O varsa @Berkan ' da vardır. @Faruk_Vtec
Dükkanı F&F Car Clean Bahçeşehir diye aratırsanız internette telefon numarası çıkacaktır muhtemelen.
Yamaclar Detailing'de var değişik çeşitler, @alper a
http://www.n11.com/magaza/yamaclrdet...ifornia+Scents
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
bauhaustan aldım 7,5 tl orijnal
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
opetde gördüm geçen her rengini filan amerikan bayraklısıda vardı 7,5 tl dedi![]()
bir sitede gördüm 10 tanesi 58 tl ye geliyor ancak orjinal olup olmadığı hakkında bilgim yok. kapalı kutu alıp denemek lazım.
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Bende baya bi zamandır araştırıyorum bunun orjinalini bulma şansımız yok sanırım orjinal olan son kokuyuda bugün açtım stok bitti
Amerika fiyatı 5 dolar (bazı yerler 4.5 bazı yerlerde 6) yani 18 TL yapıyor şu anki kur ile.. 9.90 tl ye satmak mümkün değil bence.Zaten oto parfum fiyatları inanılmaz yükseldi eskiden her hafta 1 tane alırdım şimdi kıyamıyorum paraya enayilik geliyor.Birde yaz araba sıcak 2 günde kuruyor parfüm.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bende öğrenciyken çok satmıştım
10tl'ye yanlış anlamayın orjinal bulmanıza imkan yok, ben direk UK dist. den alıyordum şu anda ki fiyatı bile 2,5 pound.
amazon'da satılıyor ve türkiye kargosu var.
Amazon.com: California Scents California Car Scents 4-Unit Trays, Laguna Breeze, 1.5-Ounce Tins (Pack of 4): Health & Personal Care
Güncel.
Goldenstate yok mu hiç yahu ?
Birde şöyle bir site var,
California Scents Turkiye Yetkili Distributorluğu aradım stoklarda goldenstate yokmuş ama fiyatları biraz anormal ucuzdeneyen var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)