Beyler bir arkadaşın tavsiyesiyle pasta cila seramik kaplama işleri yapan birisiyle tanıştım kendisinin yıkaması var tamda araca pasta boya koruma yaptıracaktim bana pasta cila seramik kaplamayı 400 tl gibi bi rakama yapabileceğini söyledi. Tabi fiyat cazip gelince düşünmeye başladım çünkü genelde duyuduğumuz rakamların yarısı bunu tanıdık olduğu için bu rakama yapacağını fiyat seni aldatmasın normalde 1000 lira gibi rakamlara yapıyoruz fakat daha öncede astra forumunda bi tanıdığı sayesinde böyle bi fiyat çıkartığın iyide müşteri topladığnı söyledi.Kullandığı seramik kaplamayı gösterdi markası Carwax C9 ceramic coating yazıyordu. Arabayı sabah bırakırsam ertesi gün sabah yada öğlene doğru alacağımı söyledi yapacağı işlemler ise cizikler için pasta sonrasında haer gidirici sonrasındada seramik kaplama sizce nasıl? Birde sonaxın nano hybrid boya koruması nasıldır bilgi verebilirmisiniz başka bi arkadaştanda sonax nano hybrıd boya temizleme- çizik giderme ve parlatma için aynı fiyatı almıştım aklım karıştı açıkcası