Herkese merhaba. Sol farını içten temizlediğimiz ve kaputunun polisajını yaptığımız bu passatın, sağ farının da içini açtık ve temizledik ve daha sonra komple polisajını yaptık. Aracı yıkama alanımıza alıp detaylı bir şekilde yıkadıktan sonra, Gyeon kil ile kilini yaptık. Daha sonra, maskeleme işlemine geçytik ve ardından Scholl s3 ile polisaj işlemini yaparak çiziklerinden arındırdık, hemen ardına s30 uygulayarak yün pedin bıraktığı hologramları aldık ve maksimum parlaklığı elde ettik. İşlemler bittikten sonra Soft99 Fusso coat ile boyayı koruma altına aldık. Ara ara fotoğraf çekmeyi unuttum, kusuruma bakmayın. İyi seyirler..
![]()
]
Uygulamalarınızı takipteyim, far işlemlerinizi çok beğendim. Allah yeni yerinizde bol kazanç nasip etsin![]()
Elinize sağlık. Kullandığınız ürünler çok başarılı ve uygulamalarınızda bi o kadar güzel. Başarılarınızn devamını dilerim. Hayırlı kazançlar.
Hayırlı kazançlar öncelikle. Emeğinize sağlık, uygulamalarınız tatminkar. Özellikle far temizliğinize hayran kaldım. Yaşadığım yedeki oto yıkamacı performanslarından kendi adıma memnun kalmadığım için artık kendim iç-dış temizliği ve hızlı cila işine girdim. Yılda birkaç kez bacanağın yanına Ankara'ya geliyoruz. Dikimevi'ne mesafeli olsa da Etimesgut'a yanınıza uğramak isterim.
Merhabalar,
Yaptığınız işler oldukça güzel gözüküyor. Hemde çok yakınız böyle bi yerin açılmasına çok sevindim.
Uygun zamanda mutlaka uğrayacağım. 2010 civic için polisaja ihtiyacım var![]()
00' Civic 1.6IES
Hayırlı ugurlu olsun bol kazançlar dilerim. Boya koruma yaptırmayı düşünüyorum ankarada yer araştırıyordum sayfayı gördügüm iyi oldu mutlaka size gelecegim.
Öncelikle isinizde basarılar dilerim helal kazanclarınız olsun,Yaptıgınız iş ve malzemeleri cok begendim..
Bi önerim olucak nacizhane yanlıs anlamayın, Bence kücük bi sticker kelebek camlarına reklam amaclı Vogue Detaylı bakım boya koruma gibi bi amblem seklinde veyahut plaka altıgı plastigi, seklinde kücük reklam yaparsanız hem sürücü hemde yaptırmak isteyenler için bi ulasım olur,Sahsen ben yaptırmıs olsam söyle yarım karıs kadar büyüklükle bi yazıyı kelebek camımda görmek isterdim..
Hayırlı işler
Yeriniz hayırlı, kazancınız bol olsun.. Sizşer gibi güzel işler yapan herkesin rızkı bol, müşterisi çok olsun..![]()
Teşekkür ederim. Her zaman beklerim, sadece iş için değil sohbete de beklerim
Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz beni daha da bağlıyor işimeYanlış anlar mıyım hiç? Siz beni düşünüp güzel bir fikir vermişsiniz ben size çok teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz
Bu stickerımız:
Bu da paspas kağıtımız:
Teşekkür ederim. Amin Rabbim herkesin gönlüne göre helal bol kazançlar nasip eylesin![]()
]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)