User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: deri koltuga gömlek pantalon boyası işlemiş

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi ürün dersen cevap veremem. fakat alacağın ürünün kostik (Na O H) ve sodyum hidrosülfit (Na2 S2 O4) içerikli olması işe yarayabilir.
    Kot pantalondan geldiğini düşünüyorum o boyaların ve vat(indanthren) boyama tamamen sökmek imkansız gibi diyebilirim(en azından iplikte böyle). Dediğim malzemeleri içereren bir ürün işini görebilir. Deriye zarar verir mi bilmiyorum. Önce ufak bir bölgede denemekte fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi ürün dersen cevap veremem. fakat alacağın ürünün kostik (Na O H) ve sodyum hidrosülfit (Na2 S2 O4) içerikli olması işe yarayabilir.
    Kot pantalondan geldiğini düşünüyorum o boyaların ve vat(indanthren) boyama tamamen sökmek imkansız gibi diyebilirim(en azından iplikte böyle). Dediğim malzemeleri içereren bir ürün işini görebilir. Deriye zarar verir mi bilmiyorum. Önce ufak bir bölgede denemekte fayda var.
    kamyon temizleme ürünü olan agır kostikli bir malzeme var cift bazlı ürün....bu ürün kamyonların yaglı bölgelerindeki en agır yagları dahil kolayca sökmekte...bu ürünü denedim fakat bu ürün bile kumaş boyasını sökmedi...ciddi anlamda cok sasırtıcı bi olay....lekeyi sökmedigi gibi aynı zamanda deriye zararda vermedi... kostikli bir ürünün hatta bu tarzda agır kostikli bir ürünün deriye zarar vermemeside cok sasırtıcı bi olay ...şimdilik müşteri aracını bu sekilde teslim etmek zorunda kaldım...kargodan vineti sabırsızlıkla bekliyorum...kumas boyasını o deriden sökmek farz oldu
    SEDAN RED VTİ

kurtlukaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu vineti f\p oranı iyii olan ürünler arasında yazmışlardı ben 1\20 sulandırıyorum ona rağmen daha çözemediği kir olmadı , umarım çözümünü bulursunuz , bulursanızda buraya yazarsanız öğrenmiş oluruz , hayırlı işler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)