F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
ee cilalı yıkama yıllardır var nano yıkama diye aldık ya hepimiz
babama da kitleyeceklerdi elimizde kalmış bir kutu sana 350 ye yaparız diye, zor aldım kasapların elinden sıfır arabayı
Built to fall....
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Öncelikle selamlar
Geçen günlerde meguiars markasının 1-2 ürününü perakende satıs yapan bir dukkana fiyat sordum fiyatlar internet ile %95 zam var arasında
klasik dolara zam geldi esnaf mantıgı ıslıyor yanı sanayıde
ınternet uzerınden guvenle alısverıs yapabılecegım
her marka detaılıng urunu alabılecegım amator kullanıcı sampuan vs nereyı onerırsınız![]()
@grkm yardımcı olur, detailbox.com.tr den alabilirsin Berkayım.. Bırak şu meguiars ı davalet pro ürünleri güzel bak şampuan, cila vs
Zam olayı malesef doğru. Devletimiz habersiz şekilde bir sabah yayınladığı genelgeyle oto bakım kimyasalları ve kişisel bakım kimyasallarına %25 ek vergi uyguladı. Artı olarak kurdaki son 2-3 aydaki %25 artışta otomatikman fiyatlara bir zam gereksinimi doğurdu ancak %95 artış doğru bir politika olmadığına inanıyorum.
Lakin arkadaşların söylediği gibi Sonax veya Meguiar's mecburiyetiniz yok çünkü çok daha iyi ürünler ve yeni markalar sektörün içine adapte oldu.
Hem ihtiyaç duyduğunuz pek çok ürünü bulabileceğiniz bir adreste mevcut![]()
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sitenizi inceleyeceğim insallah yakın zamanda alışverişimiz olur
Zam olayına gelicek olur isek bende esnaflık yapıyorum
Zam yeni gelen mala yapılır elindeki mali sen zamsız fiyattan alıyorsun
Sonra ona zam geldi diyorsun Bence bu etik değil
Tabi belki yanlış da anlamis olabilirim ama tavrı o yöndeydi
yakin zamanda alışveriş yapmak dileğiyle hayırlı isler dilerim
Gyeon Wet Coat veya Nanolex Wash Coat nereden bulabilirim ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Aşağıdaki adreslerden bulabilirsiniz :
Gyeon Q2M WetCoat Islak Kullanım Hızlı Boya Koruma - 500ml
Gyeon Q2m Wet Coat 500 Ml(nano Hizli Boya Koruma) - n11.com
Tükenmediyse A101'lerde Plenty Antifirizli Cam Suyu'nun 5lt'si 6.50 TL. Bu paraya 1lt cam suyu satıyorlar. Marka iyimidir, kötümüdür, boyalı sumudur değilmidir bilemem ama ben aldım.
P.S: Bolu'ya yakın bir mola yerinde Nanowash 5lt antifirizli cam suyu 12TL'di, İzmit Körfez BP'de aynı ürün 17 TL'ye satılıyordu. İstanbul'da bakmadım ama en aşağı 19 TL fiyat biçmişlerdir.
İstanbul'a yaklaştıkça fiyatlarda katlanıyor ne güzel ya, aynı ürünün fiyatı kör tuttuğuna prensibi ile biçimleniyor.
Michelin M-CP 1100 Polisaj Makinası 1100W Fiyatı
Ürün yeni başlangıç için nasıldır iş görür mü? Parasını hakeder mi?
güzel gibi duruyor devir ayarlama yeri en çabuk bozulan kısım dijitallerden uzak dur bir de 5 dk 10 dk bir ara ver makine soğusun bende yeşil bir makine var ismi bile silindi yıllardır kullanıyorum tutma yeri kırıldı japonladım bir daha kırıldı yine japonladım. Fazla ısıtma yıllarca kullanırsın bu tarz makineleri.
Mikrofiber Bez : SuperClean Mikrofiber Temizlik Bezleri
sitede alt limit olmadan sepette %10 indirim var + yeni üyeliklerde 5tl indirim kodu geliyor son gün 25 haziran geçerli.
Arkadaşlar size fırsatın dibinden bahsedeyim
Tüm site 27 Kasım Pazartesi 23:59'a kadar %30 indirimde!
Minimum 100 TL alışveriş yap, Hediye Çeki Koduna '' BFCM '' yaz ve indirimini kap
Link imzada, Kaçırmayın derim![]()
Yine biz
bir hayli üründe çok iddialı rakamlar var kaçırmayın!
Örneğin :
Detail Box bezler için :
Detail Box
Adam's :
Adam's Polishes
Auto Finesse :
Auto Finesse | The Art Of Detailing
Dr. Beasley's :
Dr. Beasley's
Valet Pro :
Valet Pro
Merhabalar arkadaşlar rm polish olarak yamaclar detailing antalya bayisiyiz sizlere antalyada showroom mağazamız ile hizmet vermekteyiz. Ve trendyol magzamizda güncel kampayalarimiz mevcuttur dileyen arkadaşlar mağazamızı inceleyebilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)