Alet çok güzelmiş maşallah, sizin de elinize sağlık.
Katil boya korumacı zaten çoktu, bir de seramik eklendi üzerine. Her köşe başında herkes koruma ve seramik yapıyor anasını satayım. Neyse ki böyle işletmeler ufak ufak da olsa çoğalmaya başladı da adam gibi iş yapanları görüyoruz, ayıklama, görme ve kıyaslama şansı oluyor, kimler şişirme iş yapıyor, kimler gerçekten iyi yapıyor diye.
Bundan önceki aracıma 2-3 sefer böyle boya koruma adı altında iş yaptırdım, "sözde" oldu hepsi. Muhtemelen yazdığınız gibi, dandik cilayı bişeyi geçiyor adam makineyle, iş bitiyor. Son yaptırdığımda da "artık boyada çizikler falan var, sadece cila-koruma gibi değil, boya parlatma da istiyorum" dedim yıkama yaptırdığım yere, "tabi tabi abi, öyle olacak şöyle yapacağız böyle yapacağız" dediler. Yine uygulamadan memnun kalmadım.
En son işin piri arkadaşlardan birine seramik yaptırdım, araba kendine geldi. Sonra aldığım 500x'e de yaptırdım. Arabayı yıkatmaya götürdüm, adamlar 2 seferdir kendileri de uygulama yapıyor olmasına rağmen "abi kim yaptı seramiği, çok güzel yapmış" diye sayıklıyorlar
Apartman komşum da aracına bişeyler yaptırıp yaptırıp geliyordu, istersen şurada tanıdığım var, seramiği çok uygun fiyata yapıyor falan dedi. Sonra araba bi geldi, ulan dedim buna mı seramik yapılmış...
Herkes ne güzel şişiriyor.
Hayır bir de işin kötüsü, millet hala "ama şurası iyiymiş, ama burası bu fiyata yapıyor" kafasında salak salak yerlere gidip iş yaptırmaya çalışıyor ya... Sinir oluyorum. Aldatılmayı savunuyor bi de adamlar

Babama bile seramik yaptıracakken bana telefon açıyor, "ya ta karşıya kadar niye gidiyoruz, şurada Sonax var onlara yaptırsak?" diyor. Bir de yapan eleman marka değil diye iyice huylanıyor

Komedi.