User Tag List

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arasý

Konu: Basýnçlý oto yýkama makinasý sorgulama

kadireren - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    30
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimde yakýn sayýlýr ama iþ yoðunluðu engel oluyo ürünü az önce denedim suya baðlýyken yandaki ufak hortumdan 5kg pete karýþtýrýlmýþ sulu þampuan ile atmadý daha sonra su giriþ yerine ufak hortumla petten çektirdim tanzik olayý baya düþtü ve hafif köpük attý fl þart sanýrým

Yaþ
    38
    Þehir
    ISTANBUL
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosch 33-11 ve Sonax þampuan ile yýkama. Þampuanlarken kendi nozülünü kullandým.

Bu arada makine arkadaki parmaklýklarýn ortasýndan kalan poþet parçasýnýn altýnda diðer taraftan hortum baðlý ben sadece bu taraftan 3+6mt hortumu takýp etrafta hiç kalabalýk olmadan arabayý yýkayabiliyorum, daha büyükleri tekerlekli ve daha ebatlý cihazlar, hani taþýnabilirlik önemli diyen arkadaþlar için belirtmek istedim.

http://i.hizliresim.com/QBzLQV.jpg
    http://i.hizliresim.com/Xk3Md6.jpg

grkm - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    36
    Þehir
    Istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Bronx Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar ürünler geldi ve 2 gündür kullanýyorum, öncelikle gönül rahatlýðýyla tavsiye ederim ürün çok baþarýlý, bosch ve kacher zaten piyasada lider markalar, ben genel olarak bosch kullanýcýsý olup servisinden de memnun olduðum için bosch tercih ettim.

makine giriþ seviyesi fakat basýncý bir araç için oldukça yeterli, þampuan kiti makinenin yanýnda geliyor ekstra aldýðýmý iade ettim o da aklýnýzda olsun. aracý þampuan aparatýyla temizleyip ardýndan su ile durulamam 10dk mý almýyor diyebilirim ve hiç yormuyor.

avantajlarý,
    normal yýkamaya göre çok çok az su harcýyor, çamurluk içlerini yýkanabiliyor, jant ve balata temizliði çok daha rahat yapýlabiliyor, kapý açýp eþiklere içeriye su kaçýrmadan su püskürtülebiliyor, belli oranda kiri çamuru ovmanýza gerek kalmadan söküp atabiliyor.

ilerde meguiars mor þampuan ve quik wax ile seti tamamlayacaðým. sonax þampuanla bile inanýlmaz farketti araç yýkmacýdan çýktýðý haline oranla.

bez konusunda daha kaliteli bezler mevcut fakat fazla masraf yapmak istemeyen araçtaki suyu taþýmasýn emsin diyen herkese tavsiye edebilirim çok baþarýlý bir bez fiyatýna oranla.
    Meguiars þampuan ve quik waxtan daha iyi ürünler ülkemizde mevcut. Daha iyi ürünler için daha çok bedeller ödemeyin.

Yaþ
    30
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce bahsetmiþtim k5 comp. makine var kendi köpük atma hortumu var dediler ama iþe yaramýyo , 25kg luk ataþ þampuan almýþtýk foam lance þart oldu linkteki ürünü alsak iþimizi görürmü genelde unodan hallice traktörü yýkamada kullancaz ayrýca arada araç yýkarýz 0.6 litrelik hazne yeterli olur mu ? bunu alýp daha büyük bi hazne takamazmýyýz

1litrelik olanlara baktým çoðu sitede stok yok uyarýsý veriyo fiyatlarda 150tl ile 180tl arasý ilandaki iþimi görürse çok uyguna gelcek

BAUHAUS İnş.Mlzm. ve Ev Gereçleri Ltd.Şti. Karcher Köpük Aparatı

LightSide - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    Ýstanbul/Girne
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karcher Foam Lance K

Ben kullaniyorum uzun zamandir, isini gorur.

iztuzu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    Bartýn/Çeþme
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý kadireren Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Daha önce bahsetmiþtim k5 comp. makine var kendi köpük atma hortumu var dediler ama iþe yaramýyo , 25kg luk ataþ þampuan almýþtýk foam lance þart oldu linkteki ürünü alsak iþimizi görürmü genelde unodan hallice traktörü yýkamada kullancaz ayrýca arada araç yýkarýz 0.6 litrelik hazne yeterli olur mu ? bunu alýp daha büyük bi hazne takamazmýyýz

