User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Ic temizlik - sigara kokusundan kurtulmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarik, nasil yaptilar nerede yaptilar hic bilmiyorum. Ben yaptirmadim. Isguzarliklari yuzunden en cok deger verdigim sey olan orijinalligi gitti arabanin, tavani ve kapi icleri yeniden dosendi. Cok degerli bir araba degil ama yine de can *****i. En azindan dosemeyi guzel yaptilar o da bir seydir koltuk kumaslari da cok eskidi satmaktan da vazgectim, doseme yaptiricam o zaman biraz daha toparlanir ici.

Paspaslar icin hali yikama makinesi bulabilir miyim bilmiyorum ama onlari ayrica temizleyecegim zaten.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem selam, bunu ve bi önceki tavsiye ettiğini alacağım, bu linktekinin 1 şişesi tavan-taban-koltuklara yeter değil mi? Bunla temizleyip sonra odor eater sıkarsam bir de polen filtremi yenilersem heralde biraz yol katederiz
    Yeterli gelecektir ve muhtemelen artaracaktır da

Döşemelerde etkin temizlik için bir fırça da edinirseniz mutlaka fazlasıyla iyi sonuç çıkartır. Bir de döşeme temizliğinin en önemli hususu oradaki sıvıyı kurutmak. Yaptıktan sonra ısıtıcılar veya güneş altında kurutma şansınız varsa iyi edersiniz yoksa eski haline geri dönebilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)