tek çözüm kendin yıkamak maalesef
Printable View
tek çözüm kendin yıkamak maalesef
Polisajın en zor yanıda bu herhalde..o kadar uğraşıyorsun bir yıkamada rezil olabiliyor..
En iyisi kendin yıkamak..
Koray yıkanma sonrası farkına varamadın mı? Hemen orda sıcağı sıcağına konuşsaydın...
Az önce aradılar yarin arabayı görmek istiyorlarmış. Adım gibi eminim bi dünya laf ebeligi yapıp haklı çıkmaya çalışacaklar. Ama farkında değiller ben compound ile dişlerimi fircaliyorum :)
Koray geçmiş olsun.
Her kullanıcı senin gibi bilinçli olsa ve bu tür hadiseler sonunda güzelce paylaşımını yapsa, eminimki tez zamanda birçok kuruluşta kalite artışı olur...
Bu act forum değilmiydi ne ara yıkamacı oldular?
Koray geçmiş olsun, konuyu ACT'ye e-mail ile iletmeni tavsiye ederim, belki telafi ederler.
Edit:
Ofisten çıkmadan önce yazıyı aceleyle okumuştum; şimdi sakin kafa ile konuya bir daha bakınca yanlış anlama ama aklıma bazı sorular takıldı. Aracın köpüklendi durulandı; sen ıslak gövdeye washcoat'u uygulamadan önce elinle Koray yazmışsın, o esnada parmaklarına hiç kir buralşmadı mı? Bu derece tavanda kir varsa illaki parmaklarına kir-leke bulaşmış olması lazımdı; o esnada müdahale edebilirdin; ya da ne bileyim washcoat sonrası aracın kurulanırken de o kirleri görebilirdin diye düşünmekteyim.
Yok Demir abi yıkamadan çıkıp evin önüne gelince fark ettim tavanı apartmana çıkarken
İnşallah bi faydamız olur bakalım
Genel merkeze fotoğraflarıda ekleyerek mail attım.
1 senelik emeğimi çöp ettiler. Tek seferde polisajla halledilecek gibi değil. Onurcana foto attım araba hologram king şuanda :(
Abi inan ismimi yazıp elime bakmak aklıma gelmedi. Evet araç kuruyken köpüklendi, tazyikli su ile durulandı ben tavana ismimi yazdım washcoat'lu olduğu sırada. Washcoat durulamasından sonra beklemedim arabanın başında. Bu halde hala üzerinde çamur olan arabayı kuruladılar. Bezi çamura bandıra bandıra arabanın her tarafına gezdirmiş oldular. Kurularken izledim tavanda bezi yapıştırıp yapıştırıp çekti adam.
Bugün gidiyorum tekrar ACT'ye ne yapacaklar çok merak ediyorum.
Tavan leş gibi zaten bez izleri duruyor çok net bi şekilde ve bezin pis olduğu çok açık.
Sonuç o şekilde kurulanan araba oldu hologram tarlası :)
Sonaxtan ayrılma bir üst düzey yönetici aldı bu markayı. Hesapta sonax kıvamına getirecek hatta daha iyi yerlere ulaştıracak. Ama böyle giderse çok zor gibime geliyor.
Sizede geçmiş olsun. Yıkamacı rezaleti her yerde malesef...
sonaxta çok bir matah değil 1-2 ay önce gittim gittiğimemi verdiğim 30 lirayamı yanıyım havalandırmamı kırmasınamı arabayı bombok yıkamalarınamı yanıyım sasırdım valla. araç sildikleri bezi kenar mahalle fırcalı yıkamacısı gibi yere atıp tabancayla suyu vuran yeirn kapısından girmem daha
Ben bizim ordaki sonax'ı yemin ederm sırf bu yuzden bıraktım. Abi bu işin markayla alakası yok, elemanlarla alakası var. Yoksa dunyanın en ıyısı olsun banane.
Bak sımdı Beylikdüzü SKYPORT ' un altındakı yıkamaya verıyorum.Şirketimin altı zaten 15 TL ye mis gibi yapıyorlar. Butun gun kapalı garajın ıcınde tertemız alıyorum. yazık gunahmış bu zamana kadar verdıgım paralara.
F&F'e devam ;)
Koray abicim geçmiş olsun, kötü bir tecrübe olmuş gerçektende. Kendi ekipmanın varken niye macera ararsın güzel abim :D Keşke benimde alanım yolsa da kendi yıkasam etsem valal :)