1litrelik olanlara baktým çoðu sitede stok yok uyarýsý veriyo fiyatlarda 150tl ile 180tl arasý ilandaki iþimi görürse çok uyguna gelcek

BAUHAUS İnş.Mlzm. ve Ev Gereçleri Ltd.Şti. Karcher Köpük Aparatı
    Traþ köpüðü kývamýnda ve oldukça hesaplý, MJJC Foam Lance... Bu satýcýdan alan birçok vatandaþ var. Ýþinizi fazlasýyla görecektir. 20 gün civarýnda elinizde olur...

Tahmini Teslimat Zamanı
    Alýntý JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýstanbul yazýyor avatarýnýzda.Eðer orda yazýlým ile uðraþan yoksa ülkeyi terk edelim hemen Yazýlýmýn baþkenti orasý yaw

Yaþ
    30
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý LightSide Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Karcher Foam Lance K

Ben kullaniyorum uzun zamandir, isini gorur.
    Bu ilan gözümden kaçmýþ sanýrým , 0.6litrelik hakkýnda bilginiz varmý yetersiz mi gelir veya köpük olayý dahamý kötüdür

Alýntý iztuzu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Traþ köpüðü kývamýnda ve oldukça hesaplý, MJJC Foam Lance... Bu satýcýdan alan birçok vatandaþ var. Ýþinizi fazlasýyla görecektir. 20 gün civarýnda elinizde olur...

Tahmini Teslimat Zamanı
    Daha önce yurtýþý alýþveriþ yapmadým biraz gelirmi gelmezmi gibi bi sýkýntý yaþarmýyým ? Önceliðim yurtiçi ama bu siteden alýþveriþ yapan birini buluyum olmazsa burdan getirtirim

0,6litre hakkýnda bilginiz var mý yeteli olmaz mý ? Ulaþma imkaným çok kolay çünkü bayramdan önce alýp babama götürmeyi düþünüyorumda

Yaþ
    40
    Þehir
    Bartýn/Çeþme
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ilan gözümden kaçmýþ sanýrým , 0.6litrelik hakkýnda bilginiz varmý yetersiz mi gelir veya köpük olayý dahamý kötüdür

Daha önce yurtýþý alýþveriþ yapmadým biraz gelirmi gelmezmi gibi bi sýkýntý yaþarmýyým ? Önceliðim yurtiçi ama bu siteden alýþveriþ yapan birini buluyum olmazsa burdan getirtirim

0,6litre hakkýnda bilginiz var mý yeteli olmaz mý ? Ulaþma imkaným çok kolay çünkü bayramdan önce alýp babama götürmeyi düþünüyorumda
    Bu siteden ben onlarca kez alýþveriþ yaptým. Bu satýcýnýn güven puaný ve alýþveriþ sayýsý epey yüksektir, görebilirsiniz... Detailing'e gönül vermiþ ve basýnçlý yýkama makinesi edinmiþ arkadaþlarýn birçoðu bu elemandan ürün aldý-alýyor... Google'a yazýn veyahut Youtube'da kendi vatandaþlarýmýzýn bu ürünü kullanma videolarý mevcut, izleyebilirsiniz.

Ben kendilerinden grit guard aldým, 14 günde elimde oldu. Siz sipariþi geçtiðiniz an 10-20 gün içerisinde elinize olma ihtimali yüksek... Kargo parasý vermeyeceksiniz, gümrüðe takýlma derdi olmayacak ve PTT kapýnýza kadar getirecek... Siz önce Youtube'daki videolarý izleyin, aletin köpürtme performansýna þahit olun, ondan sonra sipariþ verip vermeyeceðinize karar vereceksiniz. Bu tarz makinelerde seyreltilerek kullanýlabilecek birçok þampuan mevcut. Ben size Valet Pro ANSF ve Gtechniq W4 ürünlerini öneririm. Biraz daha hesaplý olsun derseniz Atas Proteo, yaz için Atas DLS125, kýþ için Atas DLS150...
    Ýstanbul yazýyor avatarýnýzda.Eðer orda yazýlým ile uðraþan yoksa ülkeyi terk edelim hemen Yazýlýmýn baþkenti orasý yaw

Yaþ
    30
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu siteden ben onlarca kez alýþveriþ yaptým. Bu satýcýnýn güven puaný ve alýþveriþ sayýsý epey yüksektir, görebilirsiniz... Detailing'e gönül vermiþ ve basýnçlý yýkama makinesi edinmiþ arkadaþlarýn birçoðu bu elemandan ürün aldý-alýyor... Google'a yazýn veyahut Youtube'da kendi vatandaþlarýmýzýn bu ürünü kullanma videolarý mevcut, izleyebilirsiniz.

