User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
216 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Iyi yıkamacılar & Kötü yıkamacılar

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir Mavişehir'de Sports International'ın otoparkındaki yıkamacıdan memnun kaldım. Arabayı çiçek gibi yaptılar. İç-dış 25 TL

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yikama icin gittigimde 60 tl denildi kacarak uzaklastim ordan.
    araç neydi acaba?

yakın zamanda gittim 30tl idi.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac korolla
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz önce Maltepe Act'den çıktım.

İç-dış yıkama 35 liraymış benim araç için, 25 değil miydi deyince büyük araçlar için böyle dedi hadi orasına eyvallah.(araç Doblo bu arada)

Araca köpük sıktılar, sonra baktım süngerle girişiyorlar.Bu işi profosyonel yapan bir kurumda sünger-fırça tarzı şeyler rezilik artık.Seslenmedim zaten araç Doblo, öyle çok alımlı bir araç falan değil, ama oraya gelen Audi-Mercedes-Bmw'lerin hepsini aynı şekilde yıkadılar.

Durularken silikon çekçek kullandı önce, sonra bezle araları sildi.İç mekanı güzel süpürmüşler ama konsola bir hava vurup parlatıcı sürdü, dokununca elde bile iğrenç bir katman kalıyor.

Sonuç olarak ben beğenmedim, 35 liranın hakkı bir yıkama olduğuna inanmıyorum.Aracı yıkarken hiç müdahale etmedm çünkü boyasından yana bir endişem yok, ne yapacaklarını görmek istedim.

En temizi su-süpürge bulup orada yıkamak.Adana'da 1 lira ile çalışan basınçlı su tabancaları ve süpürge vardı.Kovamı alıp yıkıyordum kendim, burada da o tarz yerler yok mu?

Not:Bana park etmem için bir yer gösterip orada uzun süre beklettiler, ben de sıra olduğunu düşündüm yanımda tozlu araçlar vardı.20 dakikanın ardından her yerin bomboş olduğunu görünce meraklanıp gittim ve benim aracı ne zaman alacaksınız dediğimde 5 karış suratıyla bir eleman getirin dedi.Gidip de söylemesem kimsenin çağırdığı yok.Yanına park ettiğim araçlar da yıkanmışmış.(!)
    Konu Seyfettin777 tarafından (23-03-2017 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar kaynarca total de dış yıkama 2 tl iç dış 10 tl yikatiyorum beklerim.

Reklamları dinlediniz sagolun

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yikama icin gittigimde 60 tl denildi kacarak uzaklastim ordan.
    aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir
    bu forumdaki bircok kisi bende aracimi cok seviyorum ve elimden geldigince bakimlarini ihmal etmeyi birak fazlasiyla yapan biriyimdir boyle birinin arabasinin ne kadar kirli olabilecegini sen dusun. arabam kirli diye rahatsizlik duyup yikamaya gorturdugum halini goren arkadaslar tertemiz araba nesini yikatiyorsun derler aracin kirlidir cikarmaya usenmistir lafini da espiri olarak sayiyorum. kaldi ki burada bircok kisi yazmis cizmis soyle guzel yikiyorlar fiyati sudur budur hic alaksi yok ve senin soyledigin aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir mantigida esnafliga nede adamliga sigar.
    herhalde yikama sahibi yakininiz veya kankaniz olmali ki toz kondurmuyorsunuz.
    KARS Atasözü..

