User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
78 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Otomobil nasıl yıkanmaz ve kurulanmaz

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel videolar çekiyorlar zaman zaman.Ayrıntılı anlatımlar oluyor.Ama işin içine marka,sponsor ve hırs girdiğinde iş değişiyor.
    Bir sürü koldan hizmet etmeye çalışmak kalitenin düşmesine sebep oluyor.Araç testi.En iyi yaptıkları iş bu bence.Kaliteli çekimler de var.Ancak siz detailing işi ile uğraşmıyorsunuz neden böyle bir şey yaptınız. Siz neden bize beyle yaptınız.
    Adresini vermeyeyim ancak ülkemizde de çok güzel bir detay forumu var.En azından ordaki sabit başlıkları okusalar çok çok iyi olurdu.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında bu video için detailing işini profesyonel olarak yapan bir konuk eşliğinde çekseler hoş olabilirmiş, amatörlere tatmin edici bir video olmuştur elbet ancak işin detaylarına hakim kişileri de bir o kadar rahatsız etti..
    -Fırat

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takıpcılerı degılım hoslanmamda itici geliyorlar bana hatta vıdeoyu begenmedıgım anlamında sizinle bı alakası yok kısacası bu yanlıs anlasıldık sanırsam iyigunler...
    Mert, faturayı bana kesmişsin Youtube'dan beğenmedim diye tıklayacaktın
    Neyse, canın sağolsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Karcher alacak olsanız otopark.com veya aynı işi yapan diğer kanalların Karcher tanıtımını yapmasını mı beklersiniz ya da gider youtube'a Karcher K5 mi yazarsınız. Ben şahsen 2.seçeneği tercih ederdim.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isin icine sponsorluk girince kanalin pek samimiyeti kalmadi bence.Eskisinde oldugu gibi arabalari rahat rahat elestiremiyorlar veya gereksiz ovuyorlar.
    Ayrica su devir kesici taklidinden bayginlik geldi

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Abi makineyi guzel anlatmislarmi?Anlatmislar...
    -Adamlarin potansiyel izlenme oranlari hepimizden yukseklermi?Evet yuksekler...
    -Benim karcher k5 falan modeli oldugundan bile haberim yoktu,izledikten sonra bu ne kadarmis?Baska hangi modeleri varmis?Farklari ne falan dolastim.Sonuc olarak bu video karsima cikmasa bakmayacaktim,takipcisi az olan biri paylasincada karsima cikmayacakti
    -Simdi karsher alicaklar,bunlar videoda arabayi atletle siliyorlar,Cift kova taktigi yapmamislar aman o zaman ben karsher almayim diyecek halleri yok.
    -Ayrica youtubeye karcher k5 yazdigimizdada muhtemelen otopark en basta cikicak,abone sayisi az olan bir kanal yuklerse kim bilir nerde cikicak.Zaten makineyi duzgun anlattiklarina gore karcher icin en mantiklisi olmus.

-Otoparka sitem,videonun basligina sitem bunlara okeyim ama karcherin ticari hamlesi bence mantikli...

Mesela sen,detailing islerin muazzam.Bir youtube kanalim varmi?Varsa benim bile haberim yok mesela.Max. Yukledigin video ne kadar izlendi?Karcher k5i mukemmel yapsan ne kadar izlenicelti...Ya bugun arabanin A sindan anlamayan direksiyonu catir cutur kiran Eren tekinin bile binlerce abonesi var.

Sen bu makineyi eminim otoparkttan bin kat daha iyi anlatirsin,zaten bir araba nasil yikanmali videosunu ceksen hicbirimizin giki cikmaz bu konuda,fakat sosyal ortam cok farkli...Isini mukemmel yapanlar her zaman malesef istedigi degeri goremiyor....vs uzar gider

