User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
127 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: seramik uygulama

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ayhanas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk alinti yapmamişin ama konu ile egzoz borusunu alakasi ne
    kaynaga sarmiş olan bassin gitsin yapsin .Ben sarmişim polisaja elbette deneyerek kasarak ögrenicez .Mesela ben 2009 de tr de swiss wax yokken catir catir markanin diger ürünlerini diger markalar ile kiyasliyabilecek seviyedeydim .Yazayim dedim bu konu ustune konusmus oluruz .5000 tl 75 e de gelse bu piyasaya çok .He belki ayni konuşuyoruzdur .
    abı sana yada başka bırıne lafım yok, bırılerıyle tartışmak yada kavga etmek ıçınde buraya gırıp yazmıyorum..

yapılan emeğı ışçılığı anlatmaya çalışıyorum, senı tanıyanlar ne kadar tıtız ve bılgılı olduğunu bılırler, uygulamaların zorluklarını wax surup sılmek gıbı düşünenler moral bozuyor sadece hepsı bu..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    faruk ne dolmuş be, çbs pasta yap devam faruk kim ipler school'u

edit: faruk 2tl'ye dışarıda satılan cola %200 zam ile 6 tl'ye değil 4'tl ye satılır. 6 tl olması için %300 zam gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette kimse kavga etmiyecek .Mesela ben seçiyorum gelen içinden ama nedir su terk edilmiş araçlar gibi olanlara elimi sürmüyorum neden cünkü ne kadar yaparsam yapayim sökme işi olmadan olmaz buda hep risk e sonuç birde parcasi siparişle ise
    hiç papaz olmaya gerek yok .Ama Allah size kolaylik versin hep derim arabasini yikatica sifir olucak zanneden insanlar var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faruk ne dolmuş be, çbs pasta yap devam faruk kim ipler school'u

edit: faruk 2tl'ye dışarıda satılan cola %200 zam ile 6 tl'ye değil 4'tl ye satılır. 6 tl olması için %300 zam gerekiyor.
    ınan ış yormuyor muşterı yoruyor knka..
    yok bız durustuz ya, oyle şeyler yapamayız...

100 sayısına zam oranı eklenir ve çıkan sonuç 100'e bolunur.. 100+200=300 300/100=3
    elde edılen sayı normal fıyatla çarpılınca zamlı fıyat elde edılır.. 3*2=6

yaa çokta onemlı deıl 4 lıra 6 lıra, adam emek harcamadan aldığı malı kat ve kat ustune satabılıyor mu? satabılıyor, bıttı..

Alıntı ayhanas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette kimse kavga etmiyecek .Mesela ben seçiyorum gelen içinden ama nedir su terk edilmiş araçlar gibi olanlara elimi sürmüyorum neden cünkü ne kadar yaparsam yapayim sökme işi olmadan olmaz buda hep risk e sonuç birde parcasi siparişle ise
    hiç papaz olmaya gerek yok .Ama Allah size kolaylik versin hep derim arabasini yikatica sifir olucak zanneden insanlar var .
    bızım pek seçme şansımız olmuyor abı, dukkanı dondurmek ıçın mecbur yapıyoruz, bazen malıyetıne bazen zararına..
    amın abı Allah razı olsun, aynı duyguları paylaştığımıza sevındım..

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seramik korumayı hakkıyla yapan bir kişinin masrafı ortalama olarak :

Sıfır yün keçe:70tl
    Sıfır polisaj süngeri:40tl
    1 araca kullanılan pasta hare giderici vs: 60-100 tl
    Seramik kaplama ürünü: 300tlden başlar.

Kullanılan alkol türevi ürünler, harcanan bezler, aracın 3 4 kere yıkanması,elektrik masrafı, çok büyük bir alan yoksa uygulama alanı işgali ve 2 gün emek. 500-600 tl belki daha fazla masraf edip biraz da bizim cebimize kalsın dimi bu para. Ürünü internet sitesi üzerinden görüp alır yaparım demekle bitse keşke bu işler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayda 6 civarı seramik uygulama yapıyorum. 12 gün anlamına geliyor. 10 tane de nano turevi is yapıyorum. Seramikten 700 nanodan 500 kazansam ihya olmuştum şimdiye. Yeni dükkanın borcunu harcini ödetiyor aslan gibi çok şükür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayda 6 civarı seramik uygulama yapıyorum. 12 gün anlamına geliyor. 10 tane de nano turevi is yapıyorum. Seramikten 700 nanodan 500 kazansam ihya olmuştum şimdiye. Yeni dükkanın borcunu harcini ödetiyor aslan gibi çok şükür.
    dıştan hesaplanan günde 500tl kar, ayda 15.000tl yapıyor, yılda 150.000tl desek, 5 yıldır bır fııl çalışıyorum 750.000tl yapar..