Ben kendilerinden grit guard aldým, 14 günde elimde oldu. Siz sipariþi geçtiðiniz an 10-20 gün içerisinde elinize olma ihtimali yüksek... Kargo parasý vermeyeceksiniz, gümrüðe takýlma derdi olmayacak ve PTT kapýnýza kadar getirecek... Siz önce Youtube'daki videolarý izleyin, aletin köpürtme performansýna þahit olun, ondan sonra sipariþ verip vermeyeceðinize karar vereceksiniz. Bu tarz makinelerde seyreltilerek kullanýlabilecek birçok þampuan mevcut. Ben size Valet Pro ANSF ve Gtechniq W4 ürünlerini öneririm. Biraz daha hesaplý olsun derseniz Atas Proteo, yaz için Atas DLS125, kýþ için Atas DLS150...
    Karcher k5 de kendinden köpük atma özelliði var diye 25kg atas dls almýþtýk , ben videolarý inceleyip sipariþ verme yöntemine bakýyým teþekkür ederim fiyatýda uygun kendim yanaþmazdým bu ürüne

Yaþ
    40
    Þehir
    Bartýn/Çeþme
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karcher k5 de kendinden köpük atma özelliði var diye 25kg atas dls almýþtýk , ben videolarý inceleyip sipariþ verme yöntemine bakýyým teþekkür ederim fiyatýda uygun kendim yanaþmazdým bu ürüne
    Rica ederim hocam, Karcher'in kendi köpük aparatý çok performanslý olmuyor. Siz MJJC FOAM LANCE diye aratýn, birçok Türkçe içerik bulacaksýnýz.

Yaþ
    30
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim hocam, Karcher'in kendi köpük aparatý çok performanslý olmuyor. Siz MJJC FOAM LANCE diye aratýn, birçok Türkçe içerik bulacaksýnýz.
    An itibari ile büyük kuzenimden rica ettim 1-2 led park ampulu almýþtý denemek için sipariþi verdik linkteki satýcýdan 15 ile 27 gün içinde ulaþýr yazýyo beklemedeyim

Türkiyeden 1 adet video gördüm cidden traþ köpüðü kývamýndaydý ayný paraya az risk alarak mjjc daha mantýklý geldi dediðiniz gibi karcher kendi ürünü tam köpük deðilmiþ gibi su kývamýnda atýyor bakalým mjjc sorunsuz gelirse görcez ataþ ile nasýl olcak tekrar teþekkür ederim

sinanbaysal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    32
    Þehir
    Denizli
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar merhaba bende bgun yarýn rotes alýcam. aslýnda bocsh un AQT 35-12 modelýný dusunmustum fakat kopuk atma aparatýný ýnternetten bulamadým. Tercýh sebeplerým durgun sudan su cekebýlýyor olmasý.
    http://www.hepsiburada.com/bosch-aqt...RBSC06008A7100

Alttaký 2 karcher k2 ýcýn ýse terettute kaldým. 2 sýde baktýgýmda ayný ozellýkte fakat týplerý ve fýyatlarý farklý. onerebýlecegýnýz baska basýnclý yýkama makýnasý varmý 400 tl ye kadar yoksa lýnkteký makýnalardan hangýsý ýsýmý gorur. ?
    http://www.hepsiburada.com/karcher-k...p-KARCHERK2CAR

http://www.hepsiburada.com/karcher-k...i-p-HRTAYF7832

sinanbaysal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    32
    Þehir
    Denizli
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.hepsiburada.com/lavor-nin...-HRRSMNINJA130
    130 bar olmasý sebebý ýle buda guzel býr cýhaza benzýyor. ama köpuk aparatý bulabýlýr mýyým onu býlmýyorum. Heves ettim arabanýn dýsýný tras kopugu gýbý köpuge bogmam lazým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)