User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: En Parlak Cila

anil37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

En Parlak Cila

Merhaba arkadaşlar . şuan ıcın en guzel parlatan en uzun sure kalan cızık doldurma ozellıgı olsada olur olmasada olur . cila onerılerınızı beklıyorummm
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonaxın yuvarlak tenekede bi cilası var kırmızı 25 tllik ondan al yap bikere güzelce. her yıkamadan sonrada sonax hızlı cila uygula baya fark ettiriyor bi zaman sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlı cila şeklinde olacaksa menzerna endless shine kullandım hem opakta hem metalikte, ikisinde de oldukça güzel bir parlaklık elde ettim

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meguiar's scratchx 2.0,meguiars NXT, ve her yıkamadan sonra meguiars quick wax.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

erdemx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamikazeyi tek geçerim ama çok pahalı

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CG Cherry wet wax

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    collinite 915 bulabilirsen... 50 yıldır en iyi parlatanlardan biri o

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meguiarsın ürünlerine bakabilirsin

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para çokomel eğrisi.

Ürün linki :

Crystal Rock - 200ml

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    collinite 915 bulabilirsen... 50 yıldır en iyi parlatanlardan biri o
    google aratınca çıkıyor abi 40 gr 30 tl zaten tek bir bayii satıyor

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fusso coat
    fk1000p
    Collinite915

Idealdir.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çbs 2016 katalogunu incelemeni tavsiye ederim
    - K -

________
    Dr.Ecu

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşlar, konu neden durduk yere geyiğe sardırıldı anlamadım; kusura bakmayın gereksiz mesajları geri getirilebilecek şekilde sildim.

Konu içeriği ile ilgili olarak tavsiyede bulunmak isteyen devam edebilir; geyik tadında mesaj atan arkadaşların mesajlarını silmek durumunda kalacağım.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonax kırmızı hızlı cila

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gyeon cure- her yıkama sonrası koyu renkte gayet başarılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bu detailing işlerine merak saldım; ancak bir türlü başlama fırsatım olmadı. Yakın zamanda arabaya işlem yapmak istiyorum. Kil+srp+cila üçlüsü okuduklarıma göre baya meşhur ben de bu üçlüyü yapayım diyorum; fakat cilada kararsızım hangisini tercih edeyim, fusso mu yoksa col. 915-476s mi ? Bu iki cila srpye uyumlu mu ? Srp üstüne giden bir cila önerisinede açığım. Bir de kil illa şart mıdır ? Daha önce araba hiç işlem görmemiş, araç gri renk, polisaj makinam yok.
    Kardeşim kil ve srp ile boşuna uğraşma x marka cila at yeter diyen var mıdır ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OnurÖzden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bu detailing işlerine merak saldım; ancak bir türlü başlama fırsatım olmadı. Yakın zamanda arabaya işlem yapmak istiyorum. Kil+srp+cila üçlüsü okuduklarıma göre baya meşhur ben de bu üçlüyü yapayım diyorum; fakat cilada kararsızım hangisini tercih edeyim, fusso mu yoksa col. 915-476s mi ? Bu iki cila srpye uyumlu mu ? Srp üstüne giden bir cila önerisinede açığım. Bir de kil illa şart mıdır ? Daha önce araba hiç işlem görmemiş, araç gri renk, polisaj makinam yok.
    Kardeşim kil ve srp ile boşuna uğraşma x marka cila at yeter diyen var mıdır ?
    SRP çok yazıldığı gibi mucizevi bir ürün değil. Biraz aşındırıcı biraz dolgu içeriyor. Ama, boya tipine (yumuşak, sert...) ve çiziklerin derinliğine ve yoğunluğuna göre elle uygulamada beklenen sonucu vermeyebileceği gibi makina ile uygulamada da bir kaç kere aynı yere uygulama yapmak gerekebilir.

Chemical guys glossworkz glaze'de fena ürün değildir. Keza tek başına kullanılabilen chemical guys cherry wet wax'da güzel sonuç verebilen üründür.

