Geçmiş olsun bro.
1 ders 1000 nasihata bedeldir. Bence dahada gidip iyice berbat ettirtme. Kendi imkanlarıla adam edeceksin gibi görünüyor.
Printable View
Geçmiş olsun bro.
1 ders 1000 nasihata bedeldir. Bence dahada gidip iyice berbat ettirtme. Kendi imkanlarıla adam edeceksin gibi görünüyor.
Fotoğaflı anlatsalardı keşke daha iyi anlardım :D
http://capslol.com/wp-content/upload...Is-Alright.jpg
Estagfurullah ben kimim ki neyim ki :D
Yani kapattığım olayı gereksiz yere kendileri tekrar alevlendirdi, ben olayı uzatacak olsam zaten buraya yazardım hiç bir halt yapmadıklarını! Günümün 4 saati forumda geçiyor girip buraya detayları yazmak zor değildi benim için.
Şu cümleyi okuduğumda güldüm, "üstelik yıkama uygulaması" ne demek ? Sizin ana işiniz yıkama değil mi ki yıkama faslını bu kadar küçümsediniz ?Alıntı:
Bir hata varsa üstelik “yıkama” uygulamasında yaşanan bir hata varsa bu “rezalet” olarak manşetlere, forumlara taşınacak bir konu olmamalıdır.
Zeytinyağı spec olmaya çalısılmıs incedende. yapılan hata basitmiş gibi lanse edilmiş aramızda hallederize gelmiş
yatırım yapmısınız madem okadar karsılıgnı almak istiyorsan düzgün iş yapıcan ufacık olay bile soğutur sahsen gidecegim varsa bile kapısından geçmem. ona yapılan banada denk gelebilir.
ayrıca nekadar artniyetlisin tanıyamısız koray bey :D
Bencede kesinlikle art niyetlisin abi, Türkiyede kendi arabanı kendin yıkamıyorsan ben bu işte art niyet ararım. :D Boş yere strese gerek yok üşüsemde üstümde kirlense kendi arabamı kendim yıkarım.
firma sahibi bu kadar uzun uzadıya talihsiz bir yazıyla açıklama yapacağına mevcut yoğunluktan dolayı böyle talihsiz bir olay yaşanmış sizi tekrar misafir etmek isteriz gibi bir ifade kullansa daha yerinde olurmuş
Araba ne hale gelmış
Auto club nedir ya böyle bi oto yıkama detail markasımı var.
4855 garajıma beklerim.
Bir genel müdürden daha profesyonel, daha yapıcı bir mail beklerdim açıkçası.
Sektöre yeni giren bir firma olmasına rağmen burunlarından kıl aldırmıyorlar gibi görünüyor.
Bu işe bu kadar yatırım yaptık,eğitimler veriyoruz diyen bir firma müşterisine karşı asla bu tarz bir yazı yazmamalı.ki bu durumun forumlarda yayılacağını da bilmelerine rağmen.Böyle devam etsinler,bir kayıp onlara nelere mal olur zamanla öğrenirler.
Firmanın genel müdüründen elemanının yaptığını sıvamaktan öteye geçmeyen bir açıklama okuduk, şimdi spor haberlerine geçiyoruz..
Not: kişiler hata yapabilir önemli olan hatayı telafi edebilmek veya telafi etmek adına 1 adım atabilmek. Firma sahibi olarak bunu yapmak yerine yatırımlarınızdan ve yaptıklarınızdan/yapacaklarınızdan bahsetmeyi tercih etmişsiniz. Ortada yapılan bir yanlış ve bu yanlış üzerine açılan bir konu var. Durumdan ötürü madur olan bir müşteri var. Kusura bakmayın art niyetli olduğumu düşünenler olabilir ama hatayı telafi etme amaçlı bir yazı göremedim..
Abi 25 tl+ bahşiş fazla bile gerçi oto yıkama fiyatları da uçtu ben hala istanbulda kafama göre bi oto yıkamacı Bulamadım açıklama da cidden talihsiz olmuş bu kadar iddalı bi şirkete yakışmamış
personel yapmış bi eşşeklik kusura bakmayın telafi etmeye çalışalım dese daha iyiydi :)