Geçmiş olsun.Arabasına göre muamele var herhalde..Aracınızı küçümsemiyorum tabiki![]()
Bu kadar kötü yıkayanıyla ilk kez karşılaşıyorum desem yeridir.
Geçmiş olsun.Arabasına göre muamele var herhalde..Aracınızı küçümsemiyorum tabiki![]()
Bu kadar kötü yıkayanıyla ilk kez karşılaşıyorum desem yeridir.
Maltepedekiler gayet guzel ilgileniyor yıkatmadım ama 1 saat kadar sohbet etme izleme imkanım oldu kısa zamanda yıkamaya götürürm. hava kapattıgı yagmur yagmaya yakın oldugu halde en ufak damla bırakmadılar jantları ince kenarlarına kadar bezle sildiler ayrıca maltepe 20tl.
merter gercekten rezalet iş çıkartmıs büyük bir - hem dükkan hem marka adına
abi geçmiş olsun koymuştur beee gül gibi bakınca![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Koray abi geçmiş olsun
Benimde genel mudurlukde irtibatta oldgum kişiler var istersen iletisime gecebilirim
Maltepeye kendi aracimi götürdüm cok ilgili ve konuya hakimlerdi araba yikanirken stres olmadan basinda beklemstim gayet iyidi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Allah sabır versın sana ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Cok geçmiş olsun, ben yıkama işlerinden pek anlamam ama buna ragmen arabayı bu şekilde verseler ben bile kafayı yerdim. Sizin gibi bu işlerden anlayıp aracına o kadar emek harcayan birisi ne kadar sinirlenmiştir tahmin bile edemiyorum.
kir çıkmıyor bahaneleri efsane repliklerden tabancı biraz tutarsn kopugu biraz fazla sıkarsn yağ kalıntısı olmadı sürece tutunacak kir o yok o basınca zaten alelade hemen yıka gec yaparsa zor tabi.
Koray reyiz geçmiş olsn. eyfeli yan göstermiler sanakoca oglanı yıkamamılar kirini akıtmışlar 25 tl almışlar
ümüğünü sıktım diye postu bekliyorm
![]()
1881 - 193∞
Gecmis olsun Koray, bu isin hastasi olan biri olarak boyle haberler gordukce daraliyorum. Yikama konusunda malesef ulkemizde bir basite kacip deli para kazanma mantalitesi var genel olarak. Tabi bu yikamalarin da en cok zarar verdigi kisiler bizim gibi arabasiyla ugrasip didinenler. Acikcasi acil bir isim duser de yikamaya girerim diye bagajda katlanir kovam, eldivenim, bezlerim duruyor, acil durum aninda sen su tut yeter modu ile isimi hallediyorum ve baskada bir cozumu olduguna inanmiyorum. (3-5 isini duzgun yapan arkadasi tabiki bu genellemenin icine katmiyorum, 100 yikamaci varsa isini duzgun yapan 3 yikamaci cikiyor.). Bunun disinda koltuga lastik parlatici surup, ahtapotla kurutup ic koruma yaptim diyenlerle bile karsilastim..
O kirler pek cikmiyor aslinda, Koray in arabasindaki gibi kaliyor ama o guzelim bezleriyle ovalayarak cikartiyorlar. Kir tamamen cikiyorsa o kopukle ve buna gercekten inaniyorsaniz beyaz bir bez alin yaniniza. Bu isteki bir diger olay ise, gercekten ama gercekten o kiri kopukle sokmuslerse bence yine oraya bir daha ugramayin![]()
yok onurcankus bokunu falan diorm yag zaten nereye. cıkımıyor günlerce kalmıs kiri camasur suuyuyla cıkar heralde tekte
![]()
1881 - 193∞
Bazı yıkama yapan yerler otomobili kirletiyor. Bu kadar titizlenenlere arabalarını kendilerinin yıkamalarını tavsiye ediyorum. Yada somun ve cıvata zaten diyerek yıkamacıya teslim edeceksin.
Eğer eğitilebilirlerse detaylı temizlik dükkanı oluyorlar.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)