SRP ve benzer ürünler (sanırım bu forumda hiç yazmadıysam en az 15 kere yazmışımdır) yani dolgu içeren veya temizlik ürünü içeren cilalar ile uyumsuz olabilir. Uyumsuzluğun sebebi; aynı işi yapan veya içinde temizlik ürünü veya pasta içeren ürünler kendinden önceki uygulanmış ürünü silebilir. Srp uygulayıp üzerine cherry wet wax uygularsan emeğinin yarısı boşa gidebilir.
    Dolgulu ürün veya glaze sınıfında yağlı ürün kullanıldıktan sonra hiç dolgu ve yağ içermeyen ürün sürülmelidir. Glaze üzerine glaze sürmek bir işe yaramaz. Dolgulu ürün üzerine bir daha dolgulu ürün sürmekte ürün sarfiyatı ve emeğin boşa gitmesidir.

İllede srp kullanacaksan üzerine collinite 915, collinite 476, fk 1000p, fk pink wax sürebilirsin.

Tek başına kil + chemical guys cherry wet wax'da boya tipi ve çizik durumuna göre sonuç verebilir.
    Tek başına kil+fusso'da boya tipi ve çizik durumuna göre sonuç verebilir.

Detailing'de al bu ürün %100 işini görür diye bir durum yok. Tavsiye edilen ürün yumuşak ve az dairesel çizikli boyada %100 memnuniyet vermiştir ama al o ürünü git Bmw, Mercedes, Audi, VW, Porsche gibi sert boyaya uygula çizikler olduğu gibi yerinde durabilir.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imprezaWRC@ abi benim farklı bi sorum olucak . dün aracıma sof99 authentıc wax uyguladım ama silmesi çok zor oldu araçta büyük. katı wax kullanmak istemiyorum artık .

nano hızlı cila tarzında bi ürün alayım diyorum . c2v3 ,gyeon cure,hdrax bunlardan hangisi en iyi parlaklığı verir sence ? katı wax ı aratırmı bu ürünler ? dayanıklılık hiç önemli değil . aracım da kılcal çizik yok denebilir. çoğu ürünü kullanıp test ettiğin için sormak istedim . teşekkürler abi şimdiden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SRP çok yazıldığı gibi mucizevi bir ürün değil. Biraz aşındırıcı biraz dolgu içeriyor. Ama, boya tipine (yumuşak, sert...) ve çiziklerin derinliğine ve yoğunluğuna göre elle uygulamada beklenen sonucu vermeyebileceği gibi makina ile uygulamada da bir kaç kere aynı yere uygulama yapmak gerekebilir.

Chemical guys glossworkz glaze'de fena ürün değildir. Keza tek başına kullanılabilen chemical guys cherry wet wax'da güzel sonuç verebilen üründür.

SRP ve benzer ürünler (sanırım bu forumda hiç yazmadıysam en az 15 kere yazmışımdır) yani dolgu içeren veya temizlik ürünü içeren cilalar ile uyumsuz olabilir. Uyumsuzluğun sebebi; aynı işi yapan veya içinde temizlik ürünü veya pasta içeren ürünler kendinden önceki uygulanmış ürünü silebilir. Srp uygulayıp üzerine cherry wet wax uygularsan emeğinin yarısı boşa gidebilir.
    Dolgulu ürün veya glaze sınıfında yağlı ürün kullanıldıktan sonra hiç dolgu ve yağ içermeyen ürün sürülmelidir. Glaze üzerine glaze sürmek bir işe yaramaz. Dolgulu ürün üzerine bir daha dolgulu ürün sürmekte ürün sarfiyatı ve emeğin boşa gitmesidir.

İllede srp kullanacaksan üzerine collinite 915, collinite 476, fk 1000p, fk pink wax sürebilirsin.

Tek başına kil + chemical guys cherry wet wax'da boya tipi ve çizik durumuna göre sonuç verebilir.
    Tek başına kil+fusso'da boya tipi ve çizik durumuna göre sonuç verebilir.

Detailing'de al bu ürün %100 işini görür diye bir durum yok. Tavsiye edilen ürün yumuşak ve az dairesel çizikli boyada %100 memnuniyet vermiştir ama al o ürünü git Bmw, Mercedes, Audi, VW, Porsche gibi sert boyaya uygula çizikler olduğu gibi yerinde durabilir.
    Abi araba 2011 model fiat punto, sanırım fiat marka araçların boyası yumuşaktı. Araçta gördüğüm kadarıyla aşırı kılcal çizikler yok. Dediğiniz gibi srp o kadar çok yazılıp çizilmiş ki ben de kullanayım bari moduna girmiştim. O zaman srpyi listemden çıkarıp kil+ tavsiye ettiğiniz cilalardan birini alıp kullanayım. Açıklamalar ve tavsiyeler için çok teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)