User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaportadaki taş yaralarını rötuş boyası ile kapatmak

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaportadaki taş yaralarını rötuş boyası ile kapatmak

Herkese merhabalar.

Arabamda şehirlerarası yollarda kullanımda oluşan kaputta ve kaportada bazı taş izleri mevcut.Kimi izler nokta kadar kimisi birazcık daha büyük.Kimi izler boyayı hafif incitmiş kimisi de hafif sökmüş.

Soracağım soru ise şu.Ben boya koduma göre rötuş boyası alsam bu izlerin içini 1 ay boyunca hergün bir kez doldursam 1 ay sonunda sağlam olur mu ?Havalar sıcak yağmur da yok. El inceliğime güveniyorum kenara taşırmadan iğne kürdan kulak çöpü kağıt her türlü ıvır zıvırı kullanırım yine de kenara taşırmam.Güzel bir sonuç elde edilebilir mi dersiniz ?

Edit:Renk metalik,gümüş gri

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renk koduna göre birebir boya ile ve iyi bir işcilikle güzel sonuç alırsınız. Hemde boyanin soyulduğu yerlerde paslanmayi önlersiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 gün üst üste doldurman pek mantıklı değil, zaten ilk gün delikleri dolduracak kadar süreceksin boyayı.
    30 kere sürmen acayip kalınlık yapar bence........
    Ben olsam 1 kere sürer, 1 hafta sonra bakar belki bir daha sürer, 1 hafta sonra tekrar bakar duruma göre karar verirdim.
    Okumadan imzalamam.....

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyacıdan renk kodu ıle 50 gr boya alırsanız ısınızı gorur. kırtasıyeden de kalıtelı ınce uclu suluboya fırcası ıle uygularsınız. 1 kere uygulayın. 1 hafta bılemedın 2 hafta sonra tekrar ustunden gecın cok ıyı olur. cok fazla kat utune atmaya gerek yok
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyacıdan renk kodu ile boya alırsanız renk tutmaz. aracı görerek boyayı hazırlamaları gerekir. orjinal kondisyonda boya kalması mümkün olmadıgı için renk kesin farklı kalacaktır.

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyacıdan renk kodu ile boya alırsanız renk tutmaz. aracı görerek boyayı hazırlamaları gerekir. orjinal kondisyonda boya kalması mümkün olmadıgı için renk kesin farklı kalacaktır.
    Şuanki boyanın kondisyonu iyi diyebilirim henüz 4 yaşında araba zaten.Kafamdaki düşünce her seferinde çok ince bir zemin oluşturup kurutarak sağlam olmasını sağlamaktı buna başlamayı düşünüyorum müsait bir zamanda.Çok fazla sayıda taş yarası olmadığından küçük ton farkı olsa da sırıtacağını sanmıyorum inşallah başarılı olurum.

Bora Ergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuanki boyanın kondisyonu iyi diyebilirim henüz 4 yaşında araba zaten.Kafamdaki düşünce her seferinde çok ince bir zemin oluşturup kurutarak sağlam olmasını sağlamaktı buna başlamayı düşünüyorum müsait bir zamanda.Çok fazla sayıda taş yarası olmadığından küçük ton farkı olsa da sırıtacağını sanmıyorum inşallah başarılı olurum.
    4 yaşındaki arabada kesinlikle boya tonunda fark olacaktır. Boya koduna göre almak yerine aracın üzerindeki boyaya göre almak en mantıklısı olacaktır. 4 yılda aracın boyasında muhakkak değişiklik olmuştur.

berkayoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde aracımda taş işleri var fakat aracım 99 model oldugu için kaputta ve çamurlukta 100 tane civarı taş izi var aracımın orjinal boyası oldugu için boyatmak istemiyorum istanbul anadolu yakasında bu işi profesyonel yapıcak usta varmıdır acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var. Ben yeni yaptirdim benimkide 99 avus mavisi en baslarda cekindim cunku renk zor tutan bir renk ama boya isim vardi o sirada tas izlerine rotus yapalim dedik yaptik oldu. Yer bostanci sanayi ozel dogus bmw servisinin yani. Servis olarakta orayi siddetle tavsiye ederim hani herkesin mumla aradigi sadece yapilmasi gerekeni yapan servislerden.

salih_karali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkayoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde aracımda taş işleri var fakat aracım 99 model oldugu için kaputta ve çamurlukta 100 tane civarı taş izi var aracımın orjinal boyası oldugu için boyatmak istemiyorum istanbul anadolu yakasında bu işi profesyonel yapıcak usta varmıdır acaba
    mrb istanbul Ümraniye de ben yardimci olabilirim tokyogarage adi altinda detayli arac bakim isleri ile ugrasmaktayim
    www.facebook.com/TokyoGarage
    Instagram /tokyogaraj
    Watsap /05345501690

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)