Merhaba,
Aracımı aldığımda az bir bölgede olan çizikler şimdi komple sol tarafda var ve Güneş'te fln uzaktan baya belli oluyor. Bundan kil pasta cila gibi işlemlerle hallettirebilir miyim ve önerebilceğiniz yerler var mı Maslak çevresinde.
![]()
Merhaba,
Aracımı aldığımda az bir bölgede olan çizikler şimdi komple sol tarafda var ve Güneş'te fln uzaktan baya belli oluyor. Bundan kil pasta cila gibi işlemlerle hallettirebilir miyim ve önerebilceğiniz yerler var mı Maslak çevresinde.
![]()
Konu Casillas tarafından (08-04-2017 Saat 08:30 ) değiştirilmiştir.
güzel bir pasta cila ve boya koruma işlemleri ile geçer hepsi istanbulda bu işi titizlikle yapan formdan arkadaşlar var yerlerini bilen arkadaşlar yönlendirme yaparlar
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
parcalar sonradan boyandığında oluyor bu olay kalitesiz boyanınca oluyor genelde
Birkac yerle konustum giderebilceklerini soylediler bakalim. Musait bi zamanda yaptiricam.
bence pasta cila ile düzelmeyebilir gibime geliyor
araci yaptirabildiniz mi? sonuclari merak ediyorum.
parçalar sonradan kalitesiz işçilik ve boyayla boyandığı zaman bu sonuç kaçınılmaz. fotoğraftaki gibi kapı birleşme noktalarında, kaputun tam ortasında ve bagajın tam ortasında genellikle görülüyor. Araç yapıldıysa eğer sonucu bende merak ediyorum...
sonradan boyanan parçalarda macun veya astarı kalın zımpara ile sonlarndırma yapıp boya atılınca birkaç ay sonra böyle izler çıkabiliyor ben ona benzettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)