User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arasý

Konu: Kaput filmi tavsiye

ALPER-VNS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaput filmi tavsiye

Mercedes opak siyah, uðraþmaktan çok sýkýldým özellikle kaput ve bagajda.. Nasýl lanet bir renkse yanýnda osursak çiziliyor arabanýn.. Renk polisajdan sonra çok güzel duruyor ama muhafaza etmek çok sýkýntý.. Çift kova yün eldiven vs fayda etmiyor.. Enazýndan kaput ve bagajýn üst kýsmýna koruma filmi çekiyim diyorum.. Kendim yapýcam uygulamasýný..

internette gezindim þöyle biþey buldum ama fiyat çok imkansýz geldi.. Sahtedir deðil mi muhtemelen?

Boya Koruma Filmi 3m Kaput Filmi 122cmx 5 Metre GittiGidiyor'da 226101953

Bunun fiyatý daha inandýrýcý ama hiç bilgim yok fiyatlar hakkýnda

3m Kaput Koruma Folyosu 122cm Åžok Kampanya - n11.com

3m ya da hexis düþünüyorum.. Bu folyolarý alabileceðimiz link bilen varsa çok makbule geçer..

Kadyr - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seramik koruma yapmak ciziklerden korumuyormu? Kaputa falan 300-400 folyoya para istiyolar seramik 1500 e hallolur herhalde. Malesef siyah araba boyle insani arabadan sogutuyor

Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Kadyr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Seramik koruma yapmak ciziklerden korumuyormu? Kaputa falan 300-400 folyoya para istiyolar seramik 1500 e hallolur herhalde. Malesef siyah araba boyle insani arabadan sogutuyor
    nano yaptýk arkadaþýmýn opak siyah golfüne daha etkili ama kesin çözüm deðil malesef..

bir de bunu buldum

https://www.sahibinden.com/ilan/yede...05826794/detay

Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilen arkadaslar daha iyi anlatirda bu fiyata satiliyorsa alinip denenebilir aslinda. Uygulamasi nasil yapilacagi yaziyor forumlarda zaten

turboman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    antalya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seramik kaplamanýn yeri ayrý kaput folyosunun yeri ayrý heleki siyah arabada araca seramik yaptýrdýn komple yolda giderken gelen taþlardan seramik korumaz taþ deydiði yerin boyasýna kadar kaldýrýr ancak kaput folyosu burda taþlardan korur ama kaput folyosunu en fazla 2 yaz kaputta tutun ondan sonra kaldýrýn yenisini yaptýrýn oraguard die alman markasý var ondan yaptýrýn diðerleri týrývýrý uygulamacý olarak fikrim budur.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben seramigi tas izi icin dememistim zaten yanlis anlasilmasin. Siyah araba cabuk ciziliyor kilcallar cikiyor diye

Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý turboman Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Seramik kaplamanýn yeri ayrý kaput folyosunun yeri ayrý heleki siyah arabada araca seramik yaptýrdýn komple yolda giderken gelen taþlardan seramik korumaz taþ deydiði yerin boyasýna kadar kaldýrýr ancak kaput folyosu burda taþlardan korur ama kaput folyosunu en fazla 2 yaz kaputta tutun ondan sonra kaldýrýn yenisini yaptýrýn oraguard die alman markasý var ondan yaptýrýn diðerleri týrývýrý uygulamacý olarak fikrim budur.
    var mý internetten albileceðim bir yer bildiðiniz?

ruudvan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    IST
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3m in çok yansanayisi var piyasada. hexis , oracal tercih edebilirsin. yada 3m alýcam dersen distributorden al.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcýsý !!!

Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý ruudvan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    3m in çok yansanayisi var piyasada. hexis , oracal tercih edebilirsin. yada 3m alýcam dersen distributorden al.
    muhtemelen o yüzden fiyatlar böyle ucuz.. Yarýn hexis sorucam bakalým

rain man - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    35
    Þehir
    Sakarya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene mayýsta cam filmi taktirdiðým yerde kaput filmi de takmýþtým. Sözde 3m falan 100 tl vermiþtim. Ama kaputta var olan mini çizikler kapatýlmadan folyo yapýnca zamanla o çiziklere oturuyor folyo ve pürüzsüz görüntü kayboluyor. 4 ay sonra çýkarmýþtým. Boya koruma yaptýktan sonra folyo yapsanýz belki bi nebze daha sorunsuz olur.

douu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    Adana
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3m veya hexis deðil kesinlikle ama kesinlikle llumar tavsiye ederim. aracýn üzerinde varlýðýný yokluðunu ayýrt etme ihtimaliniz yok. çok çok parlak ve darbelere karþý da ciddi þekilde dayanýklý. ama folyoyu internette boþ yere aramayýn. bulup alsanýz bile kendiniz çekemezsiniz.

