F30 uygulamasında kareler.
Şu fotoğrafı aracı teslim almaya gelirken facebookdan gönderdim araç sahibine . Neden kendi fotoğrafını attı diye düşünmüş
![]()
Forum üyemiz GU'nun Karaoğlanında yapılan uygulama .
Sabah 8:30 'da benden önce gidince yıkanmadan önceki haline yetişemedim şimdiden söyleyeyim
Şu fotoğrafta gün içinde arcın yanına uğradığımızda çiziklerin üzerinde zımpara yaparken yakaladık ustamızı
Akşam gittiğimizde hala işleri bitmemişti arabanın ama dışı tamamlanmıştı ve fotoğraf çekmeye başladım yavaş yavaş
![]()
Maaşallah diyelimÇok memnun kaldık.Hem BMW hem Mercedes beklentilerin üzerindeydi.Ali ustanın ellerine kollarına sağlık gerçekten.
Şu fotoğrafı aracı teslim almaya gelirken facebookdan gönderdim araç sahibine . Neden kendi fotoğrafını attı diye düşünmüşFenaa
Ellerine sağlık ustanın çok başarılı.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Bu yer karayollarindan e5 e cikarken sagda kalan yer ise yikama yaptrmistim sahibi sanrm bi arkadas var orda bayaga ilgili her yikanan araca bakıyor kendince eksik gördüğü yerleri duzelttriyor gayet ilgili birisiydi. Uygulamada da guzel seyler cikartmslar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
resimleri görünce kendimle gurur duydum ellerime sağlık![]()
bende telefon numarsını alabilirmiyim..
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Arabanın boyasının durumuna göre fiyatlar değişiklik göstermekte bu yüzden fiyat hakkında ben yorum yapamam en iyisi Ali ustanın kendisinin aracı görmesi
0545 936 64 17 Ali ustanın numarası
Mekan İstanbul Maltepe Küçükyalıda E5 karayolu küçükyalı kavşağından girince 100 metre aşşağıda yeri çok basit
http://www.ustanerede.com/SEA-CAR-CA...esi,PR-23.html
bu çizikleri yapan 5 yasında bir kız çocugu otoparkta oynarken yapmıs kendisi resim yapmaya çok meraklı sanırım kuru kafa resmi çizmiş ne diyelım geçmiş olsun neysekı çizikleri boyatmadan giderdik
bu çizikleri yapan 5 yasında bir kız çocugu otoparkta oynarken yapmıs kendisi resim yapmaya çok meraklı sanırım kuru kafa resmi çizmiş ne diyelım geçmiş olsun neysekı çizikleri boyatmadan giderdik
Yeni üye yeni uygulama dedik , Ankaradan aldığımız C2'nin hem boyasında sebebini bilmediğimiz izler hemde daha güzel durması için uygulama yaptırmaya karar verdik.
İki far arasındaki renk farkı bariz belli oluyordu sağ farın solgunluğunu Ali ustaya belirtmemize gerek bile kalmadan baktık fara girişmiş
Motor bölümüde temizlikten nasibini alıyor elbette
sonra ***** dış , kaputda öncesi sonrasıda yapıyoruz farkı görmek amaçlı
Ali ustaya tekrar tekrar teşekkürler
![]()
Rica etsem tel numarami deyistirirmi biliyosun ben sea car firmasindan
ayrildim bi ara telefonlasalimda senin şu canavara bi uygulama yapalim
imgur.com gibi güzel bir siteye fotoğrafları yüklersen ilk sayfayı editleyip koyarım. Fotoğrafsız konu hiç yardımcı olmuyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Resimler benim tel acmadi bilmiyorum neden bi ara masaustu bilgisyrdan bakicam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)