Abi ciddi test yapıyorlar. Fifth gear izlenmiş, kurgu çakılmış itina ile. Önden çeker araba ile drift ciddi bir testtir.
Abi ciddi test yapıyorlar. Fifth gear izlenmiş, kurgu çakılmış itina ile. Önden çeker araba ile drift ciddi bir testtir.
Coğrafya kaderdir
firmadan gelen talep doğrultusunda kurgulanmış video çok açık ve net, bence büyütmemek lazım makineyi tanıtmışlar zaten sadece başlık yanlış atılmış ama çarpıcı olmuş sonuçta amaç da bu değil mi![]()
Ya bende arabayı atletle siliyorum.
Hemde etiketinde %100 cotton yazıyoeski atletlerinizi değerinde alınır
![]()
Mantaliteleri; en iyisini biz biliriz, sizden öğrenecek değiliz biraz.
He he diyip geçmek lazım abi, çok kurumsallaştılar zaten@Ae86
Diren Hakan baba!
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Olm birileri ukalalık yaptı diye hobimden vazgeçecek değilim. Ben hobimden para kazanmıyorum, para harcıyorum. Paylaşımlarımı da yaparım buraya koyarım, canı isteyen bakar istemeyen bakmaz. Ama şu da şöyle biline, bundan sonra detailing ile alakalı hiçbir özel mesajı cevaplamayacağım.
Arzu eden burada ilgili konuların içine sorusunu sorar, cevap bulamazlarsa (bilgili arkadaşları küstürdükleri için ben dahil o bilgili arkadaşlarda cevaplamazlar) nasılsa bu çok bilgili arkadaşlar da kesin deneyip sonuç aldıkları bir ürünü tavsiye edeceklerdir.
Ben cepten darlarsam dayanamazsın bence![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Arka sis lambasını yakanla aynı kafa bu kafa işte. Adama bak işin doğrusu bu yapma böyle diyorsun, üstüne bir de gelip başak geçmeye çalışmalar falan boş boş. Arka sisi yakana anlatınca derdini "eeeee ne var işte daha iyi gör !" der, bu ikisinin farkı da biri yurdum düz insanı diğeri bu işten para kazanmaya çalışan profesyonel olmaya çalışan bir oluşum. Zaten içlerindeki problemler, sürekli birileriyle bozuşup ekipten birilerini göndermeleri insanı kasıyor darlıyor. Böyle boş boş işi bilen adama iş öğretmeye çalışmalar felam da komik olmamış aksine itici olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)