Çöş hızlı cila 60TL değil daha uygun. 10ml'si 50TL olan üründe var. Dediğin gibi çok ürün var, çok marka var. Ben sıkılmadım, sıkılmıyorum, kendimide başkasını da şaşırtmayı seviyorum. Maymun iştahı diyen olabilir ama benim de gece hayatım yok, içkim yok, tütün mamullerim yok...vs yani kendimi sadece otomobil ürünleri ile zehirliyorum :)
Bana sorarsan çoğu ürün birbiri ile aynı, sadece markalar ve fiyatlar farklı. 2-3 tane baz içerik var; yaratabileceğin çeşit sınırlı.
Havalar düzelsin 2-3 farklı markanın ürünü var onları uygulayacağım ikisi diğerlerinden farklı bir yapı oluşturuyor. Bir tanesi gazoz kapakları altındaki elastik yapı gibi bir yapı oluşturuyor. Bir taneside dairesel çizikleri maskeliyor(muş). Hep beraber göreceğiz.
Bak bu kadar ürün deneyip paylaşıyorum buna rağmen halen mağaraya internet bağlatmayanlar var :D :D Geçen gün idareten Nanolex washcoat uyguladım; uygulama yaptığım x yerdekiler başıma üşüştü; abi bu ne, ne güzel kokuyor, oha boncuklara bak, aha su yüzeyde durmuyor, cila mı şimdi bu...??????
Daha 4nano ve wolf's chemicals'ın nano teknoloji şampuanları ve soft99'un şampuanları ile vatandaşları tanıştırmadım bile, onları görseler kafa direk dominosa gider :D :D
Bilen var mı bilmiyorum, Sonax'ın da soft99 türevi bir şampuanı çıktı; yıkama yaparken dairesel çiziklerin keskin kenarlarını törpülüyor bir nevi yıkarken pasta yapıyorsun. 4nano'da da benzer bir ürün var.
Daldan dala olacak ama, 2,5 sene olacak hatta artık hangi ay uygulama yaptığımı fotoğraflara bakarak hatırlıyorum; camlara Japon menşeeli ürün uyguladım, apc bile etkilemedi. Ben bıktım o bıkmadı, halen camda hayatını sürdürüyor. Ve destekleyici hiçbir üründe uygulamadım. Bu kadar zaman oldu; verdiğim parayı sonuna kadar geri aldım. Şimdi gidip marketten 10TL'ye 1 haftalık canı olan ürün alsam daha mı iyidi. Yağmur yağdığı gün etkisi gitmiş; çek kapalıya bir daha sür, başlarım öyle aşkın ızdırabına.
Bazı ürünler parasını sonuna kadar hak ediyor. O yüzden 100ml'si 60TL'ymiş bakmıyorum; hak ediyorsa o parayı ne güzel. Çok şükür bugüne kadar 1-2 ürün hariç kullanmasaydım dediğim ürün olmadı.
Özet: Anam çok para gidiyor bu işe ya :D :D