User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Mequars Kil+Nxt Cila Uygulaması

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşların dediği gibi, cila işine girdin mi çıkması zor. Acayip keyifli bir uğraş. Ben Meguiars ULTIMATE QUIK DETAILER ile işe başladım. İlk uygulamalarda bile arabanın görünüşü normal oto - yıkamacıdaki halinden daha canlı görünüyordu. Baymayan tatlı kokusu da ayrı bir güzellik. Yaşadığım yerde kalorifer kurumu bol olmasına rağmen araç üzerindeki etkisi de kısa süreli değil. Kar yağışı, ardından gelen çamurlu yollar derken 15-20 gündür uygulayamadım, içime dert oldu.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nxt en son hızlı cila gibi her yıkamada (2 haftada 1) uyguluyordum, bu kadar sık uygulayınca evet durum çok iyi fakat yaklaşık 2 aydır ne nxt uygulayabildim ne de yıkatabildim bu sürede bol bol yağmur hatta kar bile gördü en son dün yağmur yağarken yıkattım sonuç nxt hiç yok. yani fiyatı ve kalıcılığı düşününce pek mantıklı bir ürün değil
    Ben memnunum sizde neden böyle bi algı olustuki yıkıyorum arabayı 2 yıkamada bi atıyorum cilayı oda en fazla 1 hafta oluo yani ciladan sonraki yıkamada sadece su vurup siliyorum arabayı kir pis akıyor .

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bathe+ gibi sampuanlar veya wetcoat gibi hizli cilalar bile nxt nin parlakligindan dayanikligindan kat kat fazla iticilik ve parlaklikta. Eger ki amac buysa tabi. grkm abi cok guzel bilgiler vermis baslangic icin hatta ilerisi icin boyle guzel bilgilerden kesinlikle yararlanin, 2 yil oncesine kadar kafam basmiyordu bu islere de simdi makinayi malzemeyi alip elime kendimiz yapacak duzeydeyiz hastalik duzeyine geliyor bunu da goze de alarak baslayin��
    Evet aynen öyle dediginiz gibi güzel bi sampuan satın aldım simdi görkem abi cok yardım oldu sagolsun yaza kadar cok iyi bi set yapmak istiyorum tek markaya bagımlı degilim Zaten

Mequars kil
    Mequars Nxt Cila
    Soft99 Nev scratch Sampuan

New Scratch Clear Shampoo - 700ml

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cila için konuşuyorum collinite476s uyguladım aracıma sonuç inanılmazdı şiddetle tavsiye ederim bütün ön yargılarımı kırdı diyebilirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)