insan gerçekten hayret ediyor
çamurluğun kalıbımı var adamda acaba
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
geyik bi yana da seramik kaplama olayı nasıl anlaşılır? hyundai bayinde sıfır araç aldık yarın seramik kaplama yapacaklar 800 tl bayıldık 5 yıl garantili falan diyolar ama güvenemedim
Oto detay işi yapıyorum bende. Nasiol kullanıyorum müşteri araçlarına. Öncesinde hazırlık aşamasında scholl concepts ürünleriyle çalışıyorum. Geçen bi müşterimin aracında tamponun köşesinde avuç içi kadar bir kısmında kürleşirken ufak ufak noktalar oluşmuş. Seramiğin o kadar katman oluştrupta zor çıkacağına görmeden inanmazdım. 2000 zımpara çizmekte zorlandı, 1500 ile alıp sonra aşama aşama tekrar kapladım. Gerçekten şaşırttı beni.
Byte-R
instagram: dogancglr
şu ilk cümlenden sonra şaşırmanada ben şaşırdım.
malzeme yüzey silikonsuz ise tam yağışır.
nasiolün nokta nokta olmasının sebebi tamponun köşesinin tam olarak silikondan arındırılmaması.
nasiol geri dönüşüm - hata kapatma olarak verimsiz bir ürün .
ayrıca nasiol ceramic coat deildir.
nano coat üründür.
Arkadaşımın arabasının kazalı taponunu önce 20 akıllı vidayla tutturup sonra jet taşıyla vidaların kafalarını yokedip üstüne macun çekip birde boya yapan bir usta tanıdım bu adamda pek şahaneymiş![]()
Kutay AYHAN
PASSWORD:JDM
seramik kaplı araç su kaydırma videosu .
https://www.youtube.com/watch?v=idlF1w8aNwY
Nasil tabir kullanmalıyım şaşırmamanız için. Detailing deyince dahamı güzel oluyor. Kullandığım ürünlerin hiçbirinde silikon yok. İpa ile tüm kaplanacak yüzeyi siliyorum ayrıca. O bölgenin kötü olmasının sebebi fazla beklemiş olmam silmeden önce. Sikikonla alakası yok. Nasiol konusunda bence firmayıda uyarın zira ürünlerinin seramik kaplama olmadığının farkında değiller. Kendi kanallarındaki videoya bile seramik kelimesini kullanmışlar
http://youtu.be/_yelTQzcEuU
Byte-R
instagram: dogancglr
Aynı tarz bir macun bir arkadaşımın vosvosunda metal tamponun altında kalan kısımda vardı. kaldırıma hafiften tıkladığında düşmüştü avuç içi kadar bir yer. Çift taraflı bant ile tutturup devam etmişti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)