User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Eski boya için öneriler

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eski boya için öneriler

Merhabalar

Elimde 98 model opak kırmızı opel corsa var. Şu an için resmini atamıyorum ama şöyle anlatayım. Yaşı gereği tahmin edeceğiniz gibi boya iyi durumda değil ayrıca opellerin opak kırmızısının güneş görmekten solması mevzusu var. Boyanın cam altındaki kısımlarında vernik atmaya başlamış. Tavanda zaten benekler var. Ayrıca boya solmasından dolayı araç parça boyalı gibi görünüyor. Boyayı biraz olsun iyi kondisyona getirmeye çalışmak istiyorum. Biliyorum boyatmak kesin ve net çözüm ama şu aralar maddi gücüm o işlere yetmiyor.Polisaj makinesi kullanmak da pek mantıklı değil gibi zira boya parlatacağız diye astara inme durumu var. Elle bir şeyler denemek adına AG srp veya radiant wax uygulaması nasıl etki eder? Onun dışında idareten başka çözüm yöntemleri var mıdır?

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisaj makinesi ve çok yumuşak bi süngerle hafif aşındırıcı bir ürün uygulamanız gerekiyor. opak kırmızı opel boyasında sürekli yaşanan bir sıkıntı maalesef. tavandaki beneklenme içinse folyodan başka çare yok.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

opel boyasının sıkıntısı sol taraftaki gibi oluyor genelde. dediğim yolları izlerseniz sağdaki gibi bi sonucu almak mümkün. uygulamayı ben yaptığım için zorluğunu biliyorum. mümkünse işi profesyonel bir arkadaşa yaptırmakta fayda var.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öneri için teşekkürler.
    Durum tahmin ettiğiniz gibi ama opak kırmızının yaşlanmış hali desek daha yerinde tabir olacak yani araç boya istiyor aslında. Ama asıl soracağım. Ag srp daha önce kullandım ama bu araçta hiç denemedim. Uygulama şeklim bulaşık deterjanı + vinet le yıkayıp kil atıp sonra mikrofiber el pedi ile srp ardından glaze sonra katı wax şeklinde.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

opel boyasının sıkıntısı sol taraftaki gibi oluyor genelde. dediğim yolları izlerseniz sağdaki gibi bi sonucu almak mümkün. uygulamayı ben yaptığım için zorluğunu biliyorum. mümkünse işi profesyonel bir arkadaşa yaptırmakta fayda var.
    aaa en sevdığım, Corsa alırım bı dal..

F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öneri için teşekkürler.
    Durum tahmin ettiğiniz gibi ama opak kırmızının yaşlanmış hali desek daha yerinde tabir olacak yani araç boya istiyor aslında. Ama asıl soracağım. Ag srp daha önce kullandım ama bu araçta hiç denemedim. Uygulama şeklim bulaşık deterjanı + vinet le yıkayıp kil atıp sonra mikrofiber el pedi ile srp ardından glaze sonra katı wax şeklinde.
    Hiç biriyle uğraşmadan direkt Tripple ve sert el pedi ile bayağı net sonuçlar alabilirsiniz..

Elle Uygulanan Çizik Giderici Koruyucu Cila - TRIPPLE 500ml

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)