Hayırlı geceler abiler, cephe kaplaması sırasında yan binadan uçan boyalar kırmızı aracımı beyaz benekli yaptı boyadan kaçalım derken mecbur ağaç altına çekmek zorunda kaldım park yeri bulamayınca. Bir gece ağaç altında kaldı ve ağaçtan reçine damladı heralde her yeri yapış yapış olmuş üstüne birde sabah güneşi görünce oh mis. Aracın başına 1 günden gelenlerin ardından bayram tatilinde uygulama yapma kararı aldım. Yazacağım sıralamada ve kullanacağım ürünlerde bir yanlışlık varsa söylerseniz sevinirim. Aslında kil ilede kurtarabilirim ama azda olsa kılcallardan kurtulayım istedim.
İlk olarak kil ile başlayacağım. Ardından -bazı yoğun çizik bölgelerde- yün ped ile menzerna fg1000 ve normal kılcal çizik yerlerde sarı ped ile menzerna pf2500 düşünüyorum. Araca kasım ayında bir uygulama yaptığım için her yerde fg1000 düşünmüyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum. pf2500den sonra final pedi ile sizce süper finish atmalı mıyım (sf4500 gibi) ? Üstüne fusso 12 ile korumayı planlıyorum. Ve aklımda glaze takılıyor, poorboys glaze atmama gerek var mı ve atarsam hangi basamakta kullanmalıyım?
Daha önce 2 aracın polisaj işleminde bayağı tecrübe edindim ama bu sefer tek başıma ilk uygulamam olacak. Her türlü tavsiye ve öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.