Bronx Nickli Üyeden Alýntý
arkadaþlar ürünler geldi ve 2 gündür kullanýyorum, öncelikle gönül rahatlýðýyla tavsiye ederim ürün çok baþarýlý, bosch ve kacher zaten piyasada lider markalar, ben genel olarak bosch kullanýcýsý olup servisinden de memnun olduðum için bosch tercih ettim.
makine giriþ seviyesi fakat basýncý bir araç için oldukça yeterli, þampuan kiti makinenin yanýnda geliyor ekstra aldýðýmý iade ettim o da aklýnýzda olsun. aracý þampuan aparatýyla temizleyip ardýndan su ile durulamam 10dk mý almýyor diyebilirim ve hiç yormuyor.
avantajlarý,
normal yýkamaya göre çok çok az su harcýyor, çamurluk içlerini yýkanabiliyor, jant ve balata temizliði çok daha rahat yapýlabiliyor, kapý açýp eþiklere içeriye su kaçýrmadan su püskürtülebiliyor, belli oranda kiri çamuru ovmanýza gerek kalmadan söküp atabiliyor.
ilerde meguiars mor þampuan ve quik wax ile seti tamamlayacaðým. sonax þampuanla bile inanýlmaz farketti araç yýkmacýdan çýktýðý haline oranla.
bez konusunda daha kaliteli bezler mevcut fakat fazla masraf yapmak istemeyen araçtaki suyu taþýmasýn emsin diyen herkese tavsiye edebilirim çok baþarýlý bir bez fiyatýna oranla.