KOSEREN - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    33
    Þehir
    istanblue
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yýkama çiziklerine bile titiz bi kullanýcýysanýz kendinizin uygulayacaðý folyo iþinden memnun kalma ihtimaliniz 0 a yakýn bence.

douu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    Adana
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesele sadece kýlcal çiziklere engel olmaksa eðer gtechniq c1 ve exo uygularsanýz bu sorunun önüne geçersiniz. ama taþ darbeleri falan varsa iþin içinde boya koruma filmleri daha saðlýklý. ama kenar kýsýmlarýndaki kesme iþleri ve yapýþtýrýrken bi hata olmamasý daha önceden tecrübe olmayan birisi için imkansýzdýr.

darkmoon - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Ýstanbul Serengetisi
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben yýllar önce kaputun yarýsýna llumar koruma filmi yaptýrmýþdým 3 sene sonra boyasýz yer ile folyolu yer arasýnda bariz renk farký olmuþdu.. sattýðým kiþide sökerken çok sýkýntý yaþamýþ kemikleþmiþ film renk farkýda çok varmýþ kurtarmaya çalýþýcam falan demiþdi telde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malý Züðürdün çenesini yorarmýþ.. (ZZ Rules)

Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý rain man Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Geçen sene mayýsta cam filmi taktirdiðým yerde kaput filmi de takmýþtým. Sözde 3m falan 100 tl vermiþtim. Ama kaputta var olan mini çizikler kapatýlmadan folyo yapýnca zamanla o çiziklere oturuyor folyo ve pürüzsüz görüntü kayboluyor. 4 ay sonra çýkarmýþtým. Boya koruma yaptýktan sonra folyo yapsanýz belki bi nebze daha sorunsuz olur.
    boya koruma iþlemlerimi polisajýmý kendim yapýyorum zaten.. Ama öyle olunca da kaput çizilmiþ bidaha giriþiyim diyo insan.. Böyle böyle nereye kadar dedim.. Ya da nano korumaya geçiþ yapýcam bakalým..

Alýntý douu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    3m veya hexis deðil kesinlikle ama kesinlikle llumar tavsiye ederim. aracýn üzerinde varlýðýný yokluðunu ayýrt etme ihtimaliniz yok. çok çok parlak ve darbelere karþý da ciddi þekilde dayanýklý. ama folyoyu internette boþ yere aramayýn. bulup alsanýz bile kendiniz çekemezsiniz.
    O zaman ne kadar da iyi olsa malesef elemek zorundayým bu seçeneði.. Kendim yapmak istiyorum çnkü illa ki öðrenmek adýna..

Alýntý KOSEREN Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yýkama çiziklerine bile titiz bi kullanýcýysanýz kendinizin uygulayacaðý folyo iþinden memnun kalma ihtimaliniz 0 a yakýn bence.
    En güzeli görerek almak o zaman.. Atýyorum 10 cmlik bir parçayý yapýþtýrýp deneme yapýp ona göre karar vermek..

Alýntý darkmoon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben yýllar önce kaputun yarýsýna llumar koruma filmi yaptýrmýþdým 3 sene sonra boyasýz yer ile folyolu yer arasýnda bariz renk farký olmuþdu.. sattýðým kiþide sökerken çok sýkýntý yaþamýþ kemikleþmiþ film renk farkýda çok varmýþ kurtarmaya çalýþýcam falan demiþdi telde..
    Renk farký oluþsa da polisajla kurtarabilirim bence söküleceði zaman ama direk baþka renk görünmemesi lazým folyolu yerin.. Bazý arabalarda dikkat ediyorum inanýlmaz kötü duruyor.. Deneyip görücem bakalým.. Dediðim gibi olmadý daha güçlü bi korumaya geçicez..

Alýntý douu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    mesele sadece kýlcal çiziklere engel olmaksa eðer gtechniq c1 ve exo uygularsanýz bu sorunun önüne geçersiniz. ama taþ darbeleri falan varsa iþin içinde boya koruma filmleri daha saðlýklý. ama kenar kýsýmlarýndaki kesme iþleri ve yapýþtýrýrken bi hata olmamasý daha önceden tecrübe olmayan birisi için imkansýzdýr.
    Kaplama konusunda tecrübesiz sayýlmam bi de meslek olarak da zaten ne pastalarla uðraþýyoruz Elim yatkýndýr maket býçaðýna, böyle iþlere.. sorun olmayacaðýna eminim.. Ama taþ darbesi deðil derdim açýkçasý, yýkama çizikleri.. Araþtýrýyým söylediklerinizi de..

ruudvan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    IST
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendin uygulama yaparsýn yapmasýna ama uzun ömürlü olmaz. köþeleri dönemezsin bi kaç yýkamada kalkar.
    folyonun mevzusu ýsýt - çekiþtir yapýþtýr.
    ama iþin püf noktasýda bitiþ noktalarýnýn direk etkiye maruz olmayan yerlerde olmasý .
    misal silecek tarafýnda aþaðýya dönmen gerek folyoyu ama dönemiceksin.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcýsý !!!

TechTurkey cem - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    Istanbul / Izmir
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu folyo iþini ben de düþünüyorum fakat kaldýrdýktan sonra oluþacak süprizler adamý üzebilir..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

turboman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    antalya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oraguard markasýný ben wosvogende çalýþýrken sýfýr araçlara yapýyordum yarým þekilde kesinlikle yapmýyodum isteyen olursada bile yapmýyordum piyasada nerde satýlýr bilmem ama malzeme olarak kalýn olduðu için biraz mat olabilir zaten korumasý önemli olan bide uygulamasý basit ama bilene...önce kaputu çiziklerden arýndýr pasta cila falan vb. Sonra cam filmi çeker gibi kaputu prilli su ile fýsfýs yardýmýyla ýslat bolca sonra folyoyuda açýp onuda ýslat yapýþtýrýcaðýn yüzü ve kaputa yapýþtýr daha önceden kaynatmýþ olduðun ketýldaki suyu kaputta bombe olan yerlere dök ve sert keçe yardýmýyla su kalmayacak þekilde havalarýný al daha sonra kaputun kenarlarýndan 1 mm içerden maket býçaðýyla kesmen gerek ancak kaputu çizmemen lazým bizim elimiz alýþtýðý için sýkýntý olmuyodu sen arasýna kývýr diyecem ancak oraguard sert olduðu için biraz uðrastýrýr kolay gelsin
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ............

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)