Aslında renge göre üretilen ürünleri pek sevmem çünkü genelinde paket halinde satılmazlar, yani yanında bir sünger, bez ve eldiven çıkmaz. (Bakınız sonax ve turtle wax renkli cilaları) Ve renkli cila ile kullandığınız daha doğrusu para verip satın aldığınız cila süngerini de temizlemeniz pek mümkün olmadığı için başka bir cila için başka bir cila süngeri satın almanız gerekecek.
Japonlar sağolsunlar bu sorunu ürünü paket halinde satmak ile çözmüşler. Soft99 sağolsun, renkli cila ürünü ile beraber sünger, temizleme bezi ve eldiven veriyor. Eldiven biraz büyük olduğu için benim ince ve uzun parmaklarım için epey bol geldi. (sanırım sumo güreşçilerinin de cila uygulayabileceğini düşünerek eldiveni bol ve büyük tutmuşlar) Videodan da göreceğiniz gibi elime geçirdiğim eldiven sayesinde ne elim kirlendi ne de elim cila koktu. Kutu içeriğindeki bezlerde mikrofiber değil mendilden hallice bezler ama yüzeyde kuruyan cilayı oldukça hızlı ve zahmetsizce yani tek seferde siliyor, ilginçtir aynı işlemi mikrofiber bez ile yaptığımda silme işleminin süresi bir parça daha uzuyor.
Videodan da göreceğiniz üzere, uygulaması, sürmesi, silmesi, kuruması çok zahmetsiz ve kutu üzerinde vaad ettiği üzere dairesel çiziklerin neredeyse tamamını kapatmayı başardı. Geride de oldukça kaygan ve parlak yüzey bıraktı, şu an Duster uzaydan da parlar hale geldi![]()
Gel gelelim ürün 100ml ve düşük miktarı nedeniyle de muhtemelen toplamda 4 sefer Duster'a bu ürünü uygulayabileceğim.
Koruma süresi olarak 1 ay vaad edilmiş; umarım 1 aydan fazla süre koruma sağlar. Yarın yağmur yağacakmış, yağmur yağarken video çeker paylaşırım.
Merak edenler ürünü www.kimyasaladamlar.com adresinden temin edebilir.
Gelsin video
https://www.youtube.com/watch?v=hitRCWW3sjs