User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Soft99 Color Evolution İncelemesi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Soft99 Color Evolution İncelemesi

Aslında renge göre üretilen ürünleri pek sevmem çünkü genelinde paket halinde satılmazlar, yani yanında bir sünger, bez ve eldiven çıkmaz. (Bakınız sonax ve turtle wax renkli cilaları) Ve renkli cila ile kullandığınız daha doğrusu para verip satın aldığınız cila süngerini de temizlemeniz pek mümkün olmadığı için başka bir cila için başka bir cila süngeri satın almanız gerekecek.
    Japonlar sağolsunlar bu sorunu ürünü paket halinde satmak ile çözmüşler. Soft99 sağolsun, renkli cila ürünü ile beraber sünger, temizleme bezi ve eldiven veriyor. Eldiven biraz büyük olduğu için benim ince ve uzun parmaklarım için epey bol geldi. (sanırım sumo güreşçilerinin de cila uygulayabileceğini düşünerek eldiveni bol ve büyük tutmuşlar ) Videodan da göreceğiniz gibi elime geçirdiğim eldiven sayesinde ne elim kirlendi ne de elim cila koktu. Kutu içeriğindeki bezlerde mikrofiber değil mendilden hallice bezler ama yüzeyde kuruyan cilayı oldukça hızlı ve zahmetsizce yani tek seferde siliyor, ilginçtir aynı işlemi mikrofiber bez ile yaptığımda silme işleminin süresi bir parça daha uzuyor.

Videodan da göreceğiniz üzere, uygulaması, sürmesi, silmesi, kuruması çok zahmetsiz ve kutu üzerinde vaad ettiği üzere dairesel çiziklerin neredeyse tamamını kapatmayı başardı. Geride de oldukça kaygan ve parlak yüzey bıraktı, şu an Duster uzaydan da parlar hale geldi

Gel gelelim ürün 100ml ve düşük miktarı nedeniyle de muhtemelen toplamda 4 sefer Duster'a bu ürünü uygulayabileceğim.
    Koruma süresi olarak 1 ay vaad edilmiş; umarım 1 aydan fazla süre koruma sağlar. Yarın yağmur yağacakmış, yağmur yağarken video çeker paylaşırım.

Merak edenler ürünü www.kimyasaladamlar.com adresinden temin edebilir.

Gelsin video
    https://www.youtube.com/watch?v=hitRCWW3sjs

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, öncelikle video için teşekkür ederim. 1990 model W124 aracım var buz mavisi, renkli cila diyince sormak istedim, Turtle Wax'ın mavi renkli cilası nasıldır? Yoksa bizim burda Detailing Dükkanı diye bir dükkan var Ankara'da, ondan bölünmüş ürünlerden mi alayım, hangisi daha mantıklı olur, 30 liralık bir bütçeye ne önerirsiniz, bez çizikleri iyice çoğaldı.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, öncelikle video için teşekkür ederim. 1990 model W124 aracım var buz mavisi, renkli cila diyince sormak istedim, Turtle Wax'ın mavi renkli cilası nasıldır? Yoksa bizim burda Detailing Dükkanı diye bir dükkan var Ankara'da, ondan bölünmüş ürünlerden mi alayım, hangisi daha mantıklı olur, 30 liralık bir bütçeye ne önerirsiniz, bez çizikleri iyice çoğaldı.
    Bu ve bu tip ürünler genelde çok ağır durumdaki araçların dairesel çiziklerini maskelemezler. Sizin aracınızın boyası kaya gibi sert olduğu için pasta ağırlıklı ürün kullanmanız gerekebilir. Ben aşındırmak istemiyorum diyorsanız, belirttiğiniz dükkandan bilt hamber auto balm ürününü tavsiye ederim. Ama bu ürün üzerine de illaki cila uygulamanız lazım, tek başına koruması çok yetersiz kalacaktır.

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ve bu tip ürünler genelde çok ağır durumdaki araçların dairesel çiziklerini maskelemezler. Sizin aracınızın boyası kaya gibi sert olduğu için pasta ağırlıklı ürün kullanmanız gerekebilir. Ben aşındırmak istemiyorum diyorsanız, belirttiğiniz dükkandan bilt hamber auto balm ürününü tavsiye ederim. Ama bu ürün üzerine de illaki cila uygulamanız lazım, tek başına koruması çok yetersiz kalacaktır.
    Bilgi için çok teşekkür ederim.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    9 gün sonraki performansı. Kaldı geriye 21 gün
    3 gün yağmur gördü. 2 kere basınçlı su ile temizlendi. Daha şampuan yüzü görmedi. Ama hep dışarıda ve bütün gün güneş altında duruyor. Şimdilik durum fena değil. Adamların vaad ettiği süre 30 gün.
    P.S: 21 gün sonra başka ürün süreceğim. Ay sonunu iple çekiyorum ki yeni ürün kullanayım. Kalan soft99 renkli cilayı da başka bir otomobilde değerlendireceğim
    https://www.youtube.com/watch?v=HTdu2pKNcLg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    27 gün oldu diğer panellere oran ile sadece tavanda etkisi çok azaldı. Diğer panellerde halen boncuklanma ve su iticilik devam ediyor. Pazar günü başka bir Soft99 ürünü kullanacağım

Bugün itibariyle color evolution son durumu. (Dün Gebze'de yağmurda sürdüm birde toz toprak bir şantiyenin tadına baktı. Bakmayın temiz gibi durduğuna, gayet kirli aslında, o yüzden de boncuklar biraz yayılmış.)

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ellerine sağlık başkanım ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)