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler beylıkduzu shelll de tabanca var ama ben avcılar firüzköydeyim tabancalı köpüklü yer tavsiyesi yapın

buralarda oturanlar için de, bilenler oto yıkama var kevser cami yakınlarında 20 liraya gayet ilgililer çoçuklar

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler beylıkduzu shelll de tabanca var ama ben avcılar firüzköydeyim tabancalı köpüklü yer tavsiyesi yapın

buralarda oturanlar için de, bilenler oto yıkama var kevser cami yakınlarında 20 liraya gayet ilgililer çoçuklar
    Aynı şekilde ben de tabanca kullanabileceğim bir yer arayışı içerisindeyim Maltepe civarlarında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seyfettin777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şekilde ben de tabanca kullanabileceğim bir yer arayışı içerisindeyim Maltepe civarlarında.
    Maltepe Bostancı E5 kenarında Opetler ve Aytemiz leri bi gez. Bende araba yıkamak için Harem Opet'e kadar gidiyorum
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben maltepede oturuyorum saniyorum en yakin su an kaynarca lukoil, harem opet, altunizade total var.

Daha onceleri yakacik total ve bostanci total vardi fakat su an ikisinde de boyle bi hizmet yok.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu forumdaki bircok kisi bende aracimi cok seviyorum ve elimden geldigince bakimlarini ihmal etmeyi birak fazlasiyla yapan biriyimdir boyle birinin arabasinin ne kadar kirli olabilecegini sen dusun. arabam kirli diye rahatsizlik duyup yikamaya gorturdugum halini goren arkadaslar tertemiz araba nesini yikatiyorsun derler aracin kirlidir cikarmaya usenmistir lafini da espiri olarak sayiyorum. kaldi ki burada bircok kisi yazmis cizmis soyle guzel yikiyorlar fiyati sudur budur hic alaksi yok ve senin soyledigin aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir mantigida esnafliga nede adamliga sigar.
    Ne alakasi var toz kondurmamakla. Sacma sacmq laf cakmaya calisacagina sana olabilecek basima gelen durumlardan ornek soyledim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki eleman act plus yıkama ücreti söylemiştir.....
    Okumadan imzalamam.....

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe civarlarında, Yüzevler'de Belediyenin karşısında BP var oranın yıkamacısı müsait saatler içerisinde yardımcı oluyor.
    Yardımcıdan kastım kendısıne 5 lıra verıyorum. Su tutuyor orada kendı sampuanım vs ıle yıkıyorum tekrar kendısı su tutuyor. Benzınlıgın baska kosede kuruluyorum.
    Ama dedigim gibi müsait saatler içerisinde.
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alakasi var toz kondurmamakla. Sacma sacmq laf cakmaya calisacagina sana olabilecek basima gelen durumlardan ornek soyledim
    arkadasim liseliler gibi seninle laf yarisinda degilim yada laf cakma gibi bir niyetimde yok ama yorum yaparken yazim sekline biraz daha dikkat etsen daha iyi olur birbirimizi daha iyi anlariz.
    madem basina boyle bi olay gelmis en azindan diyebilirdin ki ben bu sekilde bi olay yasadim sizede aynisini yapilmis olabilir diye. ayni yerde size o sekilde mi davrandilar?
    KARS Atasözü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki eleman act plus yıkama ücreti söylemiştir.....
    bilmiyorum plus fiyatini mi soyledi ama oyle olsa bile normal yikama ucreti su kadar plus yikama bu kadar diye belirtmesi lazimdi.
    KARS Atasözü..

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    batıkentte tyf garage tayfun var genç ve ilgili bi arkadaş bizzat kendiside yıkama yapıyor elemanları da iyi ve özenli tavsiye ederim
    Turgut özal bulvarında çakırlara doğru giderken sağda
    Konu Orhan tarafından (28-03-2017 Saat 07:38 ) değiştirilmiştir.
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avcılar Ceramic Pro en çok memnun olduğum 2 yıkamadan biridir. Hafta sonu hem yıkama hem muhabbet ayağına aşırı kalabalık güzel oluyor. 20 TL ' de ücreti var. Double Tree Otel'in altında E-5 kenarında, tavsiye ederim.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç sayfa geride yeni sahra'da caresolution diye bir yerden bahsedilmişti. Sahibi üyemi acaba buraya? Ya da giden arkadaşlar aramadan yıkama için gitsek çok sıra bekler miyiz bilgi verebilecek olan var mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler