Takip ettiyorusunuz kendinizi.. Emeğinize sağlık maşallah..![]()
Mini evrim geçirmiş![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
saoln, şımartıyorsunuz bızı..
aynen abı..
arac ılandaydı, uygulamının sabahına ılk alıcı geldı ve aracı aldı goturdu..
tşk ederız, arac ılk sahıbınden bayandandı 15.000km'de olmasına rahmen yıpranmış durumdaydı, fırçalı hızlı yıkamalar saolsn..
saoln, tşk ederım..![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Valla yaptığınız işler hayran bırakıyormaşallah ellerinize sağlık
![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Her güncelde bakıyorum, sonra dönüp garaja bakıyorum bizim arabalara, istemsizce gözlerim doluyor![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Ellerinize kollarınıza sağlık brolar. Araba kendine geldi vallazaten ben de kullanamadan satıldı
yeni sahibine hayırlı olsun. En kısa zamanda tekrar yanınızdayım..
ılgınız ıçın tşk ederım..
aslında dükkânımı açmak ıstedığım ılk yer Maslaktı ama yol gözümde buyumuştu, artık Istanbulda gunun her saatınde trafık var, eskıden sadece sabahları ve akşamları ış saatınde trafık olurdu..
her gun Maslağa gıdıp gelmem benım 3 saatıme bedel olacak, şuan kı ış yerımın mesafesı evıme 5km, kar yağsa yollar kapansa yürüyerek eve varmam max yarım saat..
ama şuda var kı, Maslakta güzel bır garajım olsun ıstıyorum, nasıp kısmet Rabbım herşeyın hayırlısını versın..
gemı değılse de tekne kıvamında..![]()
[QUOTE=Faruk_Vtec;8081131]ılgınız ıçın tşk ederım..
aslında dükkânımı açmak ıstedığım ılk yer Maslaktı ama yol gözümde buyumuştu, artık Istanbulda gunun her saatınde trafık var, eskıden sadece sabahları ve akşamları ış saatınde trafık olurdu..
her gun Maslağa gıdıp gelmem benım 3 saatıme bedel olacak, şuan kı ış yerımın mesafesı evıme 5km, kar yağsa yollar kapansa yürüyerek eve varmam max yarım saat..
ama şuda var kı, Maslakta güzel bır garajım olsun ıstıyorum, nasıp kısmet Rabbım herşeyın hayırlısını versın..
umarım olur da biz de gelir gideriz yoksa arabama bakım yaptırmak benim 3 saatime bedel olacak![]()
çalışmalarınızı uzun zamandır takip ediyorum, gayet başarılı ve bu işi gerçekten severek yaptığınız sonuçlardan belli.yalnız söylemeden geçemiycem tek hoşuma gitmeyen araç camlarına yapıştırdığınız sticker ınızyaptığınız işlerin yanında biraz sade ve basit kalıyor sanki.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
BMW daha önce traktör olarak kullanılmış sanırım.. Ölüyü diriltmişiniz maşallah.. Söylenecek söz yok.. Tebrikler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)