İzmir Mavişehir'de Sports International'ın otoparkındaki yıkamacıdan memnun kaldım. Arabayı çiçek gibi yaptılar. İç-dış 25 TL
İzmir Mavişehir'de Sports International'ın otoparkındaki yıkamacıdan memnun kaldım. Arabayı çiçek gibi yaptılar. İç-dış 25 TL
Biraz önce Maltepe Act'den çıktım.
İç-dış yıkama 35 liraymış benim araç için, 25 değil miydi deyince büyük araçlar için böyle dedi hadi orasına eyvallah.(araç Doblo bu arada)
Araca köpük sıktılar, sonra baktım süngerle girişiyorlar.Bu işi profosyonel yapan bir kurumda sünger-fırça tarzı şeyler rezilik artık.Seslenmedim zaten araç Doblo, öyle çok alımlı bir araç falan değil, ama oraya gelen Audi-Mercedes-Bmw'lerin hepsini aynı şekilde yıkadılar.
Durularken silikon çekçek kullandı önce, sonra bezle araları sildi.İç mekanı güzel süpürmüşler ama konsola bir hava vurup parlatıcı sürdü, dokununca elde bile iğrenç bir katman kalıyor.
Sonuç olarak ben beğenmedim, 35 liranın hakkı bir yıkama olduğuna inanmıyorum.Aracı yıkarken hiç müdahale etmedm çünkü boyasından yana bir endişem yok, ne yapacaklarını görmek istedim.
En temizi su-süpürge bulup orada yıkamak.Adana'da 1 lira ile çalışan basınçlı su tabancaları ve süpürge vardı.Kovamı alıp yıkıyordum kendim, burada da o tarz yerler yok mu?
Not:Bana park etmem için bir yer gösterip orada uzun süre beklettiler, ben de sıra olduğunu düşündüm yanımda tozlu araçlar vardı.20 dakikanın ardından her yerin bomboş olduğunu görünce meraklanıp gittim ve benim aracı ne zaman alacaksınız dediğimde 5 karış suratıyla bir eleman getirin dedi.Gidip de söylemesem kimsenin çağırdığı yok.Yanına park ettiğim araçlar da yıkanmışmış.(!)
Konu Seyfettin777 tarafından (23-03-2017 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar kaynarca total de dış yıkama 2 tl iç dış 10 tl yikatiyorum beklerim.
Reklamları dinlediniz sagolun![]()
bu forumdaki bircok kisi bende aracimi cok seviyorum ve elimden geldigince bakimlarini ihmal etmeyi birak fazlasiyla yapan biriyimdir boyle birinin arabasinin ne kadar kirli olabilecegini sen dusun. arabam kirli diye rahatsizlik duyup yikamaya gorturdugum halini goren arkadaslar tertemiz araba nesini yikatiyorsun derler aracin kirlidir cikarmaya usenmistir lafini da espiri olarak sayiyorum. kaldi ki burada bircok kisi yazmis cizmis soyle guzel yikiyorlar fiyati sudur budur hic alaksi yok ve senin soyledigin aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir mantigida esnafliga nede adamliga sigar.
herhalde yikama sahibi yakininiz veya kankaniz olmali ki toz kondurmuyorsunuz.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
beyler beylıkduzu shelll de tabanca var ama ben avcılar firüzköydeyim tabancalı köpüklü yer tavsiyesi yapın
buralarda oturanlar için de, bilenler oto yıkama var kevser cami yakınlarında 20 liraya gayet ilgililer çoçuklar
Ben maltepede oturuyorum saniyorum en yakin su an kaynarca lukoil, harem opet, altunizade total var.
Daha onceleri yakacik total ve bostanci total vardi fakat su an ikisinde de boyle bi hizmet yok.
Maltepe civarlarında, Yüzevler'de Belediyenin karşısında BP var oranın yıkamacısı müsait saatler içerisinde yardımcı oluyor.
Yardımcıdan kastım kendısıne 5 lıra verıyorum. Su tutuyor orada kendı sampuanım vs ıle yıkıyorum tekrar kendısı su tutuyor. Benzınlıgın baska kosede kuruluyorum.
Ama dedigim gibi müsait saatler içerisinde.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
arkadasim liseliler gibi seninle laf yarisinda degilim yada laf cakma gibi bir niyetimde yok ama yorum yaparken yazim sekline biraz daha dikkat etsen daha iyi olur birbirimizi daha iyi anlariz.
madem basina boyle bi olay gelmis en azindan diyebilirdin ki ben bu sekilde bi olay yasadim sizede aynisini yapilmis olabilir diye. ayni yerde size o sekilde mi davrandilar?
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
batıkentte tyf garage tayfun var genç ve ilgili bi arkadaş bizzat kendiside yıkama yapıyor elemanları da iyi ve özenli tavsiye ederim
Turgut özal bulvarında çakırlara doğru giderken sağda
Konu Orhan tarafından (28-03-2017 Saat 07:38 ) değiştirilmiştir.
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Avcılar Ceramic Pro en çok memnun olduğum 2 yıkamadan biridir. Hafta sonu hem yıkama hem muhabbet ayağına aşırı kalabalık güzel oluyor. 20 TL ' de ücreti var. Double Tree Otel'in altında E-5 kenarında, tavsiye ederim.
Birkaç sayfa geride yeni sahra'da caresolution diye bir yerden bahsedilmişti. Sahibi üyemi acaba buraya? Ya da giden arkadaşlar aramadan yıkama için gitsek çok sıra bekler miyiz bilgi verebilecek olan var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)