41FL641 A`dan Z`ye Sonax Detailing

Thread: 41FL641 A`dan Z`ye Sonax Detailing

1. ardaydn's Avatar

ardaydn said:

41FL641 A`dan Z`ye Sonax Detailing

Bordo arabanın verdiği yansıma ve parlaklıktan sonra Civic`imde bir türlü istediğim sonucu alamıyordum baktım olucak gibi değil Sonax`ta bu işin ustası olan sevdiğim bi abime teslim ettim zımpara dahil yapılsın başka türlü olmicak dedim iç temizlik ve motor temizlik dahil yapılsın dedim ve 5 gün sonra aracımı almaya gittiğimde ki sonuç beni aşırı memnun ve mutlu etti

Yapılan işlemlere gelirsek; Zımpara + 3 kat pasta + 2 kat hare giderici + cila + premium + nano + boya koruma + Detaylı iç temizlik + Motor temizliği

2. Seven7's Avatar

Seven7 said:
    Kardeşim asolardasın bakıyorum. Maşallah nazar değmesin çok iyi duruyor, daha ne yapacaksın çok merak ediyorum.

3. ardaydn's Avatar

ardaydn said:
    Quote Originally Posted by Seven7 View Post
    Kardeşim asolardasın bakıyorum. Maşallah nazar değmesin çok iyi duruyor, daha ne yapacaksın çok merak ediyorum.
    Allah razı olsun kardeşim orjinal arka cam perdesini almaya gittim servise ama üretimden kalkmış onu arıyorum arabayı sıfır alırken bi onu almamışlar

4. sagi's Avatar

sagi said:
    aracın hep parlak fotolarını koymuşsunuz işlem sırasındaki hallerinide koysaydınız önce-sonra gibi daha güzel olurdu kullanılan malzemeleride yazıp yakın çekim olursa ona göre yorum gelecektir maşallah bu arada
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

5. ardaydn's Avatar

ardaydn said:
    Quote Originally Posted by sagi View Post
    aracın hep parlak fotolarını koymuşsunuz işlem sırasındaki hallerinide koysaydınız önce-sonra gibi daha güzel olurdu kullanılan malzemeleride yazıp yakın çekim olursa ona göre yorum gelecektir maşallah bu arada
    Araca işlemler yapılırken malesef orda değildim 5 gün Sonax`taydı bende işten çıktığımda kapatmadan araca bakmaya gidiyodum malesef o fotoğrafları yok ama önce ki halini bulup en kısa zamanda ekliyorum, teşekkürler..

6. rebel's Avatar

rebel said:
    Cok guzel olmus masallah. gri araba ne yapsan gostermiyo. Cok sinir bozucu. Nekadar tuttu acaba fiyat pm alabilirmiyiz. Kendi aracimda cok aci durumda hareler var kilcal cizikler. Zımparasiz olacak is degil. Kendinden gecmis boya

7. camsemih's Avatar

camsemih said:
    maşallah çok çok iyi olmuş