Sitemine katiliyorum,mantikli dusununce karcherin yaptigi hamle dogru.Otopark.com mesela seni konuk olarak agirlasa,arabalari lambur lumbur otoparktta video cekmek icin yikmasa on numara olcakmis.Fakat kac insan bizim gibi araba yikiyor,gazete kagidiyla cam silen.Fircayla arabayi bir guzel kopukleyen,atletle durulayannbir milletiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Abi makineyi guzel anlatmislarmi?Anlatmislar...
    -Adamlarin potansiyel izlenme oranlari hepimizden yukseklermi?Evet yuksekler...
    -Benim karcher k5 falan modeli oldugundan bile haberim yoktu,izledikten sonra bu ne kadarmis?Baska hangi modeleri varmis?Farklari ne falan dolastim.Sonuc olarak bu video karsima cikmasa bakmayacaktim,takipcisi az olan biri paylasincada karsima cikmayacakti
    -Simdi karsher alicaklar,bunlar videoda arabayi atletle siliyorlar,Cift kova taktigi yapmamislar aman o zaman ben karsher almayim diyecek halleri yok.
    -Ayrica youtubeye karcher k5 yazdigimizdada muhtemelen otopark en basta cikicak,abone sayisi az olan bir kanal yuklerse kim bilir nerde cikicak.Zaten makineyi duzgun anlattiklarina gore karcher icin en mantiklisi olmus.

-Otoparka sitem,videonun basligina sitem bunlara okeyim ama karcherin ticari hamlesi bence mantikli...

Mesela sen,detailing islerin muazzam.Bir youtube kanalim varmi?Varsa benim bile haberim yok mesela.Max. Yukledigin video ne kadar izlendi?Karcher k5i mukemmel yapsan ne kadar izlenicelti...Ya bugun arabanin A sindan anlamayan direksiyonu catir cutur kiran Eren tekinin bile binlerce abonesi var.

Sen bu makineyi eminim otoparkttan bin kat daha iyi anlatirsin,zaten bir araba nasil yikanmali videosunu ceksen hicbirimizin giki cikmaz bu konuda,fakat sosyal ortam cok farkli...Isini mukemmel yapanlar her zaman malesef istedigi degeri goremiyor....vs uzar gider

Sitemine katiliyorum,mantikli dusununce karcherin yaptigi hamle dogru.Otopark.com mesela seni konuk olarak agirlasa,arabalari lambur lumbur otoparktta video cekmek icin yikmasa on numara olcakmis.Fakat kac insan bizim gibi araba yikiyor,gazete kagidiyla cam silen.Fircayla arabayi bir guzel kopukleyen,atletle durulayannbir milletiz
    Sağolasın ama mesele ben değilim çünkü benimki tamamen hobi Burada izlediğin videolar benim kanalımda olan videolar (en azından benim açtığım inceleme konularına ait videolar bana ait ve kanalımda duruyor.)
    Abone olmak istersen benim kanalım:https://www.youtube.com/user/SubaruOutbackBoxer

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlık çok iddialı olmuş. Sadece karcher k5 incelemesi olsa çok daha iyi olurdu. Neşeli, güzel bilgili video olmuş. Çokta takılmadım ama arabayı nasıl yıkasam diye araştırdığımda bu videoya bakmam tabi. Bence karcheride güzel tanıttılar almak istedim yani. Zaten amaçta bu. Müşteriye ürünü satmak. Bana sattılar açıkcası. Ama başta dediğim gibi video başlığı olmamış.

116d testine döner bu video

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detaycılar ki ben bile detaycının sadece 'd' siyim bu tarz olaylara kızıyorlar. Asıl sebep m5 e böyle bir muamele ikincisi başlık. Yoksa reklama vs kim ne diyecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir şey bilemedin Meguairs,Sonax yetkili bayilerinden birisini konuk et. Onların ağzından insanlara net bilgiler ver. Daha kurumsal bir çalışma olsun
    Coğrafya kaderdir

