User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Soft99 Scratch Clear Shampoo İncelemesi

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıyasladığınız ürünler Snow Foam. Kova şampuanı bazında bakacak olursak rakibi cila içeren şampuanlar olabilir.

PH dengeli her şampuan, her koruma için en idealdir. Kir çözme yeteneklerine göre veya finishinde arkasında bıraktığı etki ( parlaklık veya kayganlık değil, daha çok su izleri veya yüzeyden durulanma hızı ve zahmet gibi ) sıralamada daha büyük etken olabilir
    Karcher alıp MJJC Foam Lance ile benzinliğe gitmeden sitenin bahçesinde arabamı yıkama projesindeyim. Dördüncü kattan hortum ve uzatma kablosu çekmem gerekecek ki 50m civarında mesafe olacak... Proje gerçekleşene kadar kova yıkamasında cila dostu olan PH dengeli bir şampuan arayışındayım.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıyasladığınız ürünler Snow Foam. Kova şampuanı bazında bakacak olursak rakibi cila içeren şampuanlar olabilir.

PH dengeli her şampuan, her koruma için en idealdir. Kir çözme yeteneklerine göre veya finishinde arkasında bıraktığı etki ( parlaklık veya kayganlık değil, daha çok su izleri veya yüzeyden durulanma hızı ve zahmet gibi ) sıralamada daha büyük etken olabilir
    Bir düzeltme yapayım; soft99'un cila içerikli şampuanları ve korumaya destek olan şampuanları kovada kullanılabilen şampuanlar değiller. Ürünü süngere döküp kaportaya sürünce aktif hale geliyorlar.

Bu arada, 1 hafta önce beyaz renkli bir X3'ü scratch clear ile yıkadım. 1 haftadır halen boncuklar canavar gibi görevine devam ediyor. Toplamda 3 kere yağmur gördü 1 kere de su tuttum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende koyu renkler için olanını kullanıyorum, hızlı cila sürmüş gibi boncuklanma oluyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)