gelen typer'ların 4 renginden de aldım beyler, onumuzde kı hafta seramık fotolarını paylaşırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günde 500 degil Seramikten 700. Daha yikamasi vs var. 1000 diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günde 500 degil Seramikten 700. Daha yikamasi vs var. 1000 diyelim
    kopuk 1tl, su 1tl, elektrık 1tl, günde 1000tl'den fazlası var eksığı yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu neden buralara geldi anlamadım. Benim amacım ürünü satın alabilmek ve garajımda sürekli gittiğim nano vs. yapan kişiye burada yaptırtmaktı.
    berberlerde 5'e kesende var 100'e kesende. Herkes ne kadar vermek istiyorsa o berbere gidiyor neden uzatıyorsunuz herkesin kazancı kendine allah daha çok versin.
    Burada kimse oto kuaförüne şu fiyatı al diyemez ama alınan fiyata göre yer seçebilir. Ama hala nasıl buralara geldi konu anlayamıyorum.

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki iç-dış yıkama 25TL ya da 30TL'nin mantığı tam olarak nedir?
    Onu da böyle maliyet kalemlerine döksek?
    Çünkü bu işi kuaför olarak yapanlar elbet oto yıkama da yapıyor.
    E madem yapıyor, seramik ya da nano için geliyorsambütün dükkan masrafını neden bana yüklüyorsun yazık değil mi?
    Yıkamadan kar marjını da konuşalım?
    İlk yatırım maliyetlerini konuşalım? (Sonax, ziebart için söylemiyorum, x bir oto kuaför için söylüyorum)

Kusura bakmayın ama 5000TL'lik bir fiyat olamaz, hatta max 500TL malzeme kullanılan bir uygulamaya 2 gün 1500TL işçilik de olamaz..

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seramik pro 9h diye bir ürün var bu ürünü nerden temin edebilirim veya bundan daha iyi bir seramik ürünü var mı? İzmir'deyim burdaki seramik uygulama merkezlerini beğenmiyorum (biraz da fiyattan dolayı) kendim satın alıp yaptırmak istiyorum.
    abi neden Gyeon Q2 Mohs değil de pro 9h ?

bilmediğimden soruyorum koruma kat sayısı mı farklı ?
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıkama sadece size müşteri getirir. Yıkamadan para kazanılmaz eğer günde 100 araba yıkamıyorsanız. Sonax a göre yıkama maliyeti 17 lira eğer şebeke suyu kullanırsan ama gerçekte öyle değil daha yüksek. Uygulama kısmına gelirsek bütün işletmenin karını 1 müşteriden çıkarmıyoruz. Polisaj makinesini arabaya sürmek bir risktir. Sen istediğin kadar iyi usta ol full konsantre devam etmen 20 dakika sürer. Sonrasında rutine döner sonrada düşer yorgunlukla. Aynı yarışma gibi. İşte o konsantrasyonun düştüğü yerlerde makine hop bi anda elinden kaçıverir tam da kenar çalışırken. İstediğin kadar maskele 2000 devir dönen makine hop plastiğin köşesini kapar gider. Ya da yaptığın yerde çok sağlam macun vardır fark etmezsin hop patlar. Herşey muhteşem oldu dersin eleman arabayı yıkarken bi yerine zarar verir. Yaw ben 50 lira alacağım iş için gerizekalı çalışan yüzünden 400 lira para ödedim cam değiştirdim.
    IN BOOST WE TRUST

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sozum size degil yanlis anlamayin
    -Kuyu suyunu kullaniyorlar
    -Icinde ne oldugu belli olmayan deterjani dolduruyorlar.Zaten biraz basincli hava verdinmi hersey kopuruyor.
    -Fis,vergi...vs hak getire zaten
    -Aradada 100 liraya detailing diyip sozde biraz daha ugrasiyorlar,birazcik oralara buralara parlatici suruyor....vs uzar gider.

