Kaç zamandır aklımdaydı, nihayet Pazar günü kullandım. Subaru'ya uyguladığım ve 10 aydır üzerinde olan kaplamada (özellikle kaputta) boncuklanma bozulmaya başlamıştı. (sebebini bir türlü bulamadım, koruma duruyor, parlaklık aynen devam ama kaputtaki su iticilik... neyse çözüm bulacağım azimliyim) Boncuklanma ve yüzeydeki kayganlığı kendine getirebilmek için bu seferde Gyeon Q2M Cure denemek istedim. Bendeki ürünün miktarı 80ml'di ve koca popolu bu otomobile hepi topu 25-30 ml yani tamda kendi sayfalarında bahsedilen tüketim miktarını harcadım. Ürünün amacı korumayı canlı tutmak ve süresini uzatmak. Tek başına da kullanılabiliyor ve sanırım bu şekilde 6 hafta koruma sağlayabiliyor. İki şekilde kullanılabiliyor, araç yüzeyi ıslakken veya kuruyken sıkıp bez ile siliyorsunuz işlem bu kadar kısa ve kolay. Bakalım alttaki korumaya olan desteği ne kadar devam edecek.
Uygulama sonrası su iticilik, parlaklık ve kayganlık 10 numara oldu. Kedi düşmanı bir ürün diyebilirim, bu kayganlığa kedi kaportaya nah çıkar![]()
https://www.youtube.com/watch?v=5dZu6UtDIeg