi elle uygularak gördüğüm kılcalları kapatamıyorsam siz kırmızı renkte uğraşmayın. Ama elle uyguladığınızda arabanın üzerinde güzel bir tabaka oluyor. Ben makine ile uygulamayı düşünüyorum önümüzdeki ay.
    ama elle uygulamalarımda şunu yapmıştım.
    YIKAMA
    KİL
    YIKAMA
    SRP
    DODO JUICE WHİTE DIOMAND
    NANOLEX WASH COAT

2 HAFTADA BİR MEQ QUIK WAX
    HAFTADA 1 MEQ QUIK det Uyguluyorum
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uber havlu hicbir yerde yok bitmis stoklar temin edebilecegimiz yer var midir, birde fk1000p guzel urun uyguladim mis oldu.

History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soft bir kil tavsiye ederim, Autoglym srp iyidir fakat Poorboys BH tarzı bir ürün daha etkili olur nedense dolgu özelliği daha fazla gibi geliyor bana, FK100p veya Collinite 915 emekleriniz boşa gitmesin diye en iyi seçenek olur, Meguiars ürünlerini tercih etmiyorum, uygulama sonrası aşırı tozlanma oluyor, birde PH dengeli bir şampuan kullanmanız diğer ürünlerin ömrünü uzatır.
    Ayrıca bez bulamazsanız BİM in 5 li MF bezleri işinizi fazlasıyla görür. Bu arada Lastik ve trimler için Onurcan da çok dayanıklı bir ürün var, ismini unuttum.

Detay bir yerden sonra hastalık haline geliyor, yüzeysel olarak çalışma yapayım ve emeklerime değsin derseniz bunlar yeterli olacak.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)