Imkanim olsa tamamen kendim yikarim,desarj oluyorum hem yikarken
    -Gercekten on numara yikadigini bildigim,duzgun urunleri kullanan biryer bulsam ic-dis 30tl helali hos olsun ama yok.Egerki ben disarda araba yikatiyorsam ya hava soguktur,yada o an temiz olmasi gerekiyordur.Sizi tenzih ederim ama bazi yikamacilara 20 lira bile fazla

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla sozum size degil yanlis anlamayin
    -Kuyu suyunu kullaniyorlar
    -Icinde ne oldugu belli olmayan deterjani dolduruyorlar.Zaten biraz basincli hava verdinmi hersey kopuruyor.
    -Fis,vergi...vs hak getire zaten
    -Aradada 100 liraya detailing diyip sozde biraz daha ugrasiyorlar,birazcik oralara buralara parlatici suruyor....vs uzar gider.

Imkanim olsa tamamen kendim yikarim,desarj oluyorum hem yikarken
    -Gercekten on numara yikadigini bildigim,duzgun urunleri kullanan biryer bulsam ic-dis 30tl helali hos olsun ama yok.Egerki ben disarda araba yikatiyorsam ya hava soguktur,yada o an temiz olmasi gerekiyordur.Sizi tenzih ederim ama bazi yikamacilara 20 lira bile fazla
    işte bunları kullanırsan 20 30 liradan götürürsün ama benim senin gibiler 2.defa gitmez.bir daha yıkatmaz
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş yerimde boşluk varsa yoğun değilsem stüdyo kısmında araba ile uğraşmıyosam kendi arabamı ben kendim yıkıyorum. Daha doğrusu yıkamak istiyorum ama çocuklar bırakmıyor. Dün 2 yıkamacı aynı anda tatil yapma gereği duyduğu için bende araba yıkadım diğer eleman ile . Ve müşteri beni yıkamacı eleman sanıp bundan sonra benim arabalarımı sen yıka dedi. Harbiden üzüldüm. Üzülme nedenim bütün yıkanan arabaları çıkarken kontrol etsemde elemanlar benim kadar iyi yıkayamıyorlar demek ki diyerek üzüldüm.

Kuyu suyu olayına gelince arıtma şart. Yoksa bende kuyu suyu kullanıyorum. Tanker ile kuyuyu doldurup oradan depolara çekip oradan arıtarak makinelere veriyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıkama için beklenen 15 tl gibi rakamlar az. 30 TL gibi rakamlar da fazla. kuruluş bedeli 20-30 bin lira olan adam zaten giriş maliyetlerinde söz konusu değildir benim de gözümde. ama gerçekten iyi yatırım yapan adam ve standartların üzerinde iş yapan adam belirli bir ücreti hak ediyordur. alıntı yapmadım yukarıda yazan fore nickli arkadaşıma yazayım bunu da. 1500 TL işçilik veya 5000 TLye uygulama işleri afaki rakamlar. zaten bu tarz iş yapma yaptırma taraftarı ben de değilim. ama şöyle bir durum var. iş yeri açıyorsan 3 lira da kar etmelisin 300 lira da. mantık olarak baktığınız zaman şöyle düşünmeniz lazım. 3 lira maliyeti olan bi işten 1 lira 2 lira kar etmek her ticaret yapanın hakkıdır. 3 lira maliyete 10 lira kar etmeye çalışmak etik değil ben de onu savunuyorum zaten.

ben iş yerini kurarken franchise almadım. giriş maliyeti mesele değildi de aldığın marka tek ürüne zorunlu tutuyor. ben 10-11 çeşit ürün kullanacaksam eğer ve marka yetkilisi bana izin vermeyecekse gerek duymuyorum pek. giriş maliyetime bi sonax veya meguiars bayiliği elbet ben de alabilirdim. varsın bayilik olmasın iş kaliteli çıksın gerisi teferruat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi neden Gyeon Q2 Mohs değil de pro 9h ?

bilmediğimden soruyorum koruma kat sayısı mı farklı ?
    bildiğim hiçbirşey yok internette arattığımda en çok o çıktı o nedenle yoksa daha iyi ise başka markada olur.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildiğim hiçbirşey yok internette arattığımda en çok o çıktı o nedenle yoksa daha iyi ise başka markada olur.
    abi istersen Gyeon'u da bir araştır... ben de çok anlamasam da belirttiğim markanın seramik kaplama ürünlerinin kaliteli olduğunu ve tedariğini foruma üye detailingci Ankara'lı bir arkadaştan da yapabileceğini biliyorum.
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)