Fatih kardeşimin aracı. Satıldı ama harcadığı emek çok büyüktü.
Müthiş bakımsız boyası üzerinde yarattığımız farkı en iyi açıklayan fotoğraf olur kendisi
![]()
Fatih kardeşimin aracı. Satıldı ama harcadığı emek çok büyüktü.
Müthiş bakımsız boyası üzerinde yarattığımız farkı en iyi açıklayan fotoğraf olur kendisi
![]()
İnstagram üzerinden bize ulaşarak sıfır olarak aldığı aracını direk olarak uygulama merkezimize getiren müşterimizin aracına DR. Beasleys Nano Resin koruma, en ön cam dahil Llumar ATR35 cam filmi, tam boy kaput ve çamurluk filmleri uygulandı. Ekstra olarak M3 böbrek, tampon altı lip, M bagaj çıtası ve 335 difüzör uygulaması da yapıldı. Çok fotoğraf vardı fakat anlamadığım bi şekilde silinmiş fotolar.
![]()
teşekkür ederim abi
teşekkürler. evet baya ciddi bi fark olmuştu o araçta.
Abi teşekkür ederim. Hepimize inşallah.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Kanka ne fotolar vardı da keşke telefon patlamasaydı o arada
Kardeşim benim çok teşekkür ederim. 2. sayfanın başındasınMagazine koydum seni
Timu eyvallah kardeşim. Güzel gündü
Estağfurullah kardeşim benimteşekkür ederim düşüncelerin için. Buralardan her geçişte uğramazsan cezan büyür bilesin
![]()
Geçtiğimiz yıl gyeon prime uygulaması yaptığımız aracımızın üzerinde ufak tefek oluşan hataları giderdikten sonra yenileme işleminden geçirdik. Foroğraf taze. Daha çok fotoğrafı gelecek
![]()
Başarılarınızın devamını dilerim, internet üzerinden de takip ediyorum, Adana bölgesinde böyle bir mekanın olması iyi olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)