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes ısını yapsın biz test videosu cekiyor muyuz
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    And ile uzun süredir görüşmesemde eski toprak oto-park.com üyesiyim. Şimdi, bana adam otopark.com'a haset ediyor falan diye giydirmeye kalkışmayın niyetim adamlara hakaret etmek değil.
    Aksine, özellikle Doğan Kabak'ın olduğu videoları çok beğenerek ve keyif alarak izliyorum ve beğenimi de yapıyorum. Hatta Bahadır'ı tanıdığımdan ona ayrıca güzel eleştirilerimi de ilettim.
    Ancak, belliki hiç bilmedikleri bir konuda iddialı bir başlık açıp yayınlıyorlar ise videonun altına beğenmeyi unutmayın diye de yazmasınlar. Bizlerden birisi yorum olarak atlet ile kurulamışsınız olmamış demiş, cevap olarak tshirt o demişler. Yok, evet haklısınız o olmadı demek te yok. O kadar işi biliyorlar ki mutlaka herkes beğenecek o kadar da eminler. Youtube'da envayi çeşit yıkama videosu var bari o videolardan feyz alsaydılar.
    Karcher'a da hakikaten çok sitem ettim; burada ve diğer forumda işi bilen ve ticaretini yapan değerli arkadaşlar var iken sen git yıkamadan anlamayı geçtim, kurulama bezi bile edinmemiş ama kurumsallaşmış bir firmaya sponsor ol tanıtım yaptırt.

mertk'da bellki otopark.com'un koyu bir takipçisi, daha ilk mesajıma eksiyi basmış. Neyi yanlış gördün de eksiyi bastın. Otomobil böyle mi yıkanıyor? Doğru mu yapmışlar? Ekipman tam mı? Yıkama aşamaları doğru mu? Adam yer fırçasını kaputa sürüp bu fırça çizmez demiş. Yahu herşeyi geçtim, Alfa'da ve M5'te gram cila yok.
    Bence olayın çok derinine inmeye gerek yok. Herkes bu işin kompedanı olacak diye birşey yok, ortalama bir kullanıcıya yeterli gelebilecek kadar durumu açıklamış eleman. Bunu şöyle düşünebiliriz... Rodaj nasıl yapılır? forumu biraz karıştırın 1000 km de yağ değişimi vırt zırt bir sürü b*k püsür var. Ama otomobil üreticileri ne yapıyor kardeşim ilk 1000-2000 km şu hızı geçme, devirli kullanma, ani frenden kaçın gel 15.000 de yağını değiştir. İşin prof. olan kısmı elbette motorumuz için iyidir ancak bu adımları tek tek kim nasıl uygulayabilir ? 60 yaşında amca ne anlar motor açmaktan?

Dolayısı ile üretici bir gerizekalının bile anlayabileceği şekilde rodaj yönergeleri vermiş ki motorun sıhati optimum standartlarda olsun.. Bu tanıtımda ona benzer birşey.. Otomobil nasıl yıkanır kısmı biraz iddalı evet. Ama 100.000 takipçileri varsa bunların en fazla 100 bilemedin 200 wolly mammoth la uberle araç kuruluyordur. Sonuç olarak normal araç yıkayanlara yeterli bir tanıtım. Doğrumu tabiki değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence olayın çok derinine inmeye gerek yok. Herkes bu işin kompedanı olacak diye birşey yok, ortalama bir kullanıcıya yeterli gelebilecek kadar durumu açıklamış eleman. Bunu şöyle düşünebiliriz... Rodaj nasıl yapılır? forumu biraz karıştırın 1000 km de yağ değişimi vırt zırt bir sürü b*k püsür var. Ama otomobil üreticileri ne yapıyor kardeşim ilk 1000-2000 km şu hızı geçme, devirli kullanma, ani frenden kaçın gel 15.000 de yağını değiştir. İşin prof. olan kısmı elbette motorumuz için iyidir ancak bu adımları tek tek kim nasıl uygulayabilir ? 60 yaşında amca ne anlar motor açmaktan?

Dolayısı ile üretici bir gerizekalının bile anlayabileceği şekilde rodaj yönergeleri vermiş ki motorun sıhati optimum standartlarda olsun.. Bu tanıtımda ona benzer birşey.. Otomobil nasıl yıkanır kısmı biraz iddalı evet. Ama 100.000 takipçileri varsa bunların en fazla 100 bilemedin 200 wolly mammoth la uberle araç kuruluyordur. Sonuç olarak normal araç yıkayanlara yeterli bir tanıtım. Doğrumu tabiki değil..
    Doğru, herkes işin kompedanı olmayabilir ama madem şirket kurdun oluştun bari dalga geçer gibi video çekme. Mikrofiber bez artık heryerde satılıyor. Videoları bilmem kaç tane gopro ile çekmeyi biliyorsun ver 6-7TL git en azından bim'den mikrofiber bez al, kurularken öyle kurula. Dalga geçer gibi atlet değil tshirt diye de cevap vermişler.
    İrdelemedim, görüneni söyledim.

Ayrıca, yıkama için youtube'da milyon tane video var, böyle iddialı başlıklı bir video yayınlamadan önce aç bir kaç tanesine bak. Yayınladıkları video tamamen Karcher reklamı ve tanıtımı olmuş. Ki o bile yarım yamalak olmuş.

Karcher'ın kendi kanalındaki full control videosu. Valla ben videoyu hem sessiz hemde altyazılarına bakmadan izledim gayet güzel anlaşılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=I9fwP6Qd8vc

veya
    https://www.youtube.com/watch?v=9dYDpqT3EdY

veya
    https://www.youtube.com/watch?v=4eqgJEX3BCk

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hakan sen 5 sn sessiz video cekersen kimse izlemez tabi.

Araba nasil yikanir diye video cekelim gel. basrolde ben
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığı sadece aramalarda da çıkmak için o şekilde yazdıklarını düşünüyorum.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru, herkes işin kompedanı olmayabilir ama madem şirket kurdun oluştun bari dalga geçer gibi video çekme. Mikrofiber bez artık heryerde satılıyor. Videoları bilmem kaç tane gopro ile çekmeyi biliyorsun ver 6-7TL git en azından bim'den mikrofiber bez al, kurularken öyle kurula. Dalga geçer gibi atlet değil tshirt diye de cevap vermişler.
    İrdelemedim, görüneni söyledim.

Ayrıca, yıkama için youtube'da milyon tane video var, böyle iddialı başlıklı bir video yayınlamadan önce aç bir kaç tanesine bak. Yayınladıkları video tamamen Karcher reklamı ve tanıtımı olmuş. Ki o bile yarım yamalak olmuş.

Karcher'ın kendi kanalındaki full control videosu. Valla ben videoyu hem sessiz hemde altyazılarına bakmadan izledim gayet güzel anlaşılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=I9fwP6Qd8vc

veya
    https://www.youtube.com/watch?v=9dYDpqT3EdY

veya
    https://www.youtube.com/watch?v=4eqgJEX3BCk
    Söylediklerinize aynen katılıyorum. Şirket biraz baştan savma iş yapmış, elimize bu geldi hadi yapalım madem mantığı ile.. Kurumsallaşmaktan ötürü diye tahmin ediyorum. Zira And anladığım kadarıyla entel dantel bir adam eskiden olsaydı inciğine boncuğuna kadar araştırır öğrenirdi diye tahmin ediyorum..

'' Üstün körü iş yapmak '' testlere bile yansıyor fark etmiyor musunuz? Testler artık normal, sıradan, düz kullanıcıların anlayabileceği şekilde. Örnek veriyorum bu arabanın kilosu 1400 civarında olması lazım değil de bu x araba 14xx,x kg şeklindeydi.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu konunun altında bir şeyi yarım yamalak yapmanın, yapmamaktan iyi olduğu minvalinde düşünceler görüyorum...

Akıl sahibi, düşünme yetisine sahip kimselersiniz. Yapmayın lütfen.
    K.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    cok ciddiye almayin yahu, fırça ile yikasan ne olur, çift kova ile yıkasan ne olur.

Çizilse ne olur çizilmese ne olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan sen 5 sn sessiz video cekersen kimse izlemez tabi.

Araba nasil yikanir diye video cekelim gel. basrolde ben
    Hahaha sen sesli çekip çok derdini anlattın da sanki bana laf ediyorsun.
    Soft99 Spoomo videosu adeta bir efsane, kendini çekmekten ürünü çekmemiştin (ortamda full karanlık, nereye ne sürdün belli değil )
    Ben şirket değilim, adsense hesabım yok, tamamen hobi amaçlı inceleme yapıyorum. Ayrıca, gerekli açıklamayı konu